Free Games with Plus | PS4

این کارو کردم ولی زده پولیه این ۲ تا بازی
Stealth Inc 2: A Game of Clones
Sound Shapes
در حالی که قرار بود برای اعضای پلاس رایگان باشه ؟
یعنی اینو نمیبینی؟!
e2d5_capcvbvbture.png

باید sign in هم بشی!

اقا من که کلا هیچی نمیوتنم دانلود کنم با این سرعت دانلودی که سرور سونی داره واسه ۲ گیگ باید ۶ روز منتظر باشم موندم چرا سرعت اینا اینطوریه من واسه دانلود معمولی ۳۰۰ سرعت دارم اصلا حال نمیده اینطوری
لازم نیست از داخل کنسول دانلود کنین. شما میتونین با نرم افزار های دانلود منیجر بازی رو دانلود کنین و با PSX download helper روی دستگاه نصب کنین.

بچه ها من همه بازی های این ماه رو زدم بالاخره بعد از مدتها همه بازی ها تقریبا بدرد بخور هستند-
لاراکرافت - که خوبه وجذاب
لیمبو رو که همه می شناسسند و تقریبا همه روی پلتفرم های دیگه امتحانش کردند
ساند شیب یک بازی پلت فرمی مانند هست که نمی تونم بگم عالیه اما تقریبا سخت هم هست- فقط من موندم چطور در سایتpsnprofile ملت مثل هلو تروفی هاش رو گرفتند و میانگین بازی بالای پنجاه درصد کامل هست اما بنظر من خیلی سخت تر از حرف هاست- واقعا دچار یاس فلسفی شدم-
بازی stealth 2 هم بازی معمایی هست که جالبه و قابل توصیه

همه بازی ها ارزشمند هستند بنوعی -

بچه ها من همه بازی های این ماه رو زدم بالاخره بعد از مدتها همه بازی ها تقریبا بدرد بخور هستند-
لاراکرافت - که خوبه وجذاب
لیمبو رو که همه می شناسسند و تقریبا همه روی پلتفرم های دیگه امتحانش کردند
ساند شیب یک بازی پلت فرمی مانند هست که نمی تونم بگم عالیه اما تقریبا سخت هم هست- فقط من موندم چطور در سایتpsnprofile ملت مثل هلو تروفی هاش رو گرفتند و میانگین بازی بالای پنجاه درصد کامل هست اما بنظر من خیلی سخت تر از حرف هاست- واقعا دچار یاس فلسفی شدم-
بازی stealth 2 هم بازی معمایی هست که جالبه و قابل توصیه

همه بازی ها ارزشمند هستند بنوعی -

من چرا وقتی مرم روی free game نمیاره؟؟؟ فقط لیمبوبا لاراکرافت رو نشونم میدخ؟؟؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or