Xbox Forza Motorsport

• Thread starter Thread starter Bahram
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سازنده
Turn 10
تاریخ انتشار
2023
ناشر
Xbox
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. Xbox Series X|S
پیام مدیریت: هر گونه ترول، بحث مقایسه ای و پست GT vs Forza = بن مستقیم از بازی سنتر

بازی در تاریخ ۱۰ اکتبر منتشر خواهد شد
View attachment 1000024138.mp4

پیش‌نمایش:
پیش‌ نمایش بازی Forza Motorsport، پیش‌رفته ترین عنوان ریسینگ ساخته شده تا به امروز

هشتمین قسمت از Forza Motorsport در طول شوکیش ۲۳ ماه جولای برای کنسول Xbox Series X معرفی شد.
این تاپیک همراه با نزدیک شدن به عرضه بازی و ارائه جزیئات بیشتر آپدیت خواهد شد.

156259

نکات کلی:

مراحل پیش تولید بازی از سال ۲۰۱۹ آغاز شده‌است
بازی به صورت کامل از ری‌تریسینگ برای اتومبیل‌ها، شخصیت‌ها و پیست‌ها استفاده خواهد کرد
فورتزا موتوراسپورت به صورت ۶۰ فریم بر ثانیه و رزولوشن 4K اجرا خواهد شد
سازندگان از این عنوان به بازگشت سری به ریشه‌ها و اصول اولیه سری یاد می‌کنند
بخش داستانی نقش پر رنگی را در این شماره ایفا خواهد کرد

آپدیت۱:
بعد از ماه‌ها انتظار و دنبال کردن اخبار و شایعات مختلف در خصوص هشتمین شماره از بازی فورتزا موتوراسپورت، در نهایت مایکروسافت این عنوان را در قالب تیزری کوتاه در جریان ایونت اختصاصی کنسول ایکس‌باکس سری ایکس برای این کنسول در کنار PC معرفی کرد.

هشتمین شماره فورتزا توسط استودیو ترن ۱۰ مراحل اولیه توسعه خود را شروع کرده‌است. این در حالی است که در ماه دسامبر سال ۲۰۱۹ یکی از اعضای استودیو به قابل بازی بودن این عنوان اشاره کرده بود.

در سایت بازی در خصوص فورتزا موتوراسپورت جدید نوشته شده:
«با شماره جدید فورتزا موتوراسپورت، ما با دروس و انقلابی که در تاریخ اتومبیل‌سازی اتفاق افتاده‌است آشنا می‌شویم. ما در حال ساخت تجربه‌ای جدید به لطف قدرت و سرعت فراوان کنسول Xbox Series X هستیم. به این بدان معنا است که می‌توانید منتظر یک بخش بصری بی‌نظیر و استفاده از تکنولوژی‌های جدید مثل ری‌تریسینگ، رزولوشن 4K Native و نرخ فریم ۶۰ فریم بر ثانیه در کنار ایده‌های جدیدی برای بازی باشید. ایده‌هایی که باعث می‌شوند گیمران به دنیای فورتزا و به دیگر دوستانشان متصل شوند.»

همچنین کریس ایساکی یکی از کارگردان بازی در خصوص تکنولوژی‌ ری‌تریسینگ می‌گوید که این تکنولژی به موتور گرافیکی بازی که Forza Teach نام دارد، اضافه شده و می‌توان شاهد استفاده از ری تریسینگ برای هر دو سری موتوراسپورت و هورایزون بود. او همچنین تاکید کرد که عنوان جدید بسیاری از طرفداران قدیمی سری را به شدت خوش‌حال خواهد کرد و همچنین مواردی فراوانی برای طرفداران جدید این سری و جذب افراد بیشتری خواهد داشت.

در نهایت بازی Forza Horizon 4 هم در روز عرضه کنسول Xbox Series X از سیستم Smart Delivery پشتیبانی خواهد کرد که بدین صورت بر این کنسول شاهد اجرای بازی با رزولوشن 4k و نرخ فریم ۶۰ فریم بر ثانیه همراه با بهبود بخشی بصری بازی باشیم.

آپدیت۲:
آخرین اپیزود از برنامه ماهانه فورتزا که در آن سازندگان در خصوص آینده سری و آپدیت‌های نسخه‌‌های فعلی صحبت می‌کنند، این‌بار میزبان کریس ایساکی به عنوان creative director شماره هشتم سری بود. او در قسمتی از صحبت‌های خود در خصوص شماره جدید فورتزا موتوراسپورت برای کنسول ایکس‌ باکس سری ایکس سخن گفت که در ادامه به آن می‌پردازیم. با جدیدترین اخبار بازی‌ها همراه باشید.

