Forza Motorsport 5

ljbne94mfwwq9f8w92xv.jpg

Forza Motorsport 5 برای کنسول XBOX ONE معرفی شد
معرفی کنسول جدید ماکروسافت با نمایش کوتاهی از بازی ریسینگ معروف استودیو Turn 10 همراه بود ..
هنوز اطلاعات کاملی از این بازی مخابره نشده و به زودی باید شاهد این اطلاعات باشیم..

67yipv1hwekxur1rh5bd.jpg

آخرین ویرایش:
اینجاست که به تنوع نظرات ایمان بیشتر میارم :d

جالبه من یکی از دلایلی که الان FM رو ترجیح می دم همین نمای کاکپیت توی نسخه 4 هست.
هنوز کاکپیت M5 2012 و Ferrari 458 italia توی FM4 نماهای محبوب من هستن.

خب دیگه هر کسی نظری داره
من خیلی فورزا 3 و 4 رو بازی کردم
ولی هیچ موقع نتونستم با نمای کاکپیتش حال کنم
همه چیز عالی بود ولی انیمیشن دست و تعویض دنده به نظرم توی GT بهتر و طبیعی تر بود

يه ايراد كه خيلي تو فورزا منو اذيت ميكنه اينه كه شما خيلي راحت بازي رو هر جا كه خواستي ميتوني ريست كني و يا اگر تسادف كردي خيلي راحت با زدن كليد y به صحنه ي قبل از تصادف برگردي كه خيلي به حس و حال واقعي بودن بازي لطمه ميزنه اما بجز اين مورد بازي فوق العاده خوبيه من كه خيلي حال ميكنم
خوب هميشه وسوسش وجود داره ميدوني بعضي وقتا محدوديت تو برخي از زمينه ها تجربه ي بهتري ميدن مثل همين قضيه ي Auto save كه خيلي اعتقاد دارن ژانر وحشت رو خراب كرده و ترس از بين ميره همين حسو من به اين قضيه دارم هميشه خيالت راحته كه ميشه برگشت از اول شروع كرد در صورتي كه دنياي واقعي اين فرصت رو نداري گرچه بهر حال هر كسي نظري داره

خوب هميشه وسوسش وجود داره ميدوني بعضي وقتا محدوديت تو برخي از زمينه ها تجربه ي بهتري ميدن مثل همين قضيه ي Auto save كه خيلي اعتقاد دارن ژانر وحشت رو خراب كرده و ترس از بين ميره همين حسو من به اين قضيه دارم هميشه خيالت راحته كه ميشه برگشت از اول شروع كرد در صورتي كه دنياي واقعي اين فرصت رو نداري گرچه بهر حال هر كسي نظري داره
اون که کلا جداست موضوعش.مثلا تو بازی که auto save داره میتونی از auto save استفاده نکنی؟
ولی تو forza میشه از این قابلیت استفاده نکرد و مثلا اگر تصادف کردی مسابقه رو از دوباره شروع کنی

حالا با بچه ها کمک میکنیم همگی که یه نقطه ضعفی چیزی پیدا کنن که بتونید راحت این یکی رو هم ترول کنید :دی جالبه که تازه میای به کامنت خودت خودت جواب میدی باز اونم رو چه چیزایی بحث میکنی که اصلا ربطی به هم ندارن.

الان توی grid 2 هم هست این قابلیت و خیلی بازی های دیگه یه چیز نرمال و استاندارد شده تو خیلی بازی ها. کلت نزاشتن پشت سر طرف موقع بازی کردن که تا تصادف کردی Y رو بزن. هرکی بخواد میتونه استفاده کنه هرکی هم نخواد بازی رو ادامه میده!! به علاوه اینکه تو درجه های سختی مختلف هم محدود میشه استفاده از این قابلیت

( فقط دیگه خواهشا نیا اینجا باز مظلوم نمایی کن پست هات ریخته توی خبرهای فورتزا5 همین خبر اخری حتی مربوط به دانلود بازی، نیازی به مدرک و ... نیست )

حالا با بچه ها کمک میکنیم همگی که یه نقطه ضعفی چیزی پیدا کنن که بتونید راحت این یکی رو هم ترول کنید :دی جالبه که تازه میای به کامنت خودت خودت جواب میدی باز اونم رو چه چیزایی بحث میکنی که اصلا ربطی به هم ندارن.

