Free TO Play

• Thread starter Thread starter agh515
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام
با توجه به گسترش روزافزون بازیهای رایگان (Free to play) تصمیم گرفتم تا این گفتگو رو ایجاد کرده و درمورد بازی های مختلف گفتگو کنیم و نتیجه را در پست اول قرار بدیم تا بتونیم بازی مورد علاقمون تو سبک های مختلف رو پیدا کنیمچرا که ما تو ایران محدودیت هایی داریم که امکان آزمون و خطا در مورد بازی ها رو نمیده .پس خوبه که تجربیات همدیگر از این قبیل بازی ها رو به طور سازماندهی شده تری به اشتراک بذاریم.
سعی می کنم به مرور زمان پست اول رو آپدیت کنم .
از تمام کسانی که با نظراتشون به من تو بهتر شدن این تاپیک کمک می کنن ممونم . به خصوص kparsakia , zeus1

.............................................................................................................
لیست بازی های پیشنهادی

MOBA
این بازی ها از بهترین های سبک MOBA هستند البته بازی های دیگری هم هستند اما این ها بهترینن.
با توجه به شباهت هایی که دارن ، هرکدوم شیوه خاص خودشو داره که باعث میشه تجربه متفاوتی از این سبک داشته باشید

SHOOTER

این بازی shooter سوم شخص هست . گرافیک و گیم پلی خوبی داره Gamespot بهش 8.5 داده.بزرگترین مشکلش حجم بالای اونه که باید 12.2 گیگ رو دانلود کنید !

این بازی FPS هست . گرافیک و گیم پلی خوبی داره و امتیازات خوبی گرفته . Gamespot بهش 8 داده. از طریق استیم قابل دانلوده و 4 گیگ حجمشه.

این بازی FPS هست .از طریق استیم قابل دانلوده و حجمش موقع دانلود 1.6 گیگ هست .گرافیک و گیم پلی خوبی داره .

Alliance of Valiant Arms
سبک :‌FPS
حجم :‌ 4.8 GB
سایت :‌ ava.aeriagames.com
توضیحات :‌از طریق استیم قابل دانلود هست

SIMULATOR
سبک : MMO
حجم : 4.5 GB
سایت : World of Tanks — Free Online Game

MMORPG
Rift
سبک : MMORPG
حجم : 9 GB
سایت : RIFT®

Tera : Rising
حجم : 22 GB
سایت : Home - Tera Europe

سبک :‌ MMORPG حجم :‌ 7.2 GB
سایت :‌ http://www.ageofwushu.com & Age of Wulin Official Website - Free to Play Martial Arts MMORPG
توضیحات : ناشر این بازی تو امریکای شمالی snail games با نام age of wushu و تو اروپا gpotato با نام age of wulin هست.

Aion : Ascension
حجم : 27 GB
سایت : AION Free-to-Play

Vindictus
سبک:MMORPG
حجم : 2 GB
سایت : Vindictus
توضیحات : از طریق استیم قابل دانلود هست

ACTION RPG

سبک : Action RPG
حجم : 2.98 GB
سایت : Dragon Nest - The Number 1 Action RPG

Path of Exile

حجم : 5.49 GB
سایت : www.pathofexile.com

C9 (Continent of the Ninth Seal)
حجم : 4.7 GB
سایت : Unrivaled Action RPG - C9

..............................................................................................................

لیست سبک MOBA

Dota 2
League of legend
Heroes of newerth
Smite

..............................................................................................................

لیست
سبک SHOOTER

Planetside 2
Hawken
Battlefiled hero
Mechwarrior Online
Team Fortress 2
CrossFire: Rival Factions
Ghost recon online
APB reloaded
Blacklight Retribution
Tribes Ascend
Arctic Combat
A.V.A
Renaissance Heroes
Tactical intervention

.............................................................................................................

لیست سبک SIMULATOR

Wolrd of tanks
War Thunder: World of Planes
Need for speed World

لیست سبک RPG

FireFall
Rift
Marvel Heroes
Dragon Prophet​
Dragon nest
Warframe
Tera : rising
RaiderZ
Allods Online
EverQuest II
DC Universe Online
Star Wars : The Old Republic
Aion: Ascension
Lord of the ring online
Age Of Conan
Vindictus
Runes of Magic
Aika online
Perfect world
Dungeons and Dragons Online
The Runescape
Savage 2
Realm of the Mad God
Neverwinter
Age of Wulin/Wushu
C9

Coming Soon

Warface
Otherland
Core Blaze
Kingdom Under Fire II
Prime World
End of Nations
Ragnarok 2
LoadOut
C&C
Cabal 2
Infinite Crisis

آخرین ویرایش:
Neverwinterبازی البیه اما حیف نمیشه با این پینگ درست بازی کرد کسی تو firefall هست
firefall چند گیگه؟
چه طوره ؟
neverwinter من تو سرور dragon هستم . پینگش از بقیه کمی بهتره.فعلا که نتا داغونه پینگم 300 هستش
Ragnarok برای لیست اصلی مناسبه؟