او در قسمتی از صحبت‌های خود به تیزر پخش شده از شماره جدید اشاره کرد. این تیزر قسمت‌هایی از پیست Laguna Seca در کالیفورنیا را به نمایش در می‌آورد. ایساکی معتقد است که این همان کیفیتی است که طرفداران سری منتظر آن خواهند بود و در بقیه پیست‌های شماره جدید هم می‌توانند منتظر چنین جزئیات و کیفیتی باشند.

در کنار صحبت در خصوص بخش بصری بازی بر رو کنسول Xbox Series X، ایساکی همچنین در خصوص مراحل توسعه بازی و تغییراتی که در آن انجام شده توضیح داد. او بر این باور است که طرفداران سری با شنیدن آن که شماره جدید فورتزا موتوراسپورت به ریشه‌های سری بازگشته است، خوش‌حال خواهند شد. او همچنین معقتد است که شماره جدید همانند یک نامه عاشقانه برای جامعه فورتزا عمل خواهد کرد. در همین حال تیم توسعه در حال تلاش است تا طرفداران جدید را هم به تجربه این عنوان جذب کند.
مراحل پیش تولید فورتزا موتوراسپورت از سال گذشته شروع شده‌است و سازندگان تغییرات بنیادی را در بخش‌های اصلی بازی انجام داده‌اند. در ادامه ایساکی در خصوص ری تریسینگ و مزایا و معایب آن برای تیم توسعه بازی می‌گوید.

«ری تریسینگ به موتور گرافیکی فورتزا اضافه شده‌است. این موتور برای ساخت فورتزا موتوراسپورت و فورتزا هورایزون استفاده می‌شود. هر دو سری از تکنولوژی‌های مشابه‌ای استفاده خواهند کرد و حال ری تریسینگ بخشی از این تکنولوژي‌ خواهد بود. یکی از مواردی که ما با استفاده از ری تریسنگ با آن مواجع شدیم، زیبایی‌ها و زشتی‌هایی بود که به واسطه این تکنولوژی برای ما به نمایش درآمد. با افزودن ری تریسینگ به موتور بازی، حال موارد فراوانی برای ما مشخص شدند که باید به توسعه یا رندر دوباره آن‌ها می‌پرداختیم. بدین صورت این تنها ری تریسینگ نیست که به موتور فورتزا اضافه شده، در عمل این مجموعه‌ای از تکنولوژی‌های جدید است که باعث پیشرفت طراحی و مدل اتومبیل‌ها، پیشرفت بصری پیست‌ها، محیط و شخصیت‌ها می‌شود و در مجموع تمام این موارد باعث خلق صحنه‌های زیبایی از لحاظ بصری می‌شوند.»

بازی فورتزا موتوراسپورت در تاریخی نامشخص برای کنسول Xbox Series X و رایانه شخصی منتشر خواهد شد.

آخرین ویرایش:

مقایسه هوش مصنوعی FM بعد از اپدیت 12 با Sophy GT7

هوش مصنوعی FM اصلا قابل مقایسه با زمان لانچ نیست، واقعا پیشرفت مشهودی کرده.
اپدیت 12 هم شاهکار بود
این آپدیت کی اومده ؟

• Like
Reactions: Love Console
اشتباه نکنم همین 10 روز پیش
به غیر از پیشرفت هوش مصنوعی، سیستم پنالتی هم تغییرات مثبت دادند، حالت Spectate mode و Challenge hub هم اضافه کردند
AI بهتر شده ولی هنوز خیلی ضعیفه.
یکسری از مشکلاتش که اصلا پلیر رو نمیبینن ، تو پیچ فرمون میده روت و میزنه بهت.
ترمز گرفتن توی پیچ اونهم بی دلیل و... هست که لذت مسابقه باهاش رو ازت میگیره.

من GT7 بازی نکردم ولی از روی ویدئوها که میبینم درسته که این sophy اصلا اونی نیست که نمایش دادن و خیلی کچل و در حد 40-30 درصد آوردنش به بازی ولی نسبت به موتوراسپورت خیلی حرکات باورپذیر تری داره.
مخصوصا وقتی که دفاع و حمله میکنن.
میگم از روی ویدئوها که میبینم اینطوره ، حداقل این مشکلاتی که فورتزا داره رو نداره که خیلی رو مخه.
مخصوصا وقتی میدونی که تو این پیچ حتما فلان کار رو میکنه و حرکاتشون خیلی قابل پیش بینیه.

البته منصفانه بخوایم قضاوت کنیم GT7 که تو سینگل پلیر سوفی رو نداره و AI معمولیش که همه جوره از فورتزا ابتدایی تره.

