Free TO Play

• Thread starter Thread starter agh515
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
با توجه به گسترش روزافزون بازیهای رایگان (Free to play) تصمیم گرفتم تا این گفتگو رو ایجاد کرده و درمورد بازی های مختلف گفتگو کنیم و نتیجه را در پست اول قرار بدیم تا بتونیم بازی مورد علاقمون تو سبک های مختلف رو پیدا کنیمچرا که ما تو ایران محدودیت هایی داریم که امکان آزمون و خطا در مورد بازی ها رو نمیده .پس خوبه که تجربیات همدیگر از این قبیل بازی ها رو به طور سازماندهی شده تری به اشتراک بذاریم.
سعی می کنم به مرور زمان پست اول رو آپدیت کنم .
از تمام کسانی که با نظراتشون به من تو بهتر شدن این تاپیک کمک می کنن ممونم . به خصوص kparsakia , zeus1

.............................................................................................................
لیست بازی های پیشنهادی

MOBA
این بازی ها از بهترین های سبک MOBA هستند البته بازی های دیگری هم هستند اما این ها بهترینن.
با توجه به شباهت هایی که دارن ، هرکدوم شیوه خاص خودشو داره که باعث میشه تجربه متفاوتی از این سبک داشته باشید

SHOOTER

این بازی shooter سوم شخص هست . گرافیک و گیم پلی خوبی داره Gamespot بهش 8.5 داده.بزرگترین مشکلش حجم بالای اونه که باید 12.2 گیگ رو دانلود کنید !

این بازی FPS هست . گرافیک و گیم پلی خوبی داره و امتیازات خوبی گرفته . Gamespot بهش 8 داده. از طریق استیم قابل دانلوده و 4 گیگ حجمشه.

این بازی FPS هست .از طریق استیم قابل دانلوده و حجمش موقع دانلود 1.6 گیگ هست .گرافیک و گیم پلی خوبی داره .

Alliance of Valiant Arms
سبک :‌FPS
حجم :‌ 4.8 GB
سایت :‌ ava.aeriagames.com
توضیحات :‌از طریق استیم قابل دانلود هست

SIMULATOR
سبک : MMO
حجم : 4.5 GB
سایت : World of Tanks — Free Online Game

MMORPG
Rift
سبک : MMORPG
حجم : 9 GB
سایت : RIFT®

Tera : Rising
حجم : 22 GB
سایت : Home - Tera Europe

سبک :‌ MMORPG حجم :‌ 7.2 GB
سایت :‌ http://www.ageofwushu.com & Age of Wulin Official Website - Free to Play Martial Arts MMORPG
توضیحات : ناشر این بازی تو امریکای شمالی snail games با نام age of wushu و تو اروپا gpotato با نام age of wulin هست.

Aion : Ascension
حجم : 27 GB
سایت : AION Free-to-Play

Vindictus
سبک:MMORPG
حجم : 2 GB
سایت : Vindictus
توضیحات : از طریق استیم قابل دانلود هست

ACTION RPG

سبک : Action RPG
حجم : 2.98 GB
سایت : Dragon Nest - The Number 1 Action RPG

Path of Exile

حجم : 5.49 GB
سایت : www.pathofexile.com

C9 (Continent of the Ninth Seal)
حجم : 4.7 GB
سایت : Unrivaled Action RPG - C9

..............................................................................................................

لیست سبک MOBA

Dota 2
League of legend
Heroes of newerth
Smite

..............................................................................................................

لیست
سبک SHOOTER

Planetside 2
Hawken
Battlefiled hero
Mechwarrior Online
Team Fortress 2
CrossFire: Rival Factions
Ghost recon online
APB reloaded
Blacklight Retribution
Tribes Ascend
Arctic Combat
A.V.A
Renaissance Heroes
Tactical intervention

.............................................................................................................

لیست سبک SIMULATOR

Wolrd of tanks
War Thunder: World of Planes
Need for speed World

لیست سبک RPG

FireFall
Rift
Marvel Heroes
Dragon Prophet​
Dragon nest
Warframe
Tera : rising
RaiderZ
Allods Online
EverQuest II
DC Universe Online
Star Wars : The Old Republic
Aion: Ascension
Lord of the ring online
Age Of Conan
Vindictus
Runes of Magic
Aika online
Perfect world
Dungeons and Dragons Online
The Runescape
Savage 2
Realm of the Mad God
Neverwinter
Age of Wulin/Wushu
C9

