Forza Motorsport 5

ljbne94mfwwq9f8w92xv.jpg

Forza Motorsport 5 برای کنسول XBOX ONE معرفی شد
معرفی کنسول جدید ماکروسافت با نمایش کوتاهی از بازی ریسینگ معروف استودیو Turn 10 همراه بود ..
هنوز اطلاعات کاملی از این بازی مخابره نشده و به زودی باید شاهد این اطلاعات باشیم..

67yipv1hwekxur1rh5bd.jpg

آخرین ویرایش:
نوید چرا تاپ گیر نمیبنی؟؟:دی این پیست ایتالیا و جاده رومانی رو تو تاپ گیر رفتن.دیونه اون رومانی شدم امیدوار بودم تو فورتزا4بذارن..گفتن این بهترین جاده دنیاست که خدایی هست:دی البته یه جاده دیگه هم تو ابوظبی هست که شبیه جاد رد راک تو فورتزا هورایزن اونم میگن یکی از بهترین جاده های دنیاست ولی به مثل رومانی زیبا نیست

اون پیست ایتالیا هم با نوبل.مکلارن.وانتادور رفتن عالیه ولی کیفیت اسفالتش خوب نبود:دی برا تست سرعت هم اون پیست لمانس فرانسه که هست خوبه.

شاید این نظر سنجی بیشتر برا نمایش توe3باشه که ملت رو دیونه کنن.یعنی اگه اخر سال بیاد 5.6ماه که نمیتونن کار زیادی انجام بدن

آخرین ویرایش:

نمیدونم این عکسو قبلا دیدین یا نه اما خیلی رخ جالبی داره لعنتی :d

ماشاالله به این فورزا فن های بزرگ . همه گفتن روز لانچ کنسول رو فقط به خاطر فورزا 5 خواهند خرید :d پیشاپیش موفتشون بشه :d
یه عده هم گفتن به خاطر فورزا هورایزن 2 میخریم , نه فورزا 5 :d

شما چطور ؟ FM5 Or FH 2 ؟ :d
تاپیک نظر سنجی بزنیم ؟ :d

نمیدونم این عکسو قبلا دیدین یا نه اما خیلی رخ جالبی داره لعنتی :d

ماشاالله به این فورزا فن های بزرگ . همه گفتن روز لانچ کنسول رو فقط به خاطر فورزا 5 خواهند خرید :d پیشاپیش موفتشون بشه :d
یه عده هم گفتن به خاطر فورزا هورایزن 2 میخریم , نه فورزا 5 :d

شما چطور ؟ FM5 Or FH 2 ؟ :d
تاپیک نظر سنجی بزنیم ؟ :d
من از هر دو خوشم میاد ولی Horizon رو به خاطر اینکه تو پیست نیست و تو طبیعتی بیشتر دوست دارم. وگرنه در شاهکار بودن سری Motorsport شکی نیست و اگه امکانش باشه حتما میگیرمش.

در مورد فضای ابری و استفادش تو بازیهای xbox one تعجب میکنم چرا یه عده هنوز موضوع براشون روشن نشده! سیستم cloud تاثیر مستقیم تو گرافیک بازی نداره یعنی پهنای باند محدود حتی با بالاترین سرعتهای امروز و تکنولوژیهای شناخته شده اصلا اجازه همچین کاری بهش نمیده که مثلا بیاد AA رو پردازش کنه و یا نور پردازی ریل تایم رو پردازش کنه ... ولی در عوض با یکسری پردازشهای موازی میتونه خیلی کمک کنه چون موقع انجام بازی به صورت مولتی پلیر این کنسول خود افراد هست که تمام پردازشهارو انجام میده ولی با کمک فضای ابری یک مرکز پردازش داده موازی با کنسولها ایجاد شده و خیلی از داده ها مستقیما توسط کنسولها پردازش نمیشن مثلا کنسول A نمیاد یک سری Event یا پیش آمد رو پردازش کنه بعد روی نت بفرسته به کنسول B و اون هم عین همون Event رو مجددا پردازش کنه و در عوض اون پیش آمدها داخل فضای ابری پردازش میشن و برای کنسولها فرستاده میشه چندتا حسن داره اولا بازیها از قبل Sync تر هستن دوما وقتی یک داده ای قراره روی همه کنسولها پردازش بشه یکبار بیشتر پردازش نمیشه و این کیفیت بازی رو روی مد آنلاین بالا میبره یعنی تمرکزی رو که قبلا کنسول باید میگذاشته روی پردازش یک سری موضوعات با این سیستم از شرشون خلاص میشه.یک مثال دیگه در مورد یک بازی Race:
شما داری مولتی پلیر بازی میکنی و میزنی به گارد ریل کنار جاده گارد ریل خراب میشه و یک سری محاسبات فیزیکی روش صورت میگیره کنسول شما این محاسبات رو پردازش میکنه و میفرسته برای بقیه کسایی که دارن مولتی پلیر بازی میکنن و کنسول اونها هم دقیقا همون محاسبات رو پردازش میکنه تا اگر مثلا شما نزدیک به اون واقعه بودین بیتونین نتیجه رو ببینید و یا از اتفاقی که افتاده تاثیر بگیرین .
ولی روی فضای ابری چه اتفاقی میوفته؟ محیط بازی دائما داره رصد میشه شما میزنی به یک گارد ریل و گارد ریل تخریب میشه این تخریب ومحاسبات فیزیکی و تاثیراتش روی محیط بازی داخل فضای ابری محاسبه میشه و داده ها برای همه کنسولها فرستاده میشه.

