Forza Motorsport 5

ljbne94mfwwq9f8w92xv.jpg

Forza Motorsport 5 برای کنسول XBOX ONE معرفی شد
معرفی کنسول جدید ماکروسافت با نمایش کوتاهی از بازی ریسینگ معروف استودیو Turn 10 همراه بود ..
هنوز اطلاعات کاملی از این بازی مخابره نشده و به زودی باید شاهد این اطلاعات باشیم..

67yipv1hwekxur1rh5bd.jpg

آخرین ویرایش:
پست بالا دادم دیگه لینکش را :دی البته این برای ویدئوی اخری بوده تو این ویدئو جدید X1 که صحنه ای بازی را نشون میده فکر کنم اضافه کردند باید صبر کرد یه تریلر دیگه نمایش بدند به احتمال زیاد باید اضافه کنند چون اینطوری خیلی ضایع میشه :دی

پست بالا دادم دیگه لینکش را :دی البته این برای ویدئوی اخری بوده تو این ویدئو جدید X1 که صحنه ای بازی را نشون میده فکر کنم اضافه کردند باید صبر کرد یه تریلر دیگه نمایش بدند به احتمال زیاد باید اضافه کنند چون اینطوری خیلی ضایع میشه :دی
مگه میشه بازی AA نداشته باشه؟forza 4 هم AA داشت :d

مگه میشه بازی AA نداشته باشه؟forza 4 هم AA داشت :d
حالا که نداره :دی عقل کل بازی نسخه نهای نیست که :دی خود سازنده ها گفتن اینها هیچ کدوم از از نسخه فاینال نیستند و بازی خیلی بهتر اینها هست فقط گفتند نمیخواند از الان این ریسک را بکنند که نسخه نهایی را نشون بدند که بعد تو نسخه نهایی نتونند عملیش کنند !

حالا که نداره :دی عقل کل بازی نسخه نهای نیست که :دی خود سازنده ها گفتن اینها هیچ کدوم از از نسخه فاینال نیستند و بازی خیلی بهتر اینها هست فقط گفتند نمیخواند از الان این ریسک را بکنند که نسخه نهایی را نشون بدند که بعد تو نسخه نهایی نتونند عملیش کنند !
همچین گفتی خدا کنه مشکل AA رو حل کنن ترسیدم گفتم یادشون رفته AA بزارن تو بازی :dخب خودت که میگی نسخه نهایی نیست و تو نهایی AA رو میزارن:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or