Forza Motorsport 5

ljbne94mfwwq9f8w92xv.jpg

Forza Motorsport 5 برای کنسول XBOX ONE معرفی شد
معرفی کنسول جدید ماکروسافت با نمایش کوتاهی از بازی ریسینگ معروف استودیو Turn 10 همراه بود ..
هنوز اطلاعات کاملی از این بازی مخابره نشده و به زودی باید شاهد این اطلاعات باشیم..

67yipv1hwekxur1rh5bd.jpg

آخرین ویرایش:
برادر من اينجوري به فضيه نگاه نكن
اولا ما تاپيك اين كنسول و اون كنسول نداريم تاپيك خونه ي خاله آدم نيست كه سندش به نام باشه هر كسي ميتونه نظر بده
دوما نظر دادن آدابي هم داره شما به شرط اينكه نظرت چندتا ويژگي داشته باشه مجازه
1. خودت بازي رو انجام داده باشي و از روي معده حرف نزني
2. حرفتو مودبانه بزني و نخواي الكي ترول كني
3. اگر كسي حرف منطقي تري زد بپذيري
شما بيا تو تاپيك TloU نظر بده خداييش كسي حرف بيجايي زد من ادبش ميكنم:>

در ضمن ما چاكر مايكرو فن هاي عزيز هم هستيم:d اگرم چيزي گفتم حرف دل بود نخواستم ترول كنم
احسان عزیز اگر من گفتم اون کنسول به خاطر این بود که نمیخاستم اسمی از کنسولی ببرم تا مبادا کسی ناراحت بشه
شما میگی که هرکسی میتونه نظر بده بله این درسته اما اینجا قضیه فرق میکنه و چیزی که ما دیدیم خلاف این رو ثابت میکنه
اینجا شما حتا اگر خیلی مودبانه هم از سونی یا کنسولش یا بازیهاش انتقاد کنی با زشت ترین و شدیدترین کلمات و جملات و عکس و gif و .... پاسخ شما رو میدن دیگه فکر کنم که این رو قبول داشته باشی اما نظر دادن راجع به مایکروسافت(حالا چه مودبانه که خیلی کم میبینیم چه غیر مودبانه که تا دلت بخاد میبینیم) کاملا ازاده!!!
در مورد اون بازی هم بگم که من اون بازی رو مثال زدم وگرنه من خودم نسبت به این بازی یا بازیهای دیگه ps3 تا حالا نظری ندادم البته تو تاپیکهای بازیهای دیگه این کنسول هم کسی که به بازی انتقاد داشته باشه معمولا جرات مطرح کردن نظر خودش رو نداره چون میدونه که با سیل عظیم سخنان گهربار دوستان مواجه میشه!!!
فکر کنم که خودت هم قبول داری که جو فوروم خیلی جالب نیست و برای بعضیها هم غیر قابل تحمل شده
متاسفانه اینجا یکسری از کاربرا چون طرفدار کنسول مایکروسافت هستن هر روز بهشون توهین میشه که این دلیل اصلی ناراحتی من و امثال منه اما خود من سعی کردم که تو پست هام کسی رو ناراحت نکنم و به کسی توهین نکنم که مطمئنم که این رو هم قبول داری

موفق باشی

We’re not making a launch game. We’re making Forza 5, at launch
مگه با همین حرفا دلمون خوش باشه:دی..فورتزا6هم بیاد شاید بخاطر gt7 ماکرو مثل فورتزا3مجبورشون کنه بازی رو زودتر عرضه کنن و باز شب و اب هوا نذارن و این تا اخر نسل ادمه پیدا کنه
با اینکه خیلی از دستشون عصبانیم ولی خدایی تو این مدت2ساله تونستن چیزی خارق العاده ی بسازن
تصور کنین اگه این استدیو زیر دست ماکرو سافت نبود چی میساختن خدا...حتی اگه براeaهم بازی بسازن من راضیم

