منم دقیقاً به همین فکر کردم وقتی دیدم کراس بای هستpsycho-pass؟ هممممم...یعنی برای اولین بار، ویژوال ناول بزنیم؟![]()
بله اصلا خودشون برای بازیای پلاس گزینه add to library زدن که مثل بقیه عناوین بعد از خرید دانلود نشن چون میدونن نصف بیشتر عناوینی که رایگان میکنن چرت و پرتهدروود به دوستان عزیز.
.
بچه ها من هاردم جا نداره برای دانلود و ... بازی ها ! کلی بازی هست وقت ام هم کمه!
.
من بازی رو بزنم بره تو library ماه های بعد میتونم دانلود کنم دیگه نپره !!
.
Deus Ex: Mankind Divided خیلی خیلی برام مهم هست نمیخوام از دست بدم اش!![]()
knackدستشون درد نکنه بازی ها عالیه
بنظرم توقعات باید در حد معمولی باشه قطعا نمی شه انتظار داشت بازی روز رو بیاد مجانی بزاره !!!
3شنبه بعد ظهر حدود غروب این حدودادوستان این بازیای جدید دقیقا کی میان استور؟؟؟
چه روز و چه ساعتی؟؟
نه مشکلی نداره میتونید بگیرید بعدم با اکانت اصلیتون بازی کنید ولی با توجه به اینکه تو تاپیک پلاس این پستو زدید احتمالا منظورتون به بازیای رایگان پلاس هستش که برای گرفتنشون باید پلاس ژاپن داشته باشیداشکالی نداره اکانت ژاپن بسازم بازی رایگاناشو دان کنم؟
میشه با اکانت اصلیم بازیشون کنم؟
نه خیر پلاس رو نمیشه اینجوری شیر کرد.دوستان یه سوال یخورده بی ربط داشتم بهتر از این تاپیک برا پرسیدنش پیدا نکردم!!!
1-من چندتا بازی رایگان از ماه قبل پلاس دارم رو کنسول ولی نمیتونم بازی کنم و میگه باید دوباره بخرمشون!!در حالی که من اکانت 2 روزه رایگان پلاس دارم.....بخاطر اینه که پلاس 1 ماه حداقل اینا باید باشه یا نه؟؟؟
فرض کنید من این ماه اکانت پلاس امریکا دارم و بازیهای رایگانشو دانلود کردم و ماه بعد پلاس اروپا میگیرم و بازیهای رایگانشو دانلود میکنم....آیا میشه با اکانت پلاس اروپا بازیهای اکانت امریکا بازی کنم اگه بعنوان اکانت پرایمری اکتیو کنم!