الان توی grid 2 هم هست این قابلیت و خیلی بازی های دیگه یه چیز نرمال و استاندارد شده تو خیلی بازی ها. کلت نزاشتن پشت سر طرف موقع بازی کردن که تا تصادف کردی Y رو بزن. هرکی بخواد میتونه استفاده کنه هرکی هم نخواد بازی رو ادامه میده!! به علاوه اینکه تو درجه های سختی مختلف هم محدود میشه استفاده از این قابلیت

( فقط دیگه خواهشا نیا اینجا باز مظلوم نمایی کن پست هات ریخته توی خبرهای فورتزا5 همین خبر اخری حتی مربوط به دانلود بازی، نیازی به مدرک و ... نیست )
شما ترول ميدوني چيه اصلا؟ يه سر به فرهنگ لغت بزن تا بفهمي.
واقعا جالبه كه هيچ حرفي نميشه بزني بگي بالا چشه مايكرو ابرو بهشون بر ميخوره
خيلي از پستاي من ناراحت هستي منو بزار تو ليست سياه نبيني اذيت نشي اما چيزي رو كه فكر ميكنم درسته ميگم اگر شما جواب منطقي داري بيا بنده چاكرتم هستم فروم واسه اينه كه منو شما با هم بحث منطقي بكنيم. اما بعضي از جمله شما فكر كرديد فروم جهت تملق و تحسين مايكرو و سونيه
برو تو بخش GT6 ببين اونجا هم انتقاداتي كردم. چرا فكر ميكني نبايد گفتني ها رو گفت در ضمن Grid بازي سيمولاتور نيست اين ويژگي بنظر من حقير توي بازي سيمولاتور چيز جالبي نيست چون يه سيمولاتور بايد تا جايي كه امكانش هست به واقعيت نزديك باشه

- - -ویرایش - - -

اون که کلا جداست موضوعش.مثلا تو بازی که auto save داره میتونی از auto save استفاده نکنی؟
ولی تو forza میشه از این قابلیت استفاده نکرد و مثلا اگر تصادف کردی مسابقه رو از دوباره شروع کنی
بله يه بازي رو كه صد بار به شما اجازه ميدونه Game over بشي و از همونجا دوباره شروع كني رو بهش ميگن آسون اما شما خيلي راحت ميتوني سه بار كه سوختي دستگاه رو خاموش كني و از اين قابليت استفاده نكني ولي اين در اصل ماجرا فرق نداره شما بازي رو سخت نكردي

اینو گذاشتن اون بنده خدایی که با این سبک زیاد آشنایی نداره بتونه کم کم حرفه ای بشه و بعد از چند بار رفتن تو در و دیوار از انجام بازی ناامید نشه :دی حالا علاوه بر اینکه میشه اصلا ازش استفاده نکرد، جهت وسوسه نشدن هم میشه کلا غیرفعالش کرد دیگه :دی بعدش این وابسته به درجه سختی هم هست، مثلا رو درجه سختی Hard خودش غیرفعال میشه.

انصافا فورتزا جزو معدود بازیی هایی هست که نمیشه هیچ چیزش رو ترول کرد !!
این قابلیت رو گذاشتن تا اونایی که تازه می خوان سبک شبیه ساز رو بازی کنن و تا حالا به جز نید فور اسپید و ریسینگ آرکید Racingی بازی نکردن همون اولش از بازی زده نشن، کسی هم که حرفه ای هست همون اول میزنه غیر فعالش کرد، دیگه وسوسه شدن یا نشدن هم به خود طرف مربوط میشه نه بازی ! ;;)

واقعا جالبه كه هيچ حرفي نميشه بزني بگي بالا چشه مايكرو ابرو بهشون بر ميخوره
به کی بر میخوره؟؟؟ به ما؟؟؟
بابا اینجا یه عده غیر از تملق گفتن از فلان شرکت و پریدن به مایکروسافت و ترول کردنش(منظورم شما نیستی کلی گفتم) کار دیگه ای ندارن بعد شما میگی که به ما برمیخوره؟؟؟
نه داش احسان ما به بعضی از این حرکات دوستان اون طرفی عادت کردیم و دیگه بهمون برنمیخوره یعنی در حقیقت پوستمون کلفت شده

عزیزان این دوستمون نظرش رو گفته، چیز بدی هم نگفته انصافا. یه کم مهربون تر باشین تا یه نفر از اینجا رد میشه و کامنت ها رو میخونه یهو فرار نکنه :دی همین Forza هم ایراد داره، یعنی اصلا بازی بدون نقصی نیست.

اینو گذاشتن اون بنده خدایی که با این سبک زیاد آشنایی نداره بتونه کم کم حرفه ای بشه و بعد از چند بار رفتن تو در و دیوار از انجام بازی ناامید نشه :دی حالا علاوه بر اینکه میشه اصلا ازش استفاده نکرد، جهت وسوسه نشدن هم میشه کلا غیرفعالش کرد دیگه :دی بعدش این وابسته به درجه سختی هم هست، مثلا رو درجه سختی Hard خودش غیرفعال میشه.
اولا خيلي ممنون آقا محمد گل كه اونجور كه بايد و شايسته هست بحث ميكني
اما يه نكته رو در نظر بگير اگر ركوردي كه شما توي تركهاي مختلف ميزني و اچيومنتهايي كه داري بخواد واقعا بشه بهشون اعتماد كرد اين قضيه نميتونه وجود داشته باشه چون اينطوري يه بچه 5 ساله ميتونه ركورد جهاني جابجا كنه
الان شما ركورد يه ترك رو تو GT جابجا ميكني اسمت توي ركوردهاي گينس كه مخصوص گيم منتشر ميشه ثبت ميشه اما اين اتفاق براي فورزا نميفته

