Forza Motorsport 5

ljbne94mfwwq9f8w92xv.jpg

Forza Motorsport 5 برای کنسول XBOX ONE معرفی شد
معرفی کنسول جدید ماکروسافت با نمایش کوتاهی از بازی ریسینگ معروف استودیو Turn 10 همراه بود ..
هنوز اطلاعات کاملی از این بازی مخابره نشده و به زودی باید شاهد این اطلاعات باشیم..

67yipv1hwekxur1rh5bd.jpg

آخرین ویرایش:
با شناختی که من از ea دارم بازی خودشو با فراری میده بیرون بعد زمان عرضه FM5 بامبول در میاره واسه پورشه :| (البته مثکه روابطشون خیلی حسنه شده جدیدا):d

اره فكركنم اين ازهمون اول بورش داشته باشه.فورتزا3داشت فورتزا4هم قراربود ولي جند ماه مونده به عرضه EAعوضي بازي دراورد و اجازه نداد جند ماه بعد عرضه بازي اضافه شد.ولي ازكنفرانس وعكس ‏nfsجديد ميشه فهميد رابطشون بهترشده

خیلی عذاب آوره مجبور باشی همه چیزت رو بفروشی و هیچی نخری برای یه کنسول + 1 بازی :d
آقا یه تریلر نشون بدن از Lambo Veneno من خیالم راحت شه :d

بهترین اتفاق دیشب برای من همین بازی بود . البته از همون اول که عکس مک لارن + لوگوی فورزا روی داشبورد مشاهده شد کاملا مشخص بود میخوان چی کار کنن :d
ازین که میتونیم شاهد پیست های مثل بازی PGR در این بازی هم باشیم خیلی خیلی خوشحالم . انتظار برای E3 تا دیدن یه گیم پلی درست درمون از بازی واقعا سخته . خیلی دوست دارم ببینم اینا که توی این نسل FM4 رو ساختن برای نسل بعد با سخت افزار جدید میخوان چه کنن
100% هم لامبو veneno هم Laferrari با p1 هم که اشنا شدیم سوپرستارهای بازی هستند

27233791373665699368.jpg

دوستان عکسا واقعی هستند جو گیر نشید!:d

آقا همون لحظه که میبره رو صحنه ای که افکت ساییدگی و آسفالت رو نشون بده آدم رو نابود میکنه انصافا" یکی از دوستان هم مقایسه ی مدل واقعی MC رو با این مدل گذاشت دیگه جای حرفی باقی نمیزاره اگر گزارشگر هم داشته باشه که خیلیم عالی تو این تریلرش بیشتر از همه این گزارشگر جو میداد به آدم!:d
حالا از این بحث ها بیایم بیرون اون پیشنهاد روزی 1500 هم خیلی خوبه ها حالا یه روز کیک ساندیس نخورید نمیمیرید که:d
در مورده دستگاهم که ماهی 60-70 جمع شه راحت میشه گرفت کلا" برای من بهترین خبر میتونه این باشه که قیمت کنسول 299.99 دلار باشه(البته با اون کینکته توش عمرا":d) بدبختی من سال اولم نمیتونم بخرم کنکور لعنتی صده جلوش :|

من که از این گزارشگر و اینا خوشم نمیاد من میخوام صدایه ماشین رو گوش بدم یه احمق که همش داد میزنه و الکی خودشو پاره میکنه میخوام چیکار

100% هم لامبو veneno هم Laferrari با p1 هم که اشنا شدیم سوپرستارهای بازی هستند

27233791373665699368.jpg

دوستان عکسا واقعی هستند جو گیر نشید!:d
نمیدونم چرا از این ماشینا خوشم نمیاد:dبه نظرم دیگه زیادی فضایی شدن از ماشینی در اومدن... ترجیح میدم با همون مدلای قدیمیشون یا ماسل آمریکایی بازی کنم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or