Free Games with Plus | PS4

سلام دوستان، یه سوال:

کسی هست بدونه تکلیف بازی World Of Tank نسخه PS4 چی شد؟! یه نسخه بتا اومد که حجمش 40 گیگ بود و میشد بازی کرد، ولی حالا که مهلت تست بتا تموم شده، معلوم نیست وضعیتش چه طوریه، سرورهای بازی هم به نظر میرسه غیر فعاله!

اگر کسی در مورد این بازی اطلاعای داره یا داره بازی میکنه لطفا توضیح بده

کسی هست به من کمک کنه تروفی آنلاین راکت لیگ رو بگیرم!
فقط یک دقیقه وقت میگیره!

منم میخواستم این تروفی رو بگیرم ولی هر کاری میکنم نمیتونم به سرورای بازی وصل بشم.تو بازیای دیگه هیچ مشکلی ندارم ولی تو این بازی چه Find Match چه Create Party که میزنم میزنه You are not logged into rocket league servers :|

منم میخواستم این تروفی رو بگیرم ولی هر کاری میکنم نمیتونم به سرورای بازی وصل بشم.تو بازیای دیگه هیچ مشکلی ندارم ولی تو این بازی چه Find Match چه Create Party که میزنم میزنه You are not logged into rocket league servers :|

سرورهای راکت لیگ از روز اول ف ی ل ت ر هستش و برای گرفتن اون تروفی آنلاین باید V P N روی کنسول شیر کنید

سلام دوستان، یه سوال:

کسی هست بدونه تکلیف بازی World Of Tank نسخه PS4 چی شد؟! یه نسخه بتا اومد که حجمش 40 گیگ بود و میشد بازی کرد، ولی حالا که مهلت تست بتا تموم شده، معلوم نیست وضعیتش چه طوریه، سرورهای بازی هم به نظر میرسه غیر فعاله!

اگر کسی در مورد این بازی اطلاعای داره یا داره بازی میکنه لطفا توضیح بده

کسی نمیدونه؟

عناوین رایگان پلاس برای ماه ژانویه 2016

tw51zs5vj3b3efoeogun.jpg

سونی هم شورشو دراورده دیگه :| مسخره یه تریپل A نداده درست حسابی حال کنیم حد اقل باید اینکارو تو کریسمس میکرد :|
در هر حال GRIM FANDANgo بسی خوبه حتما تجربش کنید

اینقد این بازی های رایگان پلاس بده من به شخضه بیخیال بازی انلاینم شدم فعلا تا Uncharted 4 بیاد دوباره پلاس میگیرم , یعنی هیچ توجیهی جز ضروری بودنش واسه مولتی پلیر نیست

اینقد این بازی های رایگان پلاس بده من به شخضه بیخیال بازی انلاینم شدم فعلا تا Uncharted 4 بیاد دوباره پلاس میگیرم , یعنی هیچ توجیهی جز ضروری بودنش واسه مولتی پلیر نیست

به جان خودم helldivers فوق العاده است

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or