خوب چرا بر بخوره خوب شاید واسه سن ۲۰ سال خوب باشهعجب !
داداش رچت کلی طرفدار داره ، همین الان برا همین بازسازی کرش کلی زخمی دادیم ، ملت با اسپیرو خاطره دارن ، LBP رو هم یه عده بچه گونه حساب میکنن اما حتی نمیتونن بازی رو تموم کنن
اینجوری نگو عزیز، به یه عده واقعا برمیخوره
اگر اینجوریه من باید بگم کلا بازی کردن بچه بازیه و اشغاله و وقت تلف کردنه
پ.ن : پلاس اسیا قبلا این دارک سایدرز ۲ رو داه بوده![]()
رچت رو سعی کن یک ساعت بازی کنی بعد همچین نظراتی ساطع کنی ! جز پنج تا بازی محبوب و سرگرم کننده من تو این نسله۲ تاشم بچه گانه و اشغاله
شما میتونی نظرات خودت رو نگر داری واسه خودت و هی بیگی عالیه!بنده که نگفتم شما بازی نکنرچت رو سعی کن یک ساعت بازی کنی بعد همچین نظراتی ساطع کنی ! جز پنج تا بازی محبوب و سرگرم کننده من تو این نسله
رچت شبیه lbp?
Lbp هم اشغال؟
..........
ماه پیش که به خاطر باند من راضی بودم ! این ماهم خیلی دلم میخواست دارک سایدرز رو بخرم پول و وقتش نبود البته اگه باندلش رو فری میکردن بهتر بود ! این ماه یه بازی خوبم برای ps3 داره بعد مدت ها
دوستان که میگن همون ایندی ها خوب بود دیگه اونم نمیده پس بازیایی مثل باند و ازبو و و دقیقا جز۱
کدوم رسته قرار میگیرن
ای گیمر بزرگ و عاقل و بالغ و میانسال و خیلی خوب، بعضی بازیا با هدف ریلکسیشن ساخته میشن (مثل باند) بعضیا با هدف نوستالژی بازی (مثل کاپ هد) و بعضیا هم با هدف پرورش کودک درون (مثل رچت یا لیتل بیگ) همه این بازی ها هم مخاطب بزرگسال دارن.شما میتونی نظرات خودت رو نگر داری واسه خودت و هی بیگی عالیه!بنده که نگفتم شما بازی نکن
گفتم به نظر شخصی بنده جالب نیست!بچه گانست!!یا نه شوتر هیلی خفن برای ۱۸+؟؟؟ باند هم با وی ار یکم خوبه خودش مفت نمیارزه!شما انگار تازه افتادی تو خط بازی ناب تشریف داری هر چی میفته جلوت میگیی عالیییه دی
همین pvz 2 که بازی میکنی شما هم، عمق گیم پلی خیلی عجیبی داره. بعضی رازها و مراحل مخفی و کوئست هاشو من نظیرشو فقط در شاهکارها دیدم. حالا چون کارتونیه بگیم بچگونه س؟به نظر من نمیشه روی یه بازی برچسب محدوده سنی معکوس گذاشت. همه چیز بر میگرده به سلیقه.
یه بازی که با استاندارد ESRB میاد M میگیره یه عده رو محدود میکنه ولی حالا شما بیاین بگین اون بازی E ,T رو نباید افراد مثلا بالای 20 سال بازی کنن.
صرفا در مورد باند هم یه نیم ساعتی بازی کردم و خوشم اومد خیلی محیط جالب و موسیقی خوبی داره.
چرا حس میکنم اینایی که میان میگن ما فقط ۱۸+ بازی میکنیم دقیقا تازه ۱۸ سالشون شدهچقدر با نمکی شما ! حرفت رو هم عوض نکن با منطق شما الان تک تک سوپر ماریو ها هم اشغال به حساب میان نه فقط اون گل بازیای پازلی و پلتفرمر و و و
این بازی هم برای سنین پایین ساخته شده بود که اول رو ویتا بازیش کردم و بعد رو پی اس ۴ که اول جذاب بود چون نوع اوری زیادی رو ویتا داشت اما رو پ اس ۴ یک بازی معمولی بوددر راستای این بحثی که فلان بازی مال بچه هاست، بشینید TearAway بازی کنید، به آخرش که رسیدید بیاید بگید حرف حساب بازی چی بود! اصلا نقش ما و نقش شخصیت اصلی توی بازی چیه!
شاید از بهترین حرف حساب های دنیای گیم، همین Tear Away باشه!
کل حرف حساب TearAway و مخاطبش بزرگسال ها بود!این بازی هم برای سنین پایین ساخته شده بود که اول رو ویتا بازیش کردم و بعد رو پی اس ۴ که اول جذاب بود چون نوع اوری زیادی رو ویتا داشت اما رو پ اس ۴ یک بازی معمولی بود
شما بعید بدونید!کجاش به مخاطب بررگ سال مربوط بود؟عین لیتیل بیگ پلینیت که شروعش با فیلم و نشون دادن بچه هاست همینم اینطوری بود البته شاید هم بنده اشتباه میکنمکل حرف حساب TearAway و مخاطبش بزرگسال ها بود!
بعید میدونم بازیش کرده باشید اصلا![]()
دوست عزیز بنده abzu رو اینطوری میدونم که برای ارامش و اینا ساخته شده البته اگه اشتباه نکنم اما بعضی بازیارو خیرحق با شماستبیخیال
چرا بر بخوره دوست عزیزعجب !
داداش رچت کلی طرفدار داره ، همین الان برا همین بازسازی کرش کلی زخمی دادیم ، ملت با اسپیرو خاطره دارن ، LBP رو هم یه عده بچه گونه حساب میکنن اما حتی نمیتونن بازی رو تموم کنن
اینجوری نگو عزیز، به یه عده واقعا برمیخوره
اگر اینجوریه من باید بگم کلا بازی کردن بچه بازیه و اشغاله و وقت تلف کردنه
پ.ن : پلاس اسیا قبلا این دارک سایدرز ۲ رو داه بوده![]()
جهان باز به اون شکل نیست نه ویچر نه GTA مثل هیچ کدوم نیستدوستان این بازی darksiders 2 رو کسی تموم کرده؟ بازیش کردم بازیه بدی نیست اما...
انگار جهان بازه و چون بنده فرصت زیادی ندارم و کار،،،، شبا بیشتر میتونم بازی کنم...
چقدر طول میکشه بازی تموم شه؟
نظر خاصی راجب بازی دارید؟جون فری شده و نصبش کردم
همونی نیست که رو موبایله؟بازی forma8 که رایگان شده بازی فوق العاده زیباییه. یه مترویدوانیا ی جالب و دوست داشتنی. حجمشم ۵۰۰ مگه. از دست ندین به هیچ وجه
تشکرجهان باز به اون شکل نیست نه ویچر نه GTA مثل هیچ کدوم نیست
محیطش بعضی جاها کمی بزرگه ولی ابدا نیاز به انجام مراحل جانبی برای آسان شدن بازی نیست مثل ویچر ، کاملا میشه داستانش رو خطی رفت و فقط مراحل اصلی داستانی رو تموم کرد
گیم پلی زیبایی داره
شاید حدود 10-15 ساعت یک دور تموم کردنش طول بکشه