Forza Motorsport 5

ljbne94mfwwq9f8w92xv.jpg

Forza Motorsport 5 برای کنسول XBOX ONE معرفی شد
معرفی کنسول جدید ماکروسافت با نمایش کوتاهی از بازی ریسینگ معروف استودیو Turn 10 همراه بود ..
هنوز اطلاعات کاملی از این بازی مخابره نشده و به زودی باید شاهد این اطلاعات باشیم..

67yipv1hwekxur1rh5bd.jpg

آخرین ویرایش:
احسان جان کاش در مورد چیز دیگه‌ای بحث می‌کردی! این موضوع Rewind خبلی ساده با غیرفعال کردن حل میشه و اینقدر جای بحث نداره.
می‌تونستی به نبود چرخه روز و شب یا هوای داینامیک اشاره کنی... اون موقع میشد بحث منطقی کرد!
البته لازمه بحث منطقی هم اینه که شما تگ سونی فن به خودت نزنی چون با این حرکت، منطق و بی‌طرفی خودت رو زیر سوال می‌بری!
تا حالا به این موضوع فکر کردی چرا باید یه نفر سونی فن، مایکرو فن، کانن فن یا هر کوفت فن دیگه‌ای باشه؟ چه سودی داره؟ چه حس رضایتی به آدم میده؟
بعضی از دوستان به یه شرکت حتی بیشتر از ناموس‌شون تعصب نشون میدن!
ميدوني آقا مجيد من احساس ميكنم اصولا مشكل بچه ها با من در اين زمينه بيشتر ناشي از سوتفاهم باشه
اون مواردي رو كه ميفرماييد رو من هم متوجه شدم ولي فكر نميكنم لااقل براي من مهم باشه بله اگر كوچكترين قصدي در رابطه با ترول و اين چيزايي كه دوستان ميفرمايند داشتم مورد زياد بود اما اين موردي كه مطرح كردم به شخصه برام مهم بوده كه مطرح كردم اما نميدونم چرا دوستان جوري با بقض و كينه جواب ميدن كه انگار........ به هر حال اين آخرين پستم در اين تاپيك خواهد بود. چيزي كه من متوجه شدم اين تاپيك بر خلاف افكار بچگانه من گويا صاحب داره منم مهمان نا خونده بودم اگر مايل بودي با من بحث منطقي داشته باشي در پيام خصوصي در خدمتت هستم
يا حق

خیلی هم این قابلیت Rewind خوب و لازمه! من خودم بخاطر تصادف و بد پیچیدن و عقب افتادن و اینا... از این قابلیت استفاده نمیکنم!
ولی وسط مسابقه حساس, دور آخر, جلویی, یهو پشه میره تو چشت.., داداش 3سالت جفت پا میاد تو شیکمت , مامانت میاد جلوت میگه بسّه.. و دلایل این چنینی که تمرکز آدم رو بهم میزنه و منجر به باخت میشه! من اعصابم خورد میشه و مسابقه رو به چند ثانیه قبل از حادثه بر میگردونم...:d

ميدوني آقا مجيد من احساس ميكنم اصولا مشكل بچه ها با من در اين زمينه بيشتر ناشي از سوتفاهم باشه
اون مواردي رو كه ميفرماييد رو من هم متوجه شدم ولي فكر نميكنم لااقل براي من مهم باشه بله اگر كوچكترين قصدي در رابطه با ترول و اين چيزايي كه دوستان ميفرمايند داشتم مورد زياد بود اما اين موردي كه مطرح كردم به شخصه برام مهم بوده كه مطرح كردم اما نميدونم چرا دوستان جوري با بقض و كينه جواب ميدن كه انگار........ به هر حال اين آخرين پستم در اين تاپيك خواهد بود. چيزي كه من متوجه شدم اين تاپيك بر خلاف افكار بچگانه من گويا صاحب داره منم مهمان نا خونده بودم اگر مايل بودي با من بحث منطقي داشته باشي در پيام خصوصي در خدمتت هستم
يا حق
نمیخواستم بحثو ادامه بدم ولی خوب با این پست کمی میشه واکنش به پست های شما رو روشن کرد:d
خوب خوده شما اومدی بحث مقایسه FORZA 5 و GT6 راه انداختی بعد من گفتم داری دو تا بازی که مربوط به دو تا نسل متفاوت اند رو با هم مقایسه میکنی.ولی شما میگفتی جزیئاتشون با هم برابره.یا تو یک تاپیک دیگه بازهم شما گفتی استودیو سازنده GT مثل بعضی ها نیست که هرسال بازی بده بیرون.بعد هم که معلوم شد متا همون چند تا بازی از GT 5 بیشتر بوده شما بحث فروشو پیش کشیدی.احتمالا خیلی از دوستان اون پست هارو دیدن که اینگونه جواب میدن.;).
............................................................
یک سوال هم برای این که پستم اسپم نباشه.هنوز معلوم نشده تو این شماره هم میشه با KINECT ماشینو کنترل کرد یا نه؟

آخرین ویرایش:
ببخشید دوستان من فرصت نکردم کل تاپبک رو بخونم..میخواستم بدونم این قضیه اینکه برای اجرای بازی باید یکبار به نت وصل بشیم حقیقت داره یا نه و این سیستم cloud دقیقا چیه..در کل برای اجراش نت لازمه ؟؟؟؟

ببخشید دوستان من فرصت نکردم کل تاپبک رو بخونم..میخواستم بدونم این قضیه اینکه برای اجرای بازی باید یکبار به نت وصل بشیم حقیقت داره یا نه و این سیستم cloud دقیقا چیه..در کل برای اجراش نت لازمه ؟؟؟؟
واسه اجرا و شروع بازی نیازی به وصل شدن به اینترنت نیست ولی برای اینکه بتونی بازی رو تموم کنی باید یه بار وصل بشی اینترنت و یه DLC مجانی رو دانلود کنی.

چرا عکسی مکسی تریلری نمیاد مردیم:دی
کاشUltimate Collectionفورتزا4رو میدادن برخدا حافظی با نسل:دی ولی بخاطر فورتزا5هیچ امیدی بهش نیست

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or