امیدوارم واقعا مشکل همگانی باشه اخه بعد از دیدن این وضعیت خیلی بابت حروم کردن 19 گیگ زورم اومد.ولی از اونطرف با یکی از بچه ها که پینگش پایین بود بازی کردم توی سرور امریکای راحت پلیر پیدا میکرد و 6 نفره بازی کردیم بدون مشکل اونم 5 دستدوستان مثل اینکه مشکل Killing Floor 2 همگانیه!
Killing floor 2 cant find game • r/PlayStationPlus
PSA: If you can't find a game in Killing Floor 2, create a party in the game and try these -> • r/PS4
Is the online matchmaking dead? - Killing Floor 2 Message Board for PlayStation 4 - GameFAQs
Sent from my E6833 using Tapatalk
تاپیکا همه مال حدود 3 روز پیشنامیدوارم واقعا مشکل همگانی باشه اخه بعد از دیدن این وضعیت خیلی بابت حروم کردن 19 گیگ زورم اومد.ولی از اونطرف با یکی از بچه ها که پینگش پایین بود بازی کردم توی سرور امریکای راحت پلیر پیدا میکرد و 6 نفره بازی کردیم بدون مشکل اونم 5 دست
فعلا که نه.مشکل سرورای killing floor حل نشد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ امروز اومدم با یکی از آشناها بازی کنم اصلا نشد ادد کنم تو پارتی !!!!!!!
فکر نمیکنم فقط عده ی کمی این مشکل رو داشته باشند چون تو اینترنت یه سرچ میکنی این طور که به نظر نمیرسه.فعلا که نه.
هیچ اپدیتی هم براش ندادن.یا عده ای خیلی کمی مشکل دارن باهاش یا اصلا ازش استقبالی نشده که بخوان ملت پیگیر باشن
یعنی از زمان بتا تا الان کاری نکردند !!!!!!این بازی killing floor 2 سرورای فوق اشغالی داره . من قبلا بتاشو بازی کردم همین مشکلاتو داشت به بدختی یه 7 8 دستی موقع بتا بازی کردم .
بنظرم پاکش کنید کاش سونی اینو رایگان نمیکرد![]()
بلي درسته يكي از اشناها فيزيكيشو خريده بود!!!یعنی از زمان بتا تا الان کاری نکردند !!!!!!
فکر کنم نه! چون به صورت Add-On توی استور زده اینا رو!آقا من اپیزود اول لایف رو قبلا که فیری بود از اکانت اروپا گرفتم.الان میشه اپیزودهای دیگه رو از پلاس آمریکام نصب کنم؟ میاد رو بازی؟
رو پی سی این بازیو 72 ساعت بازی کردم حتی 1 مشکلم نداشتم نمیدونم چرا رو ps4 برای شما دوستان مشکل وجود دارهاین بازی killing floor 2 سرورای فوق اشغالی داره . من قبلا بتاشو بازی کردم همین مشکلاتو داشت به بدختی یه 7 8 دستی موقع بتا بازی کردم .
بنظرم پاکش کنید کاش سونی اینو رایگان نمیکرد![]()
pc سروراش فرق داره متاسفانه رو ps4 داغونهرو پی سی این بازیو 72 ساعت بازی کردم حتی 1 مشکلم نداشتم نمیدونم چرا رو ps4 برای شما دوستان مشکل وجود داره