Forza Motorsport 5

ljbne94mfwwq9f8w92xv.jpg

Forza Motorsport 5 برای کنسول XBOX ONE معرفی شد
معرفی کنسول جدید ماکروسافت با نمایش کوتاهی از بازی ریسینگ معروف استودیو Turn 10 همراه بود ..
هنوز اطلاعات کاملی از این بازی مخابره نشده و به زودی باید شاهد این اطلاعات باشیم..

67yipv1hwekxur1rh5bd.jpg

آخرین ویرایش:
60 فریم بازی تو حلق هممون واقعا . این تریلر مرسدس رو ببینید چقدر روونه بازی
نوید این تنها بازی تو نسل بعد هست که انتظار براش خیلی سخته
ادم اینهمه کیفیت رو باورش نمیشه
خدا کنه تعداد ماشین ها هم خیلی زیاد بشه
500و خرده ای ف4 بشه 1000و خرده ای تا تو ف5

خدا کنه تعداد ماشین ها هم خیلی زیاد بشه
500و خرده ای ف4 بشه 1000و خرده ای تا تو ف5
1000کمه2000خوبه؟اقا اینا همه چی رو ازاول برا نسل بعد ساختن و ماکرو هم بهشون فشار اورده حتی نمیتونن بازی کامل کنن بعد تو انتظار داری 1000ماشین داشته باشه؟؟:دی
فکرنکم همون500ماشین فورتزا4هم داشته باشه:دی

یه نکته وحشتناکی که توی فورزا 5 دیدم و اصلا به ذهنم هم نمیرسید, انعکاس فرمون و پشت داشبورد و عقربه ها {حد فاصل عقربه ها تا شیشه} روی شیشه جلو هست
نمیدونم کسی اینو دیده یا نه ولی فوق العاده ست
همین نکات کوچیک حسابی میتونن لذت کاکپیت رو افزایش بدن
توع عکس زیر که گذاشتم کاملا معلومه

البته هنوز هم به نظرم نمای کاکپیت میتونه یکمی به شیشه نزدیک تر باشه
و امیدوارم این دست راننده همچنان ثابت همونجا نمونه ... یکمی تکون بخوره بد نیست , مثل سری GT
نمای کاکپیت هم باید یکمی تنظیمات براش بزارن ... زاویه دید و زوم و .... توی فورزا 4 و 3 فکر کنم بود ولی زیاد پیشرفته نبود و نمیشد توی خود بازی تغییرش داد ... باید تو منو تنظیم میکردی و توی بازی تاثیرش رو میدیدی
نسخه اول GTR فکر کنم برای 6 سال پیش, این تنظیمات رو داشت و واقعا عالی بود

با توجه به تریلر اولی که گذاشتید {ممنون} باید بگم انعکاس ها واقعا شگفت انگیزه
همیشه دوست داشتم یه همچین انعکاسی روی بدنه ماشین ها ببینم
با اینکه سری های قبلی هم داشتند ولی واقعا نسبت یه این سری اصلا انعکاس محسوب نمیشدند

آخرین ویرایش:
خداییش دیگه این زیادی گرافیکش بالاست . اینا توجیه شدن اولین شماره از FM برای نسل جدید هستش ؟ FM6 چی میخواد بشه خدا بخیر کنه :d
چه لذتی داره بازی 1080P 60F . همین تریلر رو میبینی جیگرت حال میاد چه برسه به اینکه خودت بازی کنی . از شدت روون بودن بازی آدم یه جوری میشه :d
این پیست همیشه به خاطر نور شدید آفتابی که داره منو اذیت میکرد مخصوصا آخراش آفتاب دقیقا رو به روت قرار میگیره چشمت در میاد . یه پیچ خیلی خفن داره که توی سر پایینی هم میفته . من همیشه به اونجا میرسیدم از خاکی میرفتم سبقت میگرفتم :d
داخل ویدئوی فراری اول مسابقه یه ماشین از تو خاکی میره و سبقت میگیره خیلی جالب بود واسم که اینام ازین کارا میکنن توی این نسخه :d
خلاصه تریلر به تریلر داره بیشتر دیوانمون میکنه و به نظرم بقیه ریسینگ ها بیخیال رقابت با این غول ریسینگ بشن به نفعشونه

کاش یه پیست با محیط زیباتر میذاشتن یه کم حال کنیم این که همش خاکیه:دی
در مورد فرمون هم نمیدونم چرا مایکروسافت برای فورزا 4 یه فرمون درست حسابی نداد
فورتزا4نمیدونم ولی یادمه فورتزا3یه فرمون داشت میگفتن سازنده فرمان ماشین ها پورش اونو ساخته:دی دیگه راست یا دروغشو نمیدونم:دی

- - -ویرایش - - -

چیزی که از تریلر معلومه این بازی بهترین ریسینگ که تاحالا ساخته شده ازهمه نظر
ولی من بیخیالش شدم به نظرم فقط یه فورتزا4با گرافیک بالاتره دیگه هیچی نداره
انتظارتتون رو از امتیازات هم پایین بیارین خیلی خوشبین باشیم شاید82:دی
نسل قبل سخت افزار ضعیف بهونه کامل نبودن بازی بود و منتقدین هم زیاد گیر ندادن
ولی این نسل هیچ بهونه ی قابل قبول نیست و فکر کنم از نظر امتیاز ابرو کل سری رو ببره
مرگ بر ماکروسافت:دی

رفقا من دارم ميرم خدمت وظيفه:d برگشتم يه نسخه پلاتينيوم باسم نگه دارين:d يه xbox ام نگه دارين:d

خدايي شانسو ببينيد من كي دارم ميرم خدمت- وسط عرضه نسل بعد- شيطونه ميگه با ژ٣ خودمو بكشم

ها ها دیگه شورش رو در اوردن، این ماشین ها در واقعیت اینقدر با کیفیت نیستند و زرق و برق به این شکل ندارند، دیگه بیش از حد با کیفیت شده ولی باحاله

ها ها دیگه شورش رو در اوردن، این ماشین ها در واقعیت اینقدر با کیفیت نیستند و زرق و برق به این شکل ندارند، دیگه بیش از حد با کیفیت شده ولی باحاله
شما چند بار Maclaren P1, Pagani Huayra, Ferrari F12 Berlinetta رو از نزدیک دیدید که اینطور مطمئن حرف میزنید؟! :-?

- - -ویرایش - - -

برخلاف Forza 4 که حالت اتوویستا منحصر به چند ماشین بود، تو Forza 5 این حالت برای همه ماشین‌های موجود در بازی خواهد بود.
As some of you might already know unlike in Forza Motorsport 4 where only a few cars can be seen in Autovista (a part of the game where you can walk around the car and get more information about it) in Forza Motorsport 5 this feature will be available for every single car in the game

قبلا هم پرسیدم کسی جواب نداد.
عایا تو این نسخه یا نسخه ی قبل ماشین مورد علاقه من و سالار 1 میلیون پوندی یعنی Aston Martin ONE-77 هست؟؟؟؟
(یادمه توی nfs:hot pursuit بود ولی فقط ماشین پلیس اونهم همش 1-2 مرحله!)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or