Psycho pass رايگان شده ولي فقط نسخه ويتاشPsycho Pass رو گذاشتن داخل Holyday Sale تخفیف زدن براش. رایگان نشده.
بتمن هم فقط سیزن پسش رایگان شده قسمت اول همچنان پنج دلاره نمیشه بازی کرد اصلاً.
چه خبره؟!؟!؟!؟!؟!؟!![]()
من چشمم دنبالش بود ولی اگه فکر میکردم بازی خوبیه تا الان بازیش کرده بودم.Psycho pass رايگان شده ولي فقط نسخه ويتاش
گفتيم بالاخره يبارم بخاطر ٦٠ دلار پول زوري كه ازمون گرفتن يه بازي درست درمون ميخوان بدن همونم ندادن
تو روحشون![]()
یعنی بتمن پر؟؟؟
دهنشونو....عجیب با بازیهای تل تیل حال میکنم بدبختی اینجاست که نسخه فیزیکیش اینجا پیدا نمیشه گفتم این ماه از اون ماه خوباس که مثل اینکه توش بله.
سلامPsycho pass رايگان شده ولي فقط نسخه ويتاش
گفتيم بالاخره يبارم بخاطر ٦٠ دلار پول زوري كه ازمون گرفتن يه بازي درست درمون ميخوان بدن همونم ندادن
تو روحشون![]()
این سیزن پس رایگان رو که بگیری کلا 5 قسمت فصل اول برات free میشن.فصل های 2 به بعد رو باید خودت بخری.الان فقط فصل اول رایگانه براتدوستان الان این بتمن که سیزن پس اش هست باید بازیش رو بخریم تا بتونیم بازی کنیم ؟ فصل اولش رایگان هست اما بقیه فصل های بازی چی ؟
کلا تا آخر بازی میشه رفت مجانی یا نه ؟
من که تونستم به لایبرری کنسولم اضافش کنم . ولی اصلا معلوم نیس چجوریه بازی .Psycho-Pass کراس بای نیست و فقط واسه ویتا مجانیه. Fail شدم![]()
تقریبا میشه گفت بازی نیستن...اسمشون روشه Visual Novel !من که تونستم به لایبرری کنسولم اضافش کنم . ولی اصلا معلوم نیس چجوریه بازی .
میشه کسی که تجربش کرده بگه گیم پلی و داستان از چه قراره ؟ چن من تو یوتیوب زدم نفهمیدم فلسفه بازی چیه
برای ps4 هم رایگان شده هااتقریبا میشه گفت بازی نیستن...اسمشون روشه Visual Novel !
فرض کن کتاب تصویریه که حق انتخاب داری توش!، بازی های کیج منهای QTE و کنترل کاراکتر و ...
توی ژاپن و بین بچه هایی که اهل بازی های ژاپنی هستنVNـها خیلی طرفدار دارن و مقادیر زیادی هم ازشون میاد!
البته من خودم تا حالا VN نزدم،صرفا یک سری دانسته هاییه که از قبل داشتمشاید پیچیده تر از این حرفا باشن
حالا اینکه Psycho-Pass اینجا اسمش چندبار اومد،به خاطر فصل اول انیمه ی فوق العاده ایه که داره!داستان VN همزمان با اوایل همون فصل اوله گویا،البته با دو شخصیت جدید و شخصیت منفیی جدید!
حیف برای PS4 نزاشتنشتو بلاگ اشتباهی زده بودن برای PS4 هم هست
![]()
من یکی دو روز پیش رفتم بزنم تو لیست دانلود،جلوش قیمت زده بود و گزینه ی خریدبرای ps4 هم رایگان شده هاا
![]()
![]()
![]()
![]()
برا اروپا فك كنم رايگان نشد ولي برا امريكا رايگان شده من گرفتمش ولي هنوز وقت نكردم يه دل سير بشينم بازي كنم شايد بذارمش نزديكا عيد كه بيكارممن یکی دو روز پیش رفتم بزنم تو لیست دانلود،جلوش قیمت زده بود و گزینه ی خرید
تو لیست بازی های رایگان پلاس هم نبود و سرچیدمش تا یافت شد! البته دوتا یافت شد،یکیش وارد لیست شد ولی فکر کنم برای ویتا بود(حجمش هم کمتر بود) ، حالا قضیه چیست نمیدونم(استور اروپا ، کسی پلاس اروپا داره چک کنه؟
)
اگه فعلا نميخوايد بازي كنيد و بازياي اين ماهو ميخوايد داشته باشيد بذاريد يكي دو روز قبل از اومدن بازياي ماه بعد پلاس بگيريد كه همون موقع بازياي اين ماهو اضافه كنيد بعدشم كه بازياي ماه بعد اومدن اونارم بگيريد تا اخر ماه هم وقت داريد بازي كنيددوستان من وقت بازی ندارم فعلا زیاد اما نمیخواهم اینارو از دست بدم.....کی یه پلاس 1 ماهه بگیرم هم اینارو بگیرمشون هم بازیهای ماه بعد رایگان پلاس؟؟؟
انقدر لعنتی پلاس گرون شده جیب دیگه کشش نداره!!!