احسان عزیز اگر من گفتم اون کنسول به خاطر این بود که نمیخاستم اسمی از کنسولی ببرم تا مبادا کسی ناراحت بشه
شما میگی که هرکسی میتونه نظر بده بله این درسته اما اینجا قضیه فرق میکنه و چیزی که ما دیدیم خلاف این رو ثابت میکنه
اینجا شما حتا اگر خیلی مودبانه هم از سونی یا کنسولش یا بازیهاش انتقاد کنی با زشت ترین و شدیدترین کلمات و جملات و عکس و gif و .... پاسخ شما رو میدن دیگه فکر کنم که این رو قبول داشته باشی اما نظر دادن راجع به مایکروسافت(حالا چه مودبانه که خیلی کم میبینیم چه غیر مودبانه که تا دلت بخاد میبینیم) کاملا ازاده!!!
در مورد اون بازی هم بگم که من اون بازی رو مثال زدم وگرنه من خودم نسبت به این بازی یا بازیهای دیگه ps3 تا حالا نظری ندادم البته تو تاپیکهای بازیهای دیگه این کنسول هم کسی که به بازی انتقاد داشته باشه معمولا جرات مطرح کردن نظر خودش رو نداره چون میدونه که با سیل عظیم سخنان گهربار دوستان مواجه میشه!!!
فکر کنم که خودت هم قبول داری که جو فوروم خیلی جالب نیست و برای بعضیها هم غیر قابل تحمل شده
متاسفانه اینجا یکسری از کاربرا چون طرفدار کنسول مایکروسافت هستن هر روز بهشون توهین میشه که این دلیل اصلی ناراحتی من و امثال منه اما خود من سعی کردم که تو پست هام کسی رو ناراحت نکنم و به کسی توهین نکنم که مطمئنم که این رو هم قبول داری

موفق باشی
بشدت هم قبول دارم واقعا ديگه آدم جايي جرات نميكنه پست بده اگه تعريف كني مخالفين پدرتو در ميارن اگه نقد كني موافقين بر ضدت قيام ميكنن واقعا آدم از ترس اين كه بهش توهين نشه حرفشو نميزنه اين هم اصلا ربطي به مايكرو فن و سوني فن نداره كلا همه گروهي هستن و خيلي هم زشته كه ما بجاي اينكه سعي كنيم از همديگه چيز ياد بگيريم فروم رو تبديل كرديم به زورخونه

البته سونی فن ها هستن که سایت رو به این روز انداختن
مثلا اگه به یه انحصاری سونی بگی شاهکا بهت گیر میدن چرا (ر)رو ننوشتی منظورت چیه یعنی بازی نیمه شاهکاره یعنی گرافیکش بده یغنی سونی خوب نیست:دی
البته سونی فن های گیم خیلی خیلی بهتر از سونی فن های تکنولوژین یعنی برو تو سایت ای تی منطق سونی فن هارو ببینی از زندگی نا امید میشی

نمیگم ماکرو فن ها از این ادما ندارن ولی خیلی کمتره و اکثرشونم کاربر جدیدن و از بهشت همسایه اومدن

ولی سونی فن ها تو کاربرای قدیمی وخبرنگار و مدیر و ناظم.تحریره و..همیچین ادمای دارن:دی که اصلا نمیشه باهاشون بحث کرد و فوق العاده تعصبی و بی منطق هستن
کاری میکنن ادم حالش از سونی بهم بخوره:دی سونی فن های مثل اریا دایناسور خیلی کمن تو سایت:دی

ولی اکثر ماکرو فن های قدیمی سایت ادم های منطقی هستن

ولی در کل این فن بازی تو سایت بچه بازیه سونی ماکرو نداره بشر وقتی از گیم خوشش بیاد باید از همه بازی ها لذت ببره حالا مال و سونی و ماکرو فرقی نداره

بازی یه سرگرمی که باید ازش لذت برد و از ساخت بازی های خوب اسقبال کرد ولی باور نکردنیه که خیلی ها وقتی بازی رقیب برند مورد علاقشون امتیازات یا فروش خوبی داره حرص میخورن و از ساخت بازی خوب توسط رقیب ناراحت میشن:دی اعجایبه

مثلا همین فورتزا بازی رقیبشGTیعنی با 90درصد از GTفن ها بحث کردم از فورتزا متنفر بودن چرا خب؟؟چون تو این نسل بهتر عمل کرده؟؟
یعنی نمیتونن از هردو بازی لدت ببرن؟؟

کلا این بحث انقد مسخرست که ارزش بحث کردن هم نداره ولی متاسفانه واقعیته

اما يه نكته رو در نظر بگير اگر ركوردي كه شما توي تركهاي مختلف ميزني و اچيومنتهايي كه داري بخواد واقعا بشه بهشون اعتماد كرد اين قضيه نميتونه وجود داشته باشه چون اينطوري يه بچه 5 ساله ميتونه ركورد جهاني جابجا كنه
صرفا برای روشن شدن موضوع: اگه از Rewind استفاده کنید، رکوردتون تو لیدربورد ثبت میشه ولی با عنوان Dirty Lab که یه مثلث اخطار کوچولو بغلش داره و هرچقدر هم تایم‌تون خوب باشه باز جایی تو صدر لیدربورد ندارید. پس عملا جابه‌جایی رکورد توسط اطفال تو هر سن و سال منتفی میشه!

