این کارو کردم ولی زده پولیه این ۲ تا بازیبرو تو بخش سرچ اسماشون رو سرچ کن بعد دان کن!!
یعنی اینو نمیبینی؟!این کارو کردم ولی زده پولیه این ۲ تا بازی
Stealth Inc 2: A Game of ClonesSound Shapes
در حالی که قرار بود برای اعضای پلاس رایگان باشه ؟
ممنون پیداشون کردم بازی هارویعنی اینو نمیبینی؟!
![]()
باید sign in هم بشی!
لازم نیست از داخل کنسول دانلود کنین. شما میتونین با نرم افزار های دانلود منیجر بازی رو دانلود کنین و با PSX download helper روی دستگاه نصب کنین.اقا من که کلا هیچی نمیوتنم دانلود کنم با این سرعت دانلودی که سرور سونی داره واسه ۲ گیگ باید ۶ روز منتظر باشم موندم چرا سرعت اینا اینطوریه من واسه دانلود معمولی ۳۰۰ سرعت دارم اصلا حال نمیده اینطوری
Sound Shapes شاهکاره![]()
lara که عالیهمن رو PS3 رفتم دیگه حس دوباره بازی کردنشو ندارم ، واقعا آرامش خاصی داره موزیکو گیم پلی ، برخلاف هوکوم :d
بچه ها من همه بازی های این ماه رو زدم بالاخره بعد از مدتها همه بازی ها تقریبا بدرد بخور هستند-
لاراکرافت - که خوبه وجذاب
لیمبو رو که همه می شناسسند و تقریبا همه روی پلتفرم های دیگه امتحانش کردند
ساند شیب یک بازی پلت فرمی مانند هست که نمی تونم بگم عالیه اما تقریبا سخت هم هست- فقط من موندم چطور در سایتpsnprofile ملت مثل هلو تروفی هاش رو گرفتند و میانگین بازی بالای پنجاه درصد کامل هست اما بنظر من خیلی سخت تر از حرف هاست- واقعا دچار یاس فلسفی شدم-
بازی stealth 2 هم بازی معمایی هست که جالبه و قابل توصیه
همه بازی ها ارزشمند هستند بنوعی -
من چرا وقتی مرم روی free game نمیاره؟؟؟ فقط لیمبوبا لاراکرافت رو نشونم میدخ؟؟؟
موقع خرید یا وارد کردن ریدم کد و داونلود اینا میاد!!ارور برای چی هستش؟؟؟E-82000113
خیر دوست عزیزببخشید شخصی نسخه ی پلاس lara croft and temple of orisis مخصوص ریجن 3 رو گرفته ؟
کلا زبانش ژاپنی هست ؟