Free Games with Plus | PS4

من که فکر میکنم کسی که مسولیت انتخاب بازی های پلاژ و چونه زنی هاش رو داشته عوض شده . غیر ممکنه اینا الان همونایی باشن که زمان ps3 هم راس این بخش بودن .... اخه الان دیگه برای ps3 و ویتا هم ناخن خشک شدن .

دوستان متوجه نیستن مثل اینکه
شما 60 دلار در سال میدید که بتونید آنلاین بازی کنید و در کنار اون از یسری مزایای دیگه هم استفاده کنید مثل بازی رایگان و...
کاری که ماکروسافت از همون اول نسلهای قبلش انجام میداد و سونی تازه از این نسل پولیش کرد.اگر واقعا پلاس خریدید که فقط ماهی 2تا بازی مجانی گیرتون بیاد خب اشتباه کردید:D
هرچند بعضی ها با من هم نظرن که هرچی ایندی بیشتر بهتر:D از بازی های خوب و راحت الپلاتی که این ماه داد هم کمال تشکر رو میکنیم:D

شما 60 دلار در سال میدید که بتونید آنلاین بازی کنید و در کنار اون از یسری مزایای دیگه هم استفاده کنید مثل بازی رایگان و...
کاری که ماکروسافت از همون اول نسلهای قبلش انجام میداد و سونی تازه از این نسل پولیش کرد.اگر واقعا پلاس خریدید که فقط ماهی 2تا بازی مجانی گیرتون بیاد خب اشتباه کردید:D
هرچند بعضی ها با من هم نظرن که هرچی ایندی بیشتر بهتر:D از بازی های خوب و راحت الپلاتی که این ماه داد هم کمال تشکر رو میکنیم:D
چطور نسل قبل میتونستن Uncharted و Tomb Raider بدن. الان که برای آنلاین اجباری شده زورشون میاد؟ این سرویس نسبت به چیزی که تو نسل قبل بود افت فاحشی داشته و هیچ جای توجیهی وجود نداره، چون نسبت به دوران PS3 سنجیده میشه نه سرویس Gold.

اتفاقا قضیه پلاس سونی برعکس اینی هست که میگید. سونی پلاس رو راه انداخت که ماهی چندتا بازی بده، تخفیفات خفن و خرت پرت هایی مثل تم و اواتار و .... بده اما این نسل آنلاین بازی کردن رو کرد تنگش. از اونور مایکروسافت که برای آنلاین بازی کردن بود گلدش، اورد مثل سونی بازی دادن رو اضاف کرد :دی الان این ماه مایکروسافت پروجکت کارز داره میده ببینیم سونی با چه بازی ناشناخته ایندی دیگه ای ازمون پذیرایی میکنه :دی

متاسفانه بعضی دوستان فکر میکنن با روشن فکری بازی درآوردن و فدایی بازی در آوردن برای سونی همه چی حل میشه :)) عملکرد سونی سر پلاس فاجعه اس معمولا . این یه قضیه کاملا اشکاره . نمیگم تمام 12ماه بد بوده کارش توی پلاس ولی 10 ماهش حداقل بده ( سالی 10 ماه ) . 60دلار میگیره ولی سروراش همچنان مزخرفن تا یه بتا و ... میاد down میشن ! بازی نمیدی لاقل این گندی که راه انداختیو درست کن :)
من که مدت زیادیه برای بازی پلاس نمیگیرم دیگه ، ولی همون طرف مایکروسافت تقریبا هر چند ماه بازیای خوب میده . حالا با جوگیر شدن و گول زدن خودتون که " آره این بازی آوتلست رو ماه اول سونی فری کرد ، الان تازه مایکرو فری کرده چه چیز خاصیه مگه " میخواید پیش برید مشکلی نیست ولی یکم از اون رگ فن بوییتون بزنید که واقعیتو ببینید . برای من و امثال من قبول کردن و نکردن شما سر این قضیه که پلاس گند زده اهمیتی نداره چون یه فکت جهانیه و کل دنیا از سونی سر بازیای مجانیش ناراضین نه من نوعی تو بازیسنتر .
من با ایندی هیچ مشکلی ندارم ، استقبال هم میکنم
ولی ایندی با پدر مادر درست حسابی ، مثل Alienation و کلی ایندی درجه یک دیگه که موجوده

