یعنی چی ؟ آخه من برا دانلود زدم فقط یه سه گیگ دانلود کرد ( البته هنوز تو بازی نرفتم ) و اینم میدونم فقط فصل 1 حدود 3 گیگ هست. اون 4 بخش دیگه ش پس چی !!!یه قسمتش اره
یعنی چی ؟ آخه من برا دانلود زدم فقط یه سه گیگ دانلود کرد ( البته هنوز تو بازی نرفتم ) و اینم میدونم فقط فصل 1 حدود 3 گیگ هست. اون 4 بخش دیگه ش پس چی !!!
بازی بصورت اپیزودیهیعنی چی ؟ آخه من برا دانلود زدم فقط یه سه گیگ دانلود کرد ( البته هنوز تو بازی نرفتم ) و اینم میدونم فقط فصل 1 حدود 3 گیگ هست. اون 4 بخش دیگه ش پس چی !!!
این بازی 5 قسمت هست ، قسمت اول حدود سه گیگ حجمشه
بقیه قسمت ها بشکل DLC عرضه شده که وقتی دانلودش کنید به بازی اصلی اضافه میشن
کل حجم بازی میشه حدود 13-14 گیگ
ممنونبازی بصورت اپیزودیه
بعد از اینکه این ۳ گیگو گرفتین و نصب شد از بخش add-on بازی یقیه قسمتا قابل دانلود
این چیزایی که فرمودید رو همه رو خودمون بلدیم باید چ کنیم.اروپا و اسیا هم نداره پیدا نمیکنه.برای مولتی پلیر KF2 ,آسیا یا اروپا رو انتخاب کنید. یه پارتی بسازید play online رو بزنید(تاچ پد داخل منو بازی) .نیاز نیست کسی رو add کنید .
منتها پینگ بالاست.
اخه خیلی عجیبه دیگه این.بدترین سرور بازیها هم حداقل 1 بار مچ میکنه ولی این ....این چیزایی که فرمودید رو همه رو خودمون بلدیم باید چ کنیم.اروپا و اسیا هم نداره پیدا نمیکنه.
مساله همون پینگ بالاست و سرورهای اشغالش چون کل بازی ها با همین پینگ پیدا مکینن اونوقت چرا این نباید پیدا کنه. بعضی ها که پینگشون خوبه پیدا میکنه راحت.
خیلی هم نیازه کسی رو ادد کنیم:unamused:
منم دارم همینو میگم.سرورهاش فوق اشغالن.اخه خیلی عجیبه دیگه این.بدترین سرور بازیها هم حداقل 1 بار مچ میکنه ولی این ....
درود بر شما! برای نابلدان بود.این چیزایی که فرمودید رو همه رو خودمون بلدیم باید چ کنیم.اروپا و اسیا هم نداره پیدا نمیکنه.
مساله همون پینگ بالاست و سرورهای اشغالش چون کل بازی ها با همین پینگ پیدا مکینن اونوقت چرا این نباید پیدا کنه. بعضی ها که پینگشون خوبه پیدا میکنه راحت.
خیلی هم نیازه کسی رو ادد کنیم:unamused:
شرمندم.چند وقتیه یکم تند شدم با ملت در صورتی که اصلا ادم بی اعصابی نیستم.فکر کنم به خاطر ماه رمضونه.اگر از دستم ناراحت شدی ببخشیددرود بر شما! برای نابلدان بود.
در اد کردن هم صاحب اختیارید !! منظور اینه *لزوما* نیاز به اد کردن کسی نیست .
با منم تند شدی تو تاپیک گوست ریکان. النظافه من الایمان دوست من، یعنی اخلاق روزه دار مهمتر از روزه ی معده شهشرمندم.چند وقتیه یکم تند شدم با ملت در صورتی که اصلا ادم بی اعصابی نیستم.فکر کنم به خاطر ماه رمضونه.اگر از دستم ناراحت شدی ببخشید