بشدت هم قبول دارم واقعا ديگه آدم جايي جرات نميكنه پست بده اگه تعريف كني مخالفين پدرتو در ميارن اگه نقد كني موافقين بر ضدت قيام ميكنن واقعا آدم از ترس اين كه بهش توهين نشه حرفشو نميزنه اين هم اصلا ربطي به مايكرو فن و سوني فن نداره كلا همه گروهي هستن و خيلي هم زشته كه ما بجاي اينكه سعي كنيم از همديگه چيز ياد بگيريم فروم رو تبديل كرديم به زورخونه

خوده من به شخصه توی تاپیک TLOU میخواستم پست بزارم که یکی این پایانِ داستانش رو بنویسه که کسایی که بازی نکردن آخرشو بفهمن(ماشالله همگی زده بودن تو بوته نقد)اما یه سری چیزا دیدم که ترجیح دادم به عنوان یه ایکس باکسی کلا صحبتی نکنم:d

اما يه نكته رو در نظر بگير اگر ركوردي كه شما توي تركهاي مختلف ميزني و اچيومنتهايي كه داري بخواد واقعا بشه بهشون اعتماد كرد اين قضيه نميتونه وجود داشته باشه چون اينطوري يه بچه 5 ساله ميتونه ركورد جهاني جابجا كنه

بعد میگی فورزا 4 خیلی دوست داری و زیاد هم بازی کردی اما موضوع به این سادگی که مجید گفت رو نمیدونی . ناراحت هم هستین چرا بچه ها مهربون جواب نمیدن

بعد میگی فورزا 4 خیلی دوست داری و زیاد هم بازی کردی اما موضوع به این سادگی که مجید گفت رو نمیدونی . ناراحت هم هستین چرا بچه ها مهربون جواب نمیدن
گويا فورزاي شما با فورزاي من فرق داره مايكرو براي شما ورژن مخصوص زده وگرنه من كه سختي بازي رو Expert گذاشتم هم Rewind ميشه هم ركورد ثبت ميكنه هم ميشه وسط بازي Restart كرد شما هم خيلي ادعات ميشه دعوتت ميكنم تشريف بيار منزل بنده هم با هم يه چاي بيسكوئيت بزنيم هم ببينيم اينقدرا ميكني بازيت خوب هم هست يا نه بعد ركورد و Rewind و باقي مسائل رو هم بهت نشون ميدم;)

- - -ویرایش - - -

خوده من به شخصه توی تاپیک TLOU میخواستم پست بزارم که یکی این پایانِ داستانش رو بنویسه که کسایی که بازی نکردن آخرشو بفهمن(ماشالله همگی زده بودن تو بوته نقد)اما یه سری چیزا دیدم که ترجیح دادم به عنوان یه ایکس باکسی کلا صحبتی نکنم:d
قربونت برم من كه نماينده سوني فنا نيستم هر كي رو تو گور خودش ميخوابونن

گويا فورزاي شما با فورزاي من فرق داره مايكرو براي شما ورژن مخصوص زده وگرنه من كه سختي بازي رو Expert گذاشتم هم Rewind ميشه هم ركورد ثبت ميكنه هم ميشه وسط بازي Restart كرد شما هم خيلي ادعات ميشه دعوتت ميكنم تشريف بيار منزل بنده هم با هم يه چاي بيسكوئيت بزنيم هم ببينيم اينقدرا ميكني بازيت خوب هم هست يا نه بعد ركورد و Rewind و باقي مسائل رو هم بهت نشون ميدم;)
رکورد ثبت میشه ولی تو Leaderboard مشخص میکنه که از Rewind استفاده کردی و تو رتبه های بالا قرار نمی گیری. تو درجات بالا هم Rewind خودش غیرفعال میشه که میتونی به صورت دستی فعالش کنی، همون طور که تو درجات پایین Rewind فعال هست و میتونی به صورت دستی غیرفعالش کنی. انصافا چیز خیلی مهمی نیست این قضیه، بستگی به خود گیمر داره که ازش استفاده کنه یا نه :دی