نه ایندی دری وری ناشناخته

تا الان خیلی ها از ماه ها هم ایندی های خوبی داده که شدید راضی بودم ولی خیلی وقتها هم ایندی های ناشناخته در پیت داده متاسفانه
کاملا موافقم . لازم نیست الزاما aaa باشه یا حتی سبک خاصی داشته باشه . ( که بگیم سلیقه من فقط حول بازیای گلد میچرخه و با بازیای پلاس حال نمیکنم ) درمورد پلاسم که بالاتر عرض کردم ، گلد عملکرد کلیش بهتره البته که اونم خیلی اوقات گند میزنه ولی در قیاس با سونی واقعا بهتره .

آخرین ویرایش:
قطعا بازی های پلاس باید بهتر باشه مخصوصا از زمانی که 10 دلار گرون تر شد البته دو ماهی خوب شد ولی باز زدند تو کاره ایندی ! البته مایکرو هم چند ماهی بود پا به پا سونی همکاری می کرد :D ولی خب پروجکت کارز این ماه فکر نکنم با یه بازی ایندی قابل مقایسه باشه (البته یکی از دوستای نزدیکم که وان داره میگه ورژن کامل بازی نیست) به هر حال باید بهتر بشه بازی ها . خوشبختانه این فلش سیل هایی که سونی تند تند میزنه با تخفیف های پلاس یکم از حرص خوردن جلوگیری میکنه :D

• Like
Reactions: mamadian
من با ایندی هیچ مشکلی ندارم ، استقبال هم میکنم
ولی ایندی با پدر مادر درست حسابی ، مثل Alienation و کلی ایندی درجه یک دیگه که موجوده

نه ایندی دری وری ناشناخته

تا الان خیلی ها از ماه ها هم ایندی های خوبی داده که شدید راضی بودم ولی خیلی وقتها هم ایندی های ناشناخته در پیت داده متاسفانه