مشکلاتی که اشاره میکنید رو من اصلا تو بازی ندیدم ! نمیدونم شایدم دقت نکردم ولی این برام مهمه که بازی برام لذت بخشه.
به قول او کارگردانه که میگفت شما وقتی دارید یه کتاب خوب میخونید اگر وسط کتاب چند تا صفحه پاره شده بود یا به هردلیلی قابل خوندن نبود شما نمیاید کل کتاب رو رها کنید و دیگه نخونید ادامه ش میدید چون کتاب عالیه . من خودم هر دو بازی جی تی 7 و فورزا رو الان دارم بازی میکنم هردو عالی هستن و هر دو هم ممکنه ضعف هایی داشته باشن ولی خب صددرصد قابل چشم پوشی هستن . لذتتون ببرید

مشکلاتی که اشاره میکنید رو من اصلا تو بازی ندیدم ! نمیدونم شایدم دقت نکردم ولی این برام مهمه که بازی برام لذت بخشه.
به قول او کارگردانه که میگفت شما وقتی دارید یه کتاب خوب میخونید اگر وسط کتاب چند تا صفحه پاره شده بود یا به هردلیلی قابل خوندن نبود شما نمیاید کل کتاب رو رها کنید و دیگه نخونید ادامه ش میدید چون کتاب عالیه . من خودم هر دو بازی جی تی 7 و فورزا رو الان دارم بازی میکنم هردو عالی هستن و هر دو هم ممکنه ضعف هایی داشته باشن ولی خب صددرصد قابل چشم پوشی هستن . لذتتون ببرید
خب این بستگی داره از بازی چه انتظاری داری.
اگه برای بخش آنلاین و ریس دادن میخوای خب آره بازی خوبیه.
تعداد ماشینها و تنوع زیادن ، پیستها هم الان تعدادشون خیلی بهتر شده.

ولی برای کسی که فقط برای کمپین سینگل پلیر و ریس با AI میاد سمتش نه ، بازی نهایتا متوسطه.
کمپین خوب و جذابی براش طراحی نشده.
صرفا یه چیزی هست که همینطوری رد میکنی و میری بالا.

کمپین که خب همینه و دیگه کاریش نمیشه کرد ولی AI رو میگن باز هم میخوایم سخت تر کنیم که تایمهای بهتری بزنه که این خیلی خوبه ولی مهمتر و بهتر از اون اینه که هوشیارتر هم بکننش.
یاد بگیره چطور حمله و دفاع کنه که ریس رو جذابتر کنه.
ببینیم چطور میشه.

• Like
Reactions: unloved
خب این بستگی داره از بازی چه انتظاری داری.
اگه برای بخش آنلاین و ریس دادن میخوای خب آره بازی خوبیه.
تعداد ماشینها و تنوع زیادن ، پیستها هم الان تعدادشون خیلی بهتر شده.

ولی برای کسی که فقط برای کمپین سینگل پلیر و ریس با AI میاد سمتش نه ، بازی نهایتا متوسطه.
کمپین خوب و جذابی براش طراحی نشده.
صرفا یه چیزی هست که همینطوری رد میکنی و میری بالا.

کمپین که خب همینه و دیگه کاریش نمیشه کرد ولی AI رو میگن باز هم میخوایم سخت تر کنیم که تایمهای بهتری بزنه که این خیلی خوبه ولی مهمتر و بهتر از اون اینه که هوشیارتر هم بکننش.
یاد بگیره چطور حمله و دفاع کنه که ریس رو جذابتر کنه.
ببینیم چطور میشه.
ماکان پس سیم کید رو ایکس باکس چه گزینه ای میمونه برای سینگل پلیر با کنترلر که کمپین و AI خوب و جذابی هم داشته باشه؟؟
Motorsport 7 ?!

ماکان پس سیم کید رو ایکس باکس چه گزینه ای میمونه برای سینگل پلیر با کنترلر که کمپین و AI خوب و جذابی هم داشته باشه؟؟
Motorsport 7 ?!
FM7 کمپینش خوبه ولی سیستم شخصی سازی و آپگرید ماشین عملا تو کمپین غیرقابل استفادست که خب اون یک طور دیگه اذیت میکنه.
تصمیم خیلی مسخره ای بود ، من دفعه اول که بازی کردمش باورم نمیشد همچین کاری کرده باشن .
ولی خب با همه اینها کمپینش خیلی خیلی بهتر از 2023ست.
یکی اون و یکی هم پروجکت کارزها خیلی خوب بودن.

خدمتت عرض کنم دیگه ...گرید لجندز در حد خودش خوبه.

ولی از همه اینها بهتر مجموعه F1.
به نظرم بهترین کریرها رو همیشه ارائه میدن که تا سالها میشه بازیشون کرد.
مخصوصا 2019 - 2020 - 2021
تو 2024 هم دوباره خیلی خوب شده و راهش رو پیدا کرده.
AI تو این مجموعه از همه اون بالایی ها با اختلاف بهتره.