عزیزان این دوستمون نظرش رو گفته، چیز بدی هم نگفته انصافا. یه کم مهربون تر باشین تا یه نفر از اینجا رد میشه و کامنت ها رو میخونه یهو فرار نکنه :دی همین Forza هم ایراد داره، یعنی اصلا بازی بدون نقصی نیست.
این حرف شما درسته ولی اگه یه نفر بره تو یکی از تاپیکهای اون یکی کنسول مثلا تاپیک tlou یک کلمه انتقاد کنه میدونی چه اتفاقی میوفته؟؟؟ میدونی چه بلایی سر اون کاربر میاد؟؟؟میدونی چه حرفهایی میشنوه؟؟؟ این قضیه اگر دو طرفه بود کاملا درست بود ولی الان.....
البته اینجا هم بگم که منظورم احسان عزیز نبود کلی گفتم.

راستی خبری از لایسنس سری خودرو های پورشه نیست؟
یا بازم باید به اسم تیونر های مختلف { RUF ...} بتونیم به یه سری از مدل هاش دسترسی داشته باشیم؟
عقده Carrera GT روی دلمون مونده هنوز

این حرف شما درسته ولی اگه یه نفر بره تو یکی از تاپیکهای اون یکی کنسول مثلا تاپیک tlou یک کلمه انتقاد کنه میدونی چه اتفاقی میوفته؟؟؟ میدونی چه بلایی سر اون کاربر میاد؟؟؟میدونی چه حرفهایی میشنوه؟؟؟ این قضیه اگر دو طرفه بود کاملا درست بود ولی الان.....
البته اینجا هم بگم که منظورم احسان عزیز نبود کلی گفتم.
برادر من اينجوري به فضيه نگاه نكن
اولا ما تاپيك اين كنسول و اون كنسول نداريم تاپيك خونه ي خاله آدم نيست كه سندش به نام باشه هر كسي ميتونه نظر بده
دوما نظر دادن آدابي هم داره شما به شرط اينكه نظرت چندتا ويژگي داشته باشه مجازه
1. خودت بازي رو انجام داده باشي و از روي معده حرف نزني
2. حرفتو مودبانه بزني و نخواي الكي ترول كني
3. اگر كسي حرف منطقي تري زد بپذيري
شما بيا تو تاپيك TloU نظر بده خداييش كسي حرف بيجايي زد من ادبش ميكنم:>

در ضمن ما چاكر مايكرو فن هاي عزيز هم هستيم:d اگرم چيزي گفتم حرف دل بود نخواستم ترول كنم

1. خودت بازي رو انجام داده باشي و از روي معده حرف نزني
الان این بهش خود گول زنی میگن یا...؟؟شما ادعای بازی کردن داری یعنی نمیدونی این قابلیت رو میشه غیر فعال کرد؟؟چند ساله طرفدارای سونی دارن فورتزا رو بخاطر این قابلیت فوق العاده ترول میکنن
این قابلیت برا تمرین رانندگی خیلی عالیه دیگه مجبور نیستی از اول شروع کنی مثلا توNürburgringکه طولانی ترین پیست تو هر پیچی که خراب کردی میتونی هر چند بار که خواستی بیایی عقب و بهترین راه رد شدن از پیچ رو یاد بگیری

اصلا اقا یه قابلیت بدرد نخور وقتی میتونی غیر فعالش کنی دیگه چه اهمیتی داره.مشکل این بود که تو فورتزا3نمیشد غیز فعالش کرد و فکر کنم با اپدیت درست شد

الان این بهش خود گول زنی میگن یا...؟؟شما ادعای بازی کردن داری یعنی نمیدونی این قابلیت رو میشه غیر فعال کرد؟؟چند ساله طرفدارای سونی دارن فورتزا رو بخاطر این قابلیت فوق العاده ترول میکنن
این قابلیت برا تمرین رانندگی خیلی عالیه دیگه مجبور نیستی از اول شروع کنی مثلا توNürburgringکه طولانی ترین پیست تو هر پیچی که خراب کردی میتونی هر چند بار که خواستی بیایی عقب و بهترین راه رد شدن از پیچ رو یاد بگیری

اصلا اقا یه قابلیت بدرد نخور وقتی میتونی غیر فعالش کنی دیگه چه اهمیتی داره.مشکل این بود که تو فورتزا3نمیشد غیز فعالش کرد و فکر کنم با اپدیت درست شد
من گفتم نميشه غير فعال بشه؟
چون جواب حرفتونو به عزيز قبلي دادم نظرتون پستهاي قبلي جلب ميكنم
يا حق

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or