رکورد ثبت میشه ولی تو Leaderboard مشخص میکنه که از Rewind استفاده کردی و تو رتبه های بالا قرار نمی گیری. تو درجات بالا هم Rewind خودش غیرفعال میشه که میتونی به صورت دستی فعالش کنی، همون طور که تو درجات پایین Rewind فعال هست و میتونی به صورت دستی غیرفعالش کنی. انصافا چیز خیلی مهمی نیست این قضیه، بستگی به خود گیمر داره که ازش استفاده کنه یا نه :دی
اولا ديگه از Expert ديگه سختتر نداريم كه به جان خودم و خودت تا دستي حذفش نكني غير فعال نميشه
بعد هم بابا به پير به پيغمبر من نگفتم خيلي مهمه شما مايكرو فنا منو بيچاره كرديد كلا با سليقه من جور نيست بعد هم درسته من سوني فنم ولي به فورزا هم ارادت دارم اگه از محتواي دانلودي هم انتقاد كردم به خاطر اين بوده كه فكر ميكنم چيز خوبي نيست فكر نميكنم شما هم خوشت بياد البته مايكرو رو مقصر ميدونم نه استوديو ي Turn 10 رو چون متقاعد شدم كه به خاطر قضاياي DRM و اين مسائل بوده كه استوديو بازي رو اينطور طراحي كرده حالا كه DRM منقضي شده بنده خداها به مشكل برخوردن
حالا يه سوال محمد جان. شما ترجيح نميدادي بازي رو يه 6 ماه ديرتر رليز ميكردن ولي اين موارد رو هم حل ميكردن؟ به نظر حقير اينطوري بهتر بود حالا شما هم نظرتو بگي ما رو سرافراز كردي.

اولا ديگه از Expert ديگه سختتر نداريم كه به جان خودم و خودت تا دستي حذفش نكني غير فعال نميشه
بعد هم بابا به پير به پيغمبر من نگفتم خيلي مهمه شما مايكرو فنا منو بيچاره كرديد كلا با سليقه من جور نيست بعد هم درسته من سوني فنم ولي به فورزا هم ارادت دارم اگه از محتواي دانلودي هم انتقاد كردم به خاطر اين بوده كه فكر ميكنم چيز خوبي نيست فكر نميكنم شما هم خوشت بياد البته مايكرو رو مقصر ميدونم نه استوديو ي Turn 10 رو چون متقاعد شدم كه به خاطر قضاياي DRM و اين مسائل بوده كه استوديو بازي رو اينطور طراحي كرده حالا كه DRM منقضي شده بنده خداها به مشكل برخوردن
حالا يه سوال محمد جان. شما ترجيح نميدادي بازي رو يه 6 ماه ديرتر رليز ميكردن ولي اين موارد رو هم حل ميكردن؟ به نظر حقير اينطوري بهتر بود حالا شما هم نظرتو بگي ما رو سرافراز كردي.
به جان بچم رو Expert دیگه غیر فعاله :دی

11977489162604082003.jpg

اینکه بازی دیرتر میومد و اینا هم دیگه دست من نیست، هر چند میدونم Turn 10 کارش رو خوب بلده :دی

احسان جان کاش در مورد چیز دیگه‌ای بحث می‌کردی! این موضوع Rewind خبلی ساده با غیرفعال کردن حل میشه و اینقدر جای بحث نداره.
می‌تونستی به نبود چرخه روز و شب یا هوای داینامیک اشاره کنی... اون موقع میشد بحث منطقی کرد!
البته لازمه بحث منطقی هم اینه که شما تگ سونی فن به خودت نزنی چون با این حرکت، منطق و بی‌طرفی خودت رو زیر سوال می‌بری!
تا حالا به این موضوع فکر کردی چرا باید یه نفر سونی فن، مایکرو فن، کانن فن یا هر کوفت فن دیگه‌ای باشه؟ چه سودی داره؟ چه حس رضایتی به آدم میده؟
بعضی از دوستان به یه شرکت حتی بیشتر از ناموس‌شون تعصب نشون میدن!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or