Forza Motorsport 5

ljbne94mfwwq9f8w92xv.jpg

Forza Motorsport 5 برای کنسول XBOX ONE معرفی شد
معرفی کنسول جدید ماکروسافت با نمایش کوتاهی از بازی ریسینگ معروف استودیو Turn 10 همراه بود ..
هنوز اطلاعات کاملی از این بازی مخابره نشده و به زودی باید شاهد این اطلاعات باشیم..

67yipv1hwekxur1rh5bd.jpg

آخرین ویرایش:
Dan Greenawalt با IGN تازگی مصاحبه داشته و گفته که forza 5 تو روز اول DLC مجانی داره که هم شامل drivatar میشه هم ماشین و پیست. انگار به خاطر اینکه بازی باید زودتر از لانچ آماده بشه اینا نمیرسیدن بازیو رو دیسک کامل بدن و به همین خاطر اون محتویات اضافیو به صورت مجانی قرار ارائه بدن.
So when you first boot up the game, we’re going to ask you to log in,” he explained. “And when you log in you’re going to get the Drivatars and you’re also going to get a whole bunch of content: tracks and cars. Our production schedule is such that we are putting them in as late as possible and that means making them free as downloadable content on Day One
In other words, because games have to be submitted to Microsoft testing, certified, and then pressed onto discs and shipped, Forza 5 has to be done much, much sooner than November. By requiring part of the game as a download on launch day, it gives Turn 10 extra time to finish everything. And so what you get on the disc you buy at the store won’t be the entire game. You’ll need to download the rest of it from Xbox Live

that is required content to play the game. We basically have designed the game to work with all that content no matter how late is coming in, in order to make the biggest game possible
درمورد drivatar هم یسری نکات جالب و کلی گفته:

Drivatar is Forza 5’s attempt at next-generation AI in that there is no pre-programmed artificial intelligence. Instead, a ghost version of yourself races on your behalf, using your repeated behavior and tendencies to mimic how you’d race if you were actually playing. Drivatars of random gamers all over the world are what you race against in your single-player campaign
You do have to connect the game in order to get the latest Drivatars, because we need as many people training them as possible. And so rather than having just a launch-day set that was created by us, every day that people race is going to make the Drivatar set that much more accurate, that much more diverse, that much more interesting
All of the cloud and online features make the game far, far better, Greenawalt summed up. “In fact I’d even say revolutionary. The things we’re doing with opponents and Drivatar are not something that anyone can envision unless you’ve played it. But we’re trying to get as much of that into the unconnected, offline mode as well

و در پایان هم یجورایی خیال همرو از بابت کیفیت بازی راحت کرده:
We’re not making a launch game. We’re making Forza 5, at launch

Dan Greenawalt در مورد آپدیت روز اول شفاف سازی کرده و گفته بدون آنلاین شدن و دانلود DLC روز اول هم میتونید بازی کنید ولی برای کامل کردن Career حتما نیاز هست حداقل یبار اون DLC رو دانلود کنید. پس برای بازی کردن حتما نیاز نیست که به Live وصل بشید و DLC رو دانلود کنید.

به یه مورد جالب و عجیب هم اشاره کرده و گفته بعدا یه چیزی می خواهیم معرفی کنیم که باعث محیا شدن آپشن های جدید برای چیزهایی میشه که میتونیم اضافه کنیم، یه تکنولوژی جدید. که ما باید بعدا در موردش صحبت کنیم.
وقتی میگه تکنولوژی جدید مطمئنا در مورد سخت افزار هست، یعنی اون تکنولوژی جدید چی میتونه باشه؟

there is some stuff that we're going to be announcing later, that has opened up new options for things that we can add in, some new technology. So that we'll have to talk about later

خدا رو شکر قضیه DLC به خیر و خوشی تموم شد رفت,داشت دشمن شادمون میکرد!:d
----------------------------
یک سوال؟
کدوم این ها برای بازی هست؟
58653520165337129571.jpg

13644129224774459302.jpg

هضم اینکه اولین عکس برای بازی باشه,سخته ولی هست!:d

دوستان جریان نبود Auction House و StoreFront شفاف سازی نشده جایی ؟ :-/

این ویدئو رو دانلود کنید ببینید حتما . برنامه جیمی فالن هست که فورزا 5 نمایش داره داخلش :d
گرافیک بازی واقعا غیر قابل تصوره

اگه بالایی ارور داد اینو باز کنید
http://www.uploadscenter.com/95iq37qtc6vr

آخرین ویرایش:
تنها مشکلی که با فورزا داشتم این بود که اصلا با نمای کاکپیت نتونستم کنار بیام