آخرین ویرایش:
با سلام ! به بچه های فورتزایی !
حالا با دیدن امضای من من رو نکوبید !
من خودم از بازی های ماشینی این نسل فقط با هورایزن حال کردم !
خدایی شماها چطوری این بازی های غیر آرکید رو بازی میکنید حوصله سر بره ؟ {مثل جی تی و موتور اسپرت}
راستی بچه ها بنطرتون هورایزن نسخه جدیدی ازش میدن ؟

با سلام ! به بچه های فورتزایی !
حالا با دیدن امضای من من رو نکوبید !
من خودم از بازی های ماشینی این نسل فقط با هورایزن حال کردم !
خدایی شماها چطوری این بازی های غیر آرکید رو بازی میکنید حوصله سر بره ؟ {مثل جی تی و موتور اسپرت}
راستی بچه ها بنطرتون هورایزن نسخه جدیدی ازش میدن ؟

بخاط امضات بدو برو از تاپیک بیرون...!:d
خیلی از بچه ها زندگیشون با این ماشین هایی که از سوی کمپانی ها معرفی و ریلیز میشه,میگذره!یعنی طرف به یه ماشینی کاملا علاقه داره ولی تو خواب میبینه اینکه سوارش بشه...
پوستر ماشین تو سراسر اتاق و شنیدن صدای ماشین آرزوش...بازیهای شبیه ساز نمیتونه این نیازها رو برآورده کنه...ولی یه خاصیتی که داره میتونه طرف خیلی از ماشین مورد علاقش اطلاعات بدست بیاره,صدای ماشین رو به صورت طبیعی بشنوه (دم FMS گرم) و در عین حال تو ترک لیست های معروف دنیا که شبیه سازی شدست,به رقابت بپردازه!!!
Forza نه تنها برای من,برای بیشتر رفقا,کلکسیونی از ماشین هایی که زندگیمونه و طرحش باب میل!یعنی میتونیم اینجوری از بازی لذت ببریم...غیر از این شاید بازی رو بعد یه مدت کوتاه بندازی کنار!
با توجه به صحبت های بالا,برای همینه که خیلی ها تقاضا دارند تا این قابلیت به Forza اضافه بشه که بتونیم بریم تو پارکینگ و هر ماشینی خواستیم برداریم...
این تفسیر من بود.
--------------------------------------
به احتمال در آینده خیلی نزدیک FH 2 رو حتما میبینیم!در یک شهر جدید...

من از هر دو خوشم میاد ولی Horizon رو به خاطر اینکه تو پیست نیست و تو طبیعتی بیشتر دوست دارم. وگرنه در شاهکار بودن سری Motorsport شکی نیست و اگه امکانش باشه حتما میگیرمش.

اتفاقا قسمت قشنگ داستان همینجاست . خیلی ها بازی داخل پیست رو دوست ندارن و واسشون خسته کننده میشه و چرخیدن توی یه محیط باز رو ترجیح میدن و صد البته FH برای اون دسته از افراد ساخته شده :d
دیگه بعد از 2تا شاهکار داخل پیست ( PGR , FM ) وقتش بود یه بازی جهان باز (:d) ساخته بشه تا بتونن قشر بیشتری رو پوشش بدن . اونم با اون کیفیت . فکر نمیکنم کسی FH رو بازی کرده باشه و در بی نقص بودنش مخصوصا از نظر بصری شکی داشته باشه . اگر هم داشته باشه مشکل از خودشه 100%
به هر حال من که به شخصه از هر 2 بازی به شدت استقبال میکنم به طور خاص سری FM

فقط و صرفا و ( از این قبیل کلمات :d ) جهت جلوگیری از هایپ اخبار رو دنبال نمیکنم! کلام آخر :

[FONT=&amp]تفاوت را احساس کنید[/FONT][FONT=&amp] , حقیقت را قبول کنید[/FONT]

:bighug:

تنها در جهت هایپ بیشتر تا E3 :دی

Forza Motorsport 5 will be 60FPS and run at 1080p | VG247

Unbelievable !
Turn 10's God Mode : On

کیفیت و رزولوشن تکسچر های ماشین ها در این حد ، نورپردازی و Sharpness بی نظیر ، Draw Distance بی سابقه تو یک بازی ریسینگ شبیه ساز و ... با فریم ریت 60 و رزولوشن 1080P ؟! گیم پلی هم که با توجه به سابقه Turn 10 تضمین شدست ! این Turn 10 به فکر قلب فن های ریسینگ شبیه ساز نیست :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or