Coming Soon

Warface
Otherland
Core Blaze
Kingdom Under Fire II
Prime World
End of Nations
Ragnarok 2
LoadOut
C&C
Cabal 2
Infinite Crisis

آخرین ویرایش:
ایدی من توی بازی AVA همین teznade

توی بازی ArcticCombat بازم همین teznade هست

دوستان بازی سبک این دوتا اگه هست معرفی کنید من دانلود و بازی کنم

به صاحب تایپک هم بگم خدا ازت نگذره منو معتاد کردی خانمم شاکی شده

ایدی من توی بازی AVA همین teznade

توی بازی ArcticCombat بازم همین teznade هست

دوستان بازی سبک این دوتا اگه هست معرفی کنید من دانلود و بازی کنم

به صاحب تایپک هم بگم خدا ازت نگذره منو معتاد کردی خانمم شاکی شده
Tribes: Ascend رو امتحان کن
:d

آخرین ویرایش:
سلام بازی Ghost Recon Online عالی حتما نصب کنید مجانی تو گوگل سرچ کنید لینک دانلودش هست..

---------- نوشته در 09:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:21 PM ارسال شده بود ----------

بازی Battlefield Play4Fre تا 32 نفر میشه بازی کرد.. کسی بازی کرده تو ایران خوبه مشکی نداره.. ایرانی داره؟
Tera Rising کسی امتحان کرده .. ممنون میشم اگه میدونید توضیح بدید

سلام بازی Ghost Recon Online عالی حتما نصب کنید مجانی تو گوگل سرچ کنید لینک دانلودش هست..

---------- نوشته در 09:28 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 09:21 PM ارسال شده بود ----------

بازی Battlefield Play4Fre تا 32 نفر میشه بازی کرد.. کسی بازی کرده تو ایران خوبه مشکی نداره.. ایرانی داره؟
Tera Rising کسی امتحان کرده .. ممنون میشم اگه میدونید توضیح بدید
Ghost Recon Online زود دل آدم رو میزنه .
BF P4F هم بدک نیست اما انتظار BF2 یا 3 رو نداشته باش ...
TERA هم با Star Wars Old Republic الان به نظرم بهترین MMO های F2P هستن ... NeverWinter هم بدک نیست اما من Tera رو ترجیح میدم
فقط موقع دانلود سرور Europe رو دان کن که مثل من به مشکل بر نخوری من North America دانلود کردم الان داستان دارم

سلام
الان neverwinter رو میشه راحت بدون قندشکن و این چیزا بازی کرد؟و اینکه کلا Tera بهتر یا Neverwinter برای من که WOW بازی میکردم؟چون ترجیح میدم سبک WOW باشه.اگرم بازی دیگه میشناسین که خوب باشه ممنون میشم معرفی کنین

سلام
الان neverwinter رو میشه راحت بدون قندشکن و این چیزا بازی کرد؟و اینکه کلا Tera بهتر یا Neverwinter برای من که WOW بازی میکردم؟چون ترجیح میدم سبک WOW باشه.اگرم بازی دیگه میشناسین که خوب باشه ممنون میشم معرفی کنین
صد در صد Tera بهتر از Neverwinter ـه اما بلاخره یه سری تفاوتا دارن...
Star Wars یکمی شبیه تره اما قند شکن می خواد

در مورد پست اول یه توضیح بدم اونم اینکه من دو تا لیست دارم یه لیست اصلی و یه لیست فرعی .
بازی هایی مثل star wars تو لیست فرعی هست اما هر کدوم به دلیلی تو لیست اصلی قرار نگرفته
به عنوان مثال star wars بدلیل مشکل هیلتر . سعی شده تا بهترین ها تو لیست اصلی باشند چون با این نت امکان آزمون و خطا نیست.
در هر صورت هر نظری دارید بگید حتما بررسی و اعمال می کنم .

---------- نوشته در 03:08 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:05 PM ارسال شده بود ----------

صد در صد Tera بهتر از Neverwinter ـه اما بلاخره یه سری تفاوتا دارن...
Star Wars یکمی شبیه تره اما قند شکن می خواد
البته یکم سلیقه ای هستش ولی tera بازی بزرگیه البته حجمش هم زیاده

---------- نوشته در 03:10 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:08 PM ارسال شده بود ----------

Ghost Recon Online زود دل آدم رو میزنه .
BF P4F هم بدک نیست اما انتظار BF2 یا 3 رو نداشته باش ...
TERA هم با Star Wars Old Republic الان به نظرم بهترین MMO های F2P هستن ... NeverWinter هم بدک نیست اما من Tera رو ترجیح میدم
فقط موقع دانلود سرور Europe رو دان کن که مثل من به مشکل بر نخوری من North America دانلود کردم الان داستان دارم
من می خوام نسخه us رو دانلود کنم میشه با یه روشی به eu سویچ کرد؟
اروپا پر از روس اعصاب داغون کنه که ازشون متنفرم ولی us گیمرهای خوبی داره

---------- نوشته در 03:15 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 03:10 PM ارسال شده بود ----------

بهتر نیست پست اول ابدیت بشه ؟/:)
نصف بازی های که معرفی شده تاپیک ها شون خوابیده :|
تاپیکشون خوابیده اما بازی ها نه !!
اگر گزینه خوبی پیدا کنم یا کسی پیشنهاد کنه حتما آپدیت میشه

چن تا خبر کوتاه از بازیهای ممو:
1- XLGames سازنده بازی Archeage امروز 120000 نفر رو تو سرورهای کره بن کرده به خاطر اینکه از هک بات استفاده کردن
2- بازی Arcana Saga تست اپن بتای خودشو شروع کرده و تا 20 روز دیگه سرورای این بازی باز هستن، این بازی همون بازی Prius هستش که فقط ناشرش عوض شده(شده NetMarble )، بازی اصلی که بازی خوبی بود ولی ظاهرا از کامنتهایی که در مورد این بازی دیدم مثل اینکه سر و ته بازی رو زدن جای اینکه اضافه کنن پس ممکنه شبیه بازی اصلی نباشه، مثل اینکه یه سری Giveaway Key هم میده که باهاشون میتونید Mount بگیرید داخل بازی
3- بازی wow تعداد پلیراش تو فوریه به 8.3 میلیون رسیده، که به نسبت سال قبل یعنی 1.3 میلیون پلیر از دست داده، تو فوریه سال قبل تعداد پلیرها 9.6 میلیون بوده

4- لیست بازیهای امسال مسابقان WCG 2013 هم اعلام شد، البته لیست نهایی نیستش
نکته جالب تو این لیست نبودن بازی doat2 هستش و اضافه شدن بازی LoL هستش
لیست بازیهایی که قراره امسال تو مسابقات wcg 2013 ی که تو Kunshan City چین برگزار بشه از تاریخ 28 نوامبر تا اول دسامبر:
Warcraft 3, Starcraft 2و Crossfire
4- آخرین اپن بتای بازی Marvel Heroes هم امروز شروع میشه و تا 13 می ادامه داره
5- بازی Age of Conan هم 23 می پنج ساله میشه! به خاطر همین یه سری Event داخل بازی گذاشتن
و این بازی به زودی Server Merge خواهد داشت یعنی اینکه سرورهای اروپا و آمریکای این بازی یکی خواهند شد :( در کل یه سرور بزرگ PvP و یه سرور بزرگ PvE
6- کمپانی Hirez studio هم قراره از این به بعد یه سری مسابقات هفتگی برای بازی Smith برگزار کنه که میتونید از آدرس زیر تیمتون رو ثبت نام کنید:
http://www.esports.smitegame.com./
تیم برنده مسابقات هم 1000 دلار جایزه میگیره (مسابقات هفتگی برگزار میشه)

آخرین ویرایش:
چن تا خبر کوتاه از بازیهای ممو:
1- XLGames سازنده بازی Archeage امروز 120000 نفر رو تو سرورهای کره بن کرده به خاطر اینکه از هک بات استفاده کردن
2- بازی Arcana Saga تست اپن بتای خودشو شروع کرده و تا 20 روز دیگه سرورای این بازی باز هستن، این بازی همون بازی Prius هستش که فقط ناشرش عوض شده(شده NetMarble )، بازی اصلی که بازی خوبی بود ولی ظاهرا از کامنتهایی که در مورد این بازی دیدم مثل اینکه سر و ته بازی رو زدن جای اینکه اضافه کنن پس ممکنه شبیه بازی اصلی نباشه، مثل اینکه یه سری Giveaway Key هم میده که باهاشون میتونید Mount بگیرید داخل بازی
3- بازی wow تعداد پلیراش تو فوریه به 8.3 میلیون رسیده، که به نسبت سال قبل یعنی 1.3 میلیون پلیر از دست داده، تو فوریه سال قبل تعداد پلیرها 9.6 میلیون بوده

4- لیست بازیهای امسال مسابقان WCG 2013 هم اعلام شد، البته لیست نهایی نیستش
نکته جالب تو این لیست نبودن بازی doat2 هستش و اضافه شدن بازی LoL هستش
لیست بازیهایی که قراره امسال تو مسابقات wcg 2013 ی که تو Kunshan City چین برگزار بشه از تاریخ 28 نوامبر تا اول دسامبر:
Warcraft 3, Starcraft 2و Crossfire
4- آخرین اپن بتای بازی Marvel Heroes هم امروز شروع میشه و تا 13 می ادامه داره
5- بازی Age of Conan هم 23 می پنج ساله میشه! به خاطر همین یه سری Event داخل بازی گذاشتن
و این بازی به زودی Server Merge خواهد داشت یعنی اینکه سرورهای اروپا و آمریکای این بازی یکی خواهند شد :( در کل یه سرور بزرگ PvP و یه سرور بزرگ PvE
6- کمپانی Hirez studio هم قراره از این به بعد یه سری مسابقات هفتگی برای بازی Smith برگزار کنه که میتونید از آدرس زیر تیمتون رو ثبت نام کنید:
http://www.esports.smitegame.com./
تیم برنده مسابقات هم 1000 دلار جایزه میگیره (مسابقات هفتگی برگزار میشه)
1. بــــــــله!
2. این بازی رو دیدم خیلی حال نمیده :دی
3. از بس بازی میسازن خوب اینطوریم میشه...
4. قطعا نباید هم dota 2 باشه چون این بازی هنوز منتشر نشده!!
4. دو تا چهار داره :)) بازیش باحاله ولی چون خیلی سرعت عمل میخواد با پینگ خوشگل ما نمیشه
5. این بهترین کاره ... چنین بازی قوی و خوبی داشت نابود میشد که با این کار نجاتش میدن!!
6. لینک کار نمیکنه من میخوام ثبت نام کنم :دی
7. Infinite crisis بازی سبک MOBA که توش شخصیت های Batman رو خواهیم داشت رفت تو Closed Beta

@kparsakia
1- در اصل 120000 اکانت رو بن کردن اینجا رو نگاه کن ببین درست فهمیدم یا نه
http://news.mmosite.com/content/201...wsReviews&utm_medium=email&utm_campaign=daily
2- بازی قشنگیه به نظر من کلاسهای زیادی داره و کلی کانتنت داره ،تو لول 10 یا 15 یه انیما میگیری و تو لول 30 یه گیگا ، این انیما خیلی باحاله، میتونی بفرستی بره جلو حمله کنه، یا هیلت کنه یا باف بهت بده و ....
نمیدونم دفعه ی اولی که بازی کردم تو closed beta بود یا اپن بتا، که خودمم زیاد خوشم نیومد ولی وقتی ریلیز شد بازی میکردم واز بازیهای مورد علاقم بود
تا لول 18 یا 19 هم رفتم ولی وقتی تازه داشت از بازی خوشم میومدسرورای بازی داون شد....
چون یه لول دیگه میتونستم برم دانجن و خودت میدونی داخل پی تی بودن و دانجن رفتن خیلی حال میده حالا بازی هر چقدر هم بیخود باشه!
هفت تا کلاس هم داشت:
Occultist, Shadow Templar, Berserker, Huntress, Legionnaire, Mind Strel, GunSlingr
ولی در کل هر کسی یه سلیقه ای داره دیگه
اینم عکس یکی از کاراکترام یه همراه انیمام تو این بازی:

3- خیلی دوست دارم بدونم وقتی این بازی فری میشه چقدر پلیر خواهد داشت!
4- تاریخ انتشارشو من نگاه نکردم ولی فک کنم قبل از مسابقات باید ریلیز شده باشه
4- xd
5-یعنی عاشق آهنگای این بازیم، خیلی قشنگن + آهنگای بازی S.U.N
ولی خب Server Merge از دید من یعنی اینکه بازی داره به روزهای پایانیش نزدیک میشه.
6- http://esports.smitegame.com/
راسی این مسابقات قراره از چن تا کانال اینترنتی پخش بشه خود بازی کانال داره اینم سایتش:
http://twitch.tv/smitegame
حیف تو این سبک بازیا اندازه بوقلمونم استعداد ندارم مگرنه میومدم با هم یه تیم میشدیم، یه چن باریم که بازی کردم ملت بازی
رو ول کرده بودن دنبال این بودن که منو کیک کنن فقط lol
7- آره قبلن خبرشو تو یکی از پست هام زده بودم
8- خدا تو شکر کن با اون اینترنت 64k جای من باشی چی کار میکنی؟! بعد از چن ساعت تلاش تونستم این چند خط رو بفرستم

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or