توی فورزا 4 خیلی نسبت به فورزا 3 بهتر شده بود ولی هنوز نمای کاکپیت GT رو خیلی بیشتر میپسندم
به نظرم طبیعی تره
توی نمایش E3 فورزا 5 باز هم این حس رو داشتم
انگار دست راننده چسبیده به فرمون

تنها مشکلی که با فورزا داشتم این بود که اصلا با نمای کاکپیت نتونستم کنار بیام

توی فورزا 4 خیلی نسبت به فورزا 3 بهتر شده بود ولی هنوز نمای کاکپیت GT رو خیلی بیشتر میپسندم
به نظرم طبیعی تره
توی نمایش E3 فورزا 5 باز هم این حس رو داشتم
انگار دست راننده چسبیده به فرمون

از یک نظر اما کاکپیت فورتزا بهتره، اونم اینه که راننده به پشت پیچ نیم نگاهی داره.
مثلاً اگه یادت باشه (یا بازی کرده باشی اصلاً) Shift 2 وقتی میپیچیدی سرش رو میچرخوند رو ب پیچ تا نسبت فاصله خودت و دیواره ی پیست رو حفظ کنی. اما الان من دارم GT6 دمو رو میرم و هنوز این نقص توی کاکپیت بازی وجود داره.

از یک نظر اما کاکپیت فورتزا بهتره، اونم اینه که راننده به پشت پیچ نیم نگاهی داره.
مثلاً اگه یادت باشه (یا بازی کرده باشی اصلاً) Shift 2 وقتی میپیچیدی سرش رو میچرخوند رو ب پیچ تا نسبت فاصله خودت و دیواره ی پیست رو حفظ کنی. اما الان من دارم GT6 دمو رو میرم و هنوز این نقص توی کاکپیت بازی وجود داره.
این قابلیت شیفت 2 رو یادمه
ولی تا حالا دقت نکرده بودم که توی فورزا همچین چیزی خیلی نیازش احساس نمیشه
GT5 رو هم بازی نکردم ولی دموهای زیادی از نمای کاکپیتش دیدم
واقعا طبیعیتره به نسبت فورزا

_________

به جز این, و چرخه شبانه روز و آب و هوای متغیر, واقعا سری فورزا هیچ نقصی نداشت
هنوز موندم چطور میشه یه بازی بهتر و کاملتر از فورزا 4 ساخت... حتی از لحاظ گرافیکی هم ایراد و نقصی هنوز هم توش نمیبینم

این قابلیت شیفت 2 رو یادمه
ولی تا حالا دقت نکرده بودم که توی فورزا همچین چیزی خیلی نیازش احساس نمیشه
GT5 رو هم بازی نکردم ولی دموهای زیادی از نمای کاکپیتش دیدم
واقعا طبیعیتره به نسبت فورزا

_________

به جز این, و چرخه شبانه روز و آب و هوای متغیر, واقعا سری فورزا هیچ نقصی نداشت
هنوز موندم چطور میشه یه بازی بهتر و کاملتر از فورزا 4 ساخت... حتی از لحاظ گرافیکی هم ایراد و نقصی هنوز هم توش نمیبینم

يه ايراد كه خيلي تو فورزا منو اذيت ميكنه اينه كه شما خيلي راحت بازي رو هر جا كه خواستي ميتوني ريست كني و يا اگر تسادف كردي خيلي راحت با زدن كليد y به صحنه ي قبل از تصادف برگردي كه خيلي به حس و حال واقعي بودن بازي لطمه ميزنه اما بجز اين مورد بازي فوق العاده خوبيه من كه خيلي حال ميكنم

يه ايراد كه خيلي تو فورزا منو اذيت ميكنه اينه كه شما خيلي راحت بازي رو هر جا كه خواستي ميتوني ريست كني و يا اگر تسادف كردي خيلي راحت با زدن كليد y به صحنه ي قبل از تصادف برگردي كه خيلي به حس و حال واقعي بودن بازي لطمه ميزنه اما بجز اين مورد بازي فوق العاده خوبيه من كه خيلي حال ميكنم
خب شما میری تو منو و این حالت رو غیرفعال میکنی کلا (تو Forza 4)، اجباری به استفاده ازش نیست :دی

اینجاست که به تنوع نظرات ایمان بیشتر میارم :d

جالبه من یکی از دلایلی که الان FM رو ترجیح می دم همین نمای کاکپیت توی نسخه 4 هست.
هنوز کاکپیت M5 2012 و Ferrari 458 italia توی FM4 نماهای محبوب من هستن.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or