اخه مشکل اینجاست که بیشتر ماه ها از ایندی درست حسابی خبری نبود یه سری بازی موبایل رو رایگان میکرد اصلا حال نمیدادانقدر غر زدید دیگه سونی همون 2 تا ایندی خفنی که میداد رو هم نمیده...حالا بازیهای شبه AAA () شونصد سال پیش رو دوباره باید بازی کنید
ایول من خیلی دلم می خواست دوباره نسخه دوم رو برم تخفیف تپل هم خورده بود ولی من نخریده بودم الان شد خوش بحالم نسخه اولم رایگان کنه دیگه همه چی تموم میشهPS+ December:
Darksiders II deathinitive Edition (PS4)
Kung Fu Panda: Showdown of the Legendary Legends (PS4)
Xblaze Lost: Memories (PS3)
Syberia Collection (PS3)
Forma 8 (PS Vita & PS4)
Wanted Corp (PS Vita)
-----------------------------
مثل اینکه شایعهها درست از آب دراومدن...
انقدر غر زدید دیگه سونی همون 2 تا ایندی خفنی که میداد رو هم نمیده...حالا بازیهای شبه AAA () شونصد سال پیش رو دوباره باید بازی کنید
خوب شد این ماه پلاس من تموم میشه...نیمهی اول سال خوب بود ولی نیمهی دوم رسما هر چی رو توی تخفیفا با قیمت مفت خریده بودیم رو رایگان کردن.
بدبختی اینه، اونور وضع گلد هم خیلی خراب شده
صددرصد واسه کسی که بازیش نکرده توصیه میشه بحث من سر چیز دیگه ایهاین دارک سایدز چیه خوبه؟من تا حالا بازیش نکردم
خوب تو ج این حق با شماستکسی انتظار نداره بازیهای 2017 رایگان بشن ولی اینکه بیای بازی 5 سال پیش رو که هر ماه پای ثابت تخفیف ها بوده و قیمتشم به زیر 10 دلار رسیده رو رایگان کنی مصداق بارز بنجل فروشیه
اضافه کردن بعضی بازی ها جز شلوغ کردن لیست کتابخونه هیچ فایده ای نداره
۲ تاشم بچه گانه و اشغالهحالا یه چیزی بگم گریه حضار دربیاد
سونی اسیا rachet و knack رو مجانی کرده
عجب !۲ تاشم بچه گانه و اشغاله
۲تا مورد آشغال و بچه گانه هست درسته، یکی نک یکی هم سلیقه شما۲ تاشم بچه گانه و اشغاله