• Like
Reactions: Fenris Wolf
لازم میدونم که یه چیزایی بگم چون اصلا باهاتون موافق نیستم و پلاس واسه من حداقل محتوای خوبی رو فراهم کرده. این انگ فن بوی بودن هم روی من جواب نمیده چون همه می‌دونن وقتی از یه کار سونی خوشم نیاد یا از یکی از عناوین انحصاریش خوشم نیاد خیلی راحت میام انتقاد میکنم و مشکلی که باهاش دارم رو میگم.
60 دلار در سال میدید پلاس که واسه هر ماه میشه 5 دلار! یعنی این 3-4 تا بازی (اگه در کنارش PS3 یا ویتا هم داشته باشید میشه 5-6 تا) ارزش 5 دلار نداره؟!
همین Project Cars یا AAAهای معروف رو هم هر کسی طرفدار سبکش بوده به احتمال زیاد خودش تهیه‌اش کرده حالا بگذریم از اینکه همین Project Cars صد بار توی PSN تخفیف خفن خورده (حتی فک کنم یه بار 8 دلار شده بود) دیگه وقتی یه بازیه 60 دلاری اینهمه تخفیف خورده و هنوز نخریدیش معلومه خیلی به بازی اهمیتی نمیدی (البته میدونم این مورد استثنا هم داره)
یکی دیگه از مزایای پلاس همین Cloud Saving بوده که تقریبا هیشکی تحویلش نمی‌گیره ولی چند بار وقتی بازی کرش کرده یا اتفاقی سیوش پریده، Saveهامو نجات داده و بعضی مواقع خیلی مفید ظاهر میشه.
وقتی به بازیهایی که تا الان رایگان شده فکر می‌کنم میبینم که اگه رایگان نشده بود اصلا فرصتش پیش نمیومد که تجربشون کنم. بازیهای فوق‌العاده‌ای مثل Gone Home، Furi، Guacamelee، Rocket League و حتی همین ماه 3 تا بازی خیلی خوب (This war of mine، Titan Souls و Day of the tentacle) رایگان شد که خیلی خیلی بیشتر از 5 دلار می‌ارزن. من این سیاست سونی مبنی بر اینکه بازیهایی که خیلیا بازیش نکردن و تبلیغات گسترده‌ای نداره رو رایگان می‌کنه رو دوست دارم چون خیلی بازیهای فوق‌العاده‌ای بین اینا وجود داشت/ داره که عمرا نمی‌خواستم/نمی‌خوام از دستشون بدم.
اینارو گفتم که فکر نکنید همه ناراضین و یا اونایی که راضین به قول شما فن بوی هستن! توی پست‌های قبلی دیدم که یکی هم اومده بود حرف‌های حال به هم زنی مثل دستتون توی جیب باباتونه و ماهی دو سه تا AAA میخرین و ... غیره رو گفته بود که باید بگم وقتی کسی رو نمیشناسین و خبری از وضعیتش ندارید بهتره ساکت باشید.
وقتی دوست ندارید یکی بهتون بگه که بازیهای ایندی رو باید دوست داشته باشید پس خودتون هم حق ندارید به یکی بگید نباید این روند رو دوست داشته باشی یا بهش انگ‌های بی‌پایه و اساس بزنی. اینارو هم نگفتم که بگم اشتباه می‌کنید یا فقط چیزی که من می‌گم درسته، گفتم که بدونید وقتی شما ناراضی هستید دلیل نمیشه برای اینکه سونی باید رقتارشو عوض کنه چون خیلیا هستن که راضین. این هم یه چیز منطقی هستن که بعضیا ناراضی باشن و بعضیا راضی... منم وقتی MGS و Resident Evil و 2K17 رایگان شد خیلی راضی نبودم چون دوتای اولی واسم مهم بودن و توی تخفیفات خریده‌ بودمشون و NBA هم AAAای نبود که بخوام قبل از رایگان شدن بخرم و بعد از رایگان شدن هم مثل قبلش واسم مهم نبود.
اون دوست عزیزی که میگه کل دنیا از سونی سر پلاس ناراحته هم کاملا در اشتباه به سر میبرن چون معمولا افرادی که ناراضی هستن میان نارضایتی‌شون رو نشون میدن و بقیه دارن خیلی راحت بازیشونو میکنن.
اونایی هم که فقط برای انلاین بازی کردن پلاس می‌گیرن و بازیهای رایگان واسشون مهم نیست هم به نظرم حق اعتراض دارن و سونی باید یه سرویس جدا با قیمت کمتر یا حتی رایگان برای بازیهای آنلاین بزاره ولی وقتی نمیزاره دلیل نمیشه بیای هر ماه بازیهای پلاس رو بکوبی و به بقیه تهمت فن بوی بودن و ... بزنی :)

سونی فرتو فرت داره برا پلاس دارا و بی پلاسا تخفیف میده تفکیک شده ، اگه دردتون اینه که پول نمیخواید به بازی AAA بدید یا طبق شواهد ارزش ۱۰ دلارم ندارن پس تا الان فقط پایرت میکردیدو فقط رایگان بودن عناوین AAA براتون اهمیت داره چون بیشترشونو تجربه نکردید و طرف دیگه ی قضیه تخفیفهاواستون مهم نیس چون عملا حتی یک دلارم نمیخواید از کفتون بره ، چون پلاس خریدیدو هر ماه با همون پلاس برخی از بازیهای AAA رو میخواید برید . حالا شما میگید همش ایندیه ، بازیهای پلاس کل قضیه نیس ، جزیی از امکانات گستردشه ، همین تخفیفهای فرتو فرتیه US برا پلاس دارا نعمت بزرگیه ، بازیهای بزرگو با ارزش AAA شامل تخفیفاتی شدن که نخریدنشون ضرره .
فقط از پلاس متاسفانه بازی رایگان رو فهمیدن بعضیا