آخرین ویرایش:
ولی از همه اینها بهتر مجموعه F1.
به نظرم بهترین کریرها رو همیشه ارائه میدن که تا سالها میشه بازیشون کرد.
مخصوصا 2019 - 2020 - 2021
تو 2024 هم دوباره خیلی خوب شده و راهش رو پیدا کرده.
AI تو این مجموعه از همه اون بالایی ها با اختلاف بهتره.
نسخه 2024 بازی کردی ؟ برای منی که با فرمول یک و قوانینش آشنایی ندارم یادگرفتنش سخته ؟؟

نسخه 2024 بازی کردی ؟ برای منی که با فرمول یک و قوانینش آشنایی ندارم یادگرفتنش سخته ؟؟
نه ولی همون مسیر قبلیهاست.
آره بابا اتفاقا بهترین راه برای یادگرفتن فرمول 1 و آشنایی باهاش همین بازیه.
میخوای با یک نسخه که کرک شده تست کن مثل 2020
روی گیم پس هم فکر کنم 2023 باشه اگه اشتباه نکنم.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Seventy One
امروز تولد یک سالگی بازی محسوب میشه.
باید ببینیم آیا خبری از ترن ۱۰ میشه یا نه. احتمالا ولی هفته آینده آپدیت یک سالگی بازی رو معرفی کنن.
.
پ.ن: من این ۶ یا ۷ ماه اخیر غیر از فورتزا تقریباً هیچ بازی دیگه ای رو بازی نکردم. (غیر از سایلنت هیل). از وضعیت بازی هم الان واقعا راضی هستم و پیشرفت رو آپدیت به آپدیت کاملا حس کردم.

نتیجه این یک سال هم شده این:
1000009334.png

ترن ۱۰ تو یک دونه بلاگ داده در مورد سالگرد بازی با یک سری آمار و ارقام و البته پیش نمایش آپدیت جدید:

Forza Motorsport Celebrates One Year with Free New Mustangs

از زمان عرضه تا به امروز:

Total Races Played: 162,544,532

Distance Driven in Practice: 877,800,712 miles

Distance Driven in Races: 1,781,794,423 miles

Total Distance Driven: 2,659,595,135 miles

Total Credits Earned: 2,178,838,047,110 CR

Cars Bought: 30,450,153

Liveries Created: 14,219,411

Total Layers Used in All Liveries: 4,952,829,635

محبوب ترین پیست ها:

Top 10 Most Played Tracks
Kyalami – Grand Prix Circuit

5,764,014 Races Played
Circuit de Spa-Francorchamps

5,626,610 Races Played
Maple Valley – Full Circuit

4,925,444 Races Played
Laguna Seca – Full Circuit

4,415,114 Races Played
Catalunya – Grand Prix Circuit

4,136,468 Races Played
Grand Oak – Club Circuit

4,118,748 Races Played
Le Mans – Old Mulsanne Circuit

3,835,669 Races Played
Suzuka – Full Circuit

3,805,985 Races Played
Homestead-Miami Speedway – Road Circuit

3,788,670 Races Played
Road America – Full Circuit

3,559,873 Races Played

محبوب ترین اتومبیل ها:

Top 10 Most Driven Cars
2020 Honda #73 LA Honda World Racing Civic

3,380,075 Races Played
2018 Ford Mustang GT

3,243,790 Races Played
2019 SUBARU STI S209

2,602,924 Races Played
2018 Porsche 718 Cayman GTS

2,343,312 Races Played
1994 Mazda MX-5 Miata

2,173,539 Races Played
2018 Honda Civic Type R

1,921,950 Races Played
2018 Porsche 911 GT2 RS Forza Edition

1,914,610 Races Played
2022 Volkswagen Golf R

1,812,996 Races Played
1990 Mercedes-Benz 190E 2.5-16 Evolution II

1,675,247 Races Played
2019 Porsche 911 Carrera S

1,657,738 Races Played

آپدیت جدید هم شامل مسابقات دریفت، پیست sunset peninsula و یک سری تغییرات میشه.

آخرین ویرایش:
اپدیت جدید عرضه شد و علاوه بر پیست و مسابقات دریفت، یک سری پیشرفت قابل توجه هم در زمینه نورپردازی, رنگ ها و حتی آبجکت های پیست کرده. حتی کیفیت چمن ها هم افزایش پیدا کرده. رطوبت پیست و میزان خیس شدن سطح جاده هم تغییر کرده.
تصویر سمت راست مربوط به بعد از آپدیت میشه.
1000009596.png 1000009597.png

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or