Forza Motorsport 4 (پست اول تاپیک خوانده شود)

قبلاً خبرش اومده بود !! فرمون جالبی هست و برای کینکت و یا حتی خالی هم میتونه لذت بخش باشه !! البته فورس فیدبک نداره !! هد ترکینگ با این خیلی جالب میشه !! فکر کنم 50 دلار هست قیمتش !

اگر بشه تعویض دنده رو هم به خوبی باهاش انجام داد و دقتش هم خوب باشه یدونه میگیرم از اینا ! اینجوری شست آدم میتونه برای کارهای دیگه آزاد باشه !! :d

والا با این سیستم IBL که برای نور پردازی استفاده کردن حتی میتونن جای خورشید رو در وسط روز هم عوض کنن و هزینه زیادی نداره براشون ( خود dan Greenawalt تو ویدئوی گیم اسپات و همین ISR که 24 دقیقه هست حدوداً بهش اشاره میکنه ! ) چه برسه به اینکه روز رو به شب تبدیل کنن و ... سیستم باحالی هست ! فقط یه منبع نور اصلی داره و یه موتور برای پردازش نور ! :d
خداییش این دن یکی از بهترین کارگردانهای بازیه
تو هر نسخه جهش داره FM
GT با اون همه عظمتش الان جلوش کم آورده نمیدونم چی بگم!
خدا بهش عمر بده ببینیم FM5 رو کسی میتونه تو نسل بعد از واقعیت تشخیص بده؟ :d

یا حضرت فیل!
کاکپیت!!
کسی دستش رسید جبهه مبارک دن رو از جانب من ببوسه!
اینست Forza!
نسل بعد واقعا میخوان چیکار کنن؟
تهه Reality!
هر کی خواس لینکو ببینه اول فکو بچسبه
چه تم قشنگی داره!به به!تایتل اسکیرین عالیه!مشکی:x
نورپردازیییییییییی!!!!!!!!
رفلکشن!!!
این دیگه چیه؟!
اوففففففف صداهای منوهاش یه حس نوستالژیکی بهم میده:x
محسن جان نذار این لینکا رو خونم میفته گردنتا!:d
چه جاده زیباییه:x
نسخه قبلی زیاد حس سرعت رو منتقل نمی