Forza Motorsport 5

ljbne94mfwwq9f8w92xv.jpg

Forza Motorsport 5 برای کنسول XBOX ONE معرفی شد
معرفی کنسول جدید ماکروسافت با نمایش کوتاهی از بازی ریسینگ معروف استودیو Turn 10 همراه بود ..
هنوز اطلاعات کاملی از این بازی مخابره نشده و به زودی باید شاهد این اطلاعات باشیم..

67yipv1hwekxur1rh5bd.jpg

آخرین ویرایش:
نه720pبود
گرافیکش که خیلی بالاست و میشه گفت بهترین گرافیک رو تو بازی های لانچ داره ولی میتونست بازی بهتر و کاملتر بسازن
چون اینا همه چی رو از اول برا نسل بعد ساختن باید حداقل3سالی روش کار میکردن ولی ماکرو سافت مجبورشون کرده که حتما بازی برا لانچ اماده باشه
حتی نمیتونن بازی رو کامل رو دیسک بریزن وباید بقیشو دانلود کنیم چون وقت ندارن بازی رو کامل کنن
براهمین نباید انتظار زیادی از بازی داشت ولی خب t10جادوگرن و بازم یه شکاهکار ساختن:دی

- - -ویرایش - - -

لینک دانلود sdلطفا:دی
مرسی ولی من اصلا متوجه نشده بودم :دی همیشه فکر میکردم 1080 !
لینک تریلر برای من ف ی ل ت ر ه.اگه hd بود بدون ف ..بزارید

قرار هست هر هفته تعدادی از ماشین های بازی معرفی بشن و این هفته این ماشین ها بودن (متأسفانه نمیشه متن رو کپی کرد ! :دی)

92923825830111610738.jpg

تصویری از دو تا از ماشین های این هفته :

2008 - Mitsubishi Lancer Evo X GSR

2002 - Nissan Skyline GT-R V-Spec II

این هم لیست ماشین هایی که قبلاً معرفی شدن :

98001169284204859758.jpg

به نظر میاد این سری تعداد ماشین ها خیلی زیاد نباشه :دی تا الان 45 تا ماشین معرفی شده، هر هفته هم مثلا 20 تا ماشین جدید معرفی کنن حدودا تعداد ماشین به 220 اینجاها میرسه. نمی دونم خوبه یا بده چون تو FM4 بیشتر از 400 تا ماشین داشتیم ولی خب اینجا تعداد ماشین ها احتمالا کمتره ولی خب همشون از اول و بر مبنای سخت افزار XOne طراحی شدن. هر چند من خودم دیگه تهش از 30 یا 40 تا ماشین استفاده میکنم ولی شاید یکی دلش بخواد از تعداد بیشتری ماشین استفاده کنه :دی

گرافیک بازی فوق العاده هست، صدای Pagani شگفت انگیزه، اصلا عین واقعیته :-o حالا نه اینکه هر روز هم سوار Pagani میشم :دی البته باید منتظر ویدئو اصلی باشیم، این فعلا واسه یوتــیوب بود.

- - -ویرایش - - -

فقط Draw Distance رو داشته باشید
84.gif

466a5fc2-4309-4537-b206-24e5db262ad2.jpg

سایز بزرگتر

The first ever direct-feed gameplay footage of ForzaMotorsport 5

74497778025354208359.jpg

FullHD -- SD

ویدئو 1080p رو دیدم کدک ویدئو زیاد جالب نیست و بیت ریت پایینی برای این سایز ویدئو داره چیزایی که به نظر اومد:
رفلکش عالیه ، نوپردازی عالیه ، جزئیات ماشین خیلی بالاس ، AA خوبه ، فریم ریت به نظر من زیاد ثابت نیست امیدوارم تا قبل از ریلیز مشکلش رو بر طرف کنن.

[h=2]Forza 5: “We’re using 100% of this console” – Greenawalt on Xbox One[/h]:|:|

“So in many ways, we’re testing their OS, we’re testing their architecture every day, so it’s an incredible partnership. It’s funny, because I hear it a lot: ‘are you using the hardware?’ The truth is, you always use 100% of the hardware. You just do, but it’s a question of whether or not you’re using it efficiently, and so that’s what happens over a course of years.”
Greenawalt also spoke about how his team learned to get more out of the Xbox 360 hardware over the course of several Forza games for the system.
“Between Forza Motorsport 2 and then three and four, the game got incredibly technical. The hardware didn’t get any more powerful, but we got more efficient at doing our math. We’re using 100% of this console, but obviously we will become more efficient over the years.”

:):d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or