• Like
Reactions: PEDRAMGOLCHIN
برای اینکه این قضیه روشن بشه که ملت پلاس رو برای چی میخرن کافی هست سرویس آنلاین رو رایگان کنه یا حداقل جدا کنه و ارزونتر. اونوقت ببینید که چقدر مشترکین پلاس ریزش میکنند و متوجه میشید این بازیهای پلاس همچین دندون گیر نیستن.
ملت در وهله اول فقط برای آنلاین دارن پلاس میخرن. خیلی ها اگر برای آنلاین بازی کردن مجبور نبودن پلاس بخرن به هیچ وجه سمت پلاس نمیومدن.
کاش سیستم بازی آنلاین مثل استیم رایگان میشد و بقیه امکانات خفن و تخفیفهای عالی و بازیهای رایگان کمتر دیده شده تحت عنوان پلاس فروخته میشد. اونوقت خیلی چیزها روشن میشد

Sent using Tapatalk

اصل بحث رو متاسفانه چون نمیفهمید میخواید فقط به دفاع کورکورانه بپردازید .
بفرمایید تشریف ببرید پروفایل من اگه خیلی حوصله دارید و براتون اهمیت داره ببینید از کریسمس تا همین 2 روز پیش چندتا بازی رو PSN خریدم که دیگه انگ نزنید که فقط بازیای مجانی میخواید و تو تخفیف بازی نمیخرید
یکم بولد مینویسم که با دقت بیشتری بفهمید متن رو .
کیفیت کلی بازی های پلاس نسبت به گلد پایین تر است . پلاس در ماه X نسبت به گلد در همون ماه عملکردش ضعیف تر است .
این جمله به هیچ عنوان به این معنی نیست که بازیای پلاس از بیخ آشغال هستند . بازیای ناشناخته خوب هم داشتیم بین پلاس ها ( تعداد کم ) . تعداد بازیایaaa ای هم که پلاس شدند با اینکه کم بودن اما بازم همونا بازیای خوبی بودن ولی بهرحال اعتراض دارم نسبت به عملکرد کلی پلاس . چه نسبت به پلاس PS3 چه نسبت به گلد XB1

خواهش میکنم پست رو با دقت بخونید .
درضمن منظور از فن بوی هم شخص خاصیه که ازش اسمی نمیبرم چون خودش میدونه منظورم با اونه . شما اگه به خودت گرفتی بنده ازت عذر میخوام چون اصلا پستای شما رو ندیدم و منظورمم به شما نبود @FUTURE

من این سیاست سونی مبنی بر اینکه بازیهایی که خیلیا بازیش نکردن و تبلیغات گسترده‌ای نداره رو رایگان می‌کنه رو دوست دارم چون خیلی بازیهای فوق‌العاده‌ای بین اینا وجود داشت/ داره که عمرا نمی‌خواستم/نمی‌خوام از دستشون بدم.
دقیقا حرف منم همینه
طرف برگشته میگه نسل پیش آنچارتد و تامب رایدر فیری میشد ، خب اونی که واقعا بازیایی در این حد رو بازی نکرده و منتظره پلاس امثال این بازی ها رو فیری کنه برای چی کنسول خریده اصن!ضمن اینکه بازی هایی مثل ترانسفورمز ، nba و رزیدنت اویل ریمیک و ... همگی جزو بازی های aaa با کیفیت هستند و اصلا اینجوری نیست که میگین وای فاجعس و قحطیه بازیه aaa و فلان... و مشخصه کاملا اغراق‌آمیزه حرفاتون
مطمعنا اگر بازی هایی مثل Day of the tentacle و Guacamelee و گلک زی و برو فورس و ... رو پلاس فیری نمیکرد خیلی از ماها عمرا تجربش نمیکردیم و مطمعنم خیلی ها هستن که خوشحالن تونستن اینارو تجربه کنن.البته یه بنده خدا بالاتر گفت شما فن بوی هستید و روشن فکرید و برای من اصن مهم نیس یسری ها راضین و قبول ندارن پلاس گند زده و فلان ، باید بگم برای ما هم قطعا مهم نیس شما ناراضی هستی ما میریم بازیمون رو میکنیم شما هم حرصتو بخور!
و در آخر و سوای همه اینا یه نکته هم هست اینکه نصف همینایی که دارن میگن وای ۶۰ دلار سالانه میدیم بازیا اوف و اخه اکانت پلاسشون اشتراکیه!۳۰ دلار این همه ادا و اطفال نداره که...

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: FUTURE

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or