4.5 گیگ حجمشه
با اسلحه میری جلو هرچی ایتم خوب بخوای رو باید بسازی ساختشم به این راحتیها نیست اول باید مواد معدنی استخراج کرد که باید تو بازی دنبال جای مواد معدنی گشت بعد یه مته صدا میکنیم که برامون میفرستن شروع به استخراج مواد میکنه موجودات زیر زمین هم میریزن بیرون تا مته رو بترکونن هر چی مته پایین تر بره موجودات هم برگتر میشن :dتو بازی لول اپ هم اینجور فهمیدم وجود نداره فقط یه قسمت اپگرید طرف وجود داره که وقتی به سطح اخر خودش برسه یه پوینت میده که اگه 10 تا داشته باشی ازش میتونه یه هیرو دیگه رو فعال کنی
من دارم یک هفته بازیش میکنم با پینگ 300 مشکل خاصی نداشتم
دانجیون تو بازی وجود نداره همه چی تو فضای بازی رخ میده
هر روز هم موب های بازی دارن اتک میدن به بیس های ما کلی مکان رو تصرف میکنن باید چند نفر جمع بشن تا بتونن دوباره پسش بگیرین (بد جور هم فول هستن فقط حیف مشنگ هستن:d)
من تو سرور درگون Neverwinter هستم یوزر رو بزاریمن ادد کنم جاشم بگین:d

اپدیت Neverwinter چقدره 4 گیگه یا چهل مگ معلوم نیست چقدره؟
firefall اپدیت جدید داده 2.3 گیگ بدون رزیوم:d چه جوری میشه دانلودش کرد
این 2 گیگ برا ماست که انقدر کابوسه! اونا میذارن آپدیت شه میرن آب میخورن بر میگردن تمومه =))
یه بار یادمه با یه دوست خارجیم بازی میکردم . پینگش شده بود 100 . میگفت خیلی کشور ما داغونه اصلا اوضاع اینترنت خوب نیست مردم میخوان ISP هارو تحریم کنند که اوضاع بهتر شه!!! حالا قیافه منو در اون لحظه فرض کنید که پینگم 250 بود و خدا رو شکر میکردم و خوشحال بودم!! :|

این 2 گیگ برا ماست که انقدر کابوسه! اونا میذارن آپدیت شه میرن آب میخورن بر میگردن تمومه =))
یه بار یادمه با یه دوست خارجیم بازی میکردم . پینگش شده بود 100 . میگفت خیلی کشور ما داغونه اصلا اوضاع اینترنت خوب نیست مردم میخوان ISP هارو تحریم کنند که اوضاع بهتر شه!!! حالا قیافه منو در اون لحظه فرض کنید که پینگم 250 بود و خدا رو شکر میکردم و خوشحال بودم!! :|
تو neverwinter داشتم چت هاشونو می خوندم در مورد سرور ها یارو می گفت پینگ 150 و دنبال راهی برای درست کردنش بود البته کلی هم ناراحت بود:|
بعد من به پینگ خودم نگاه کردم اونو دیدم خودمو دیدم :-/
ظاهرا این نتا درست شده امیدوارم دیگه همچین کاری نکن کم شدن سرعت خیلی بهتر از این وضعیته

شوخی میکنی؟ درست شده؟ اینترنت؟ سرعت ؟ پینگ ؟ بازی؟ ها ؟ :دی
یه چند نفر تو dota دارن بازی می کنن
یه نفر هم تو شیراز گفت دیگه مشکل نداره
منم دارم تست می کنم
البته کامل رفع نشده اما این خودش بارقه ای است از امید :|

---------- نوشته در 07:11 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:05 PM ارسال شده بود ----------

من دیگه dc نمی شم اما مشکل پکت لاست دارم

آخرین ویرایش:
یک نفر تو شیراز گفته چند نفرن دارن بازی میکنن..!!!!!
مشکل سرعت کم پینگ بالا دیسکانکت هر 1 دقیقه هنوز هست... من همین الان رفتم بازی کنم 1 دقیقه تونستم وصل باشم بعد 1 دقیقه دیسکانکت میشه.. پینگم به لندن 200 بود ولی سرعت خیلی کمه .. من که شیرازم هنوز داغونه اینترنتم..

یک نفر تو شیراز گفته 2 نفرن دارن بازی میکنن..!!!!!
مشکل سرعت کم پینگ بالا دیسکانکت هر 1 دقیقه هنوز هست... من همین الان رفتم بازی کنم 1 دقیقه تونستم وصل باشم بعد 1 دقیقه دیسکانکت میشه.. پینگم به لندن 200 بود ولی سرعت خیلی کمه .. من که شیرازم هنوز داغونه اینترنتم..
نه بازی dota منظورم بود :d
من همین الان 2-3 از بچه ها رو دارم میبینم که dota بازی می کنن از یکیشون پرسیدم گفت دیگه مشکلی نداره
اگه امکان داره در مورد این موضوع اینجا بحث ایجاد نشه
نمی خوام ادمین اینجا رو هم ببنده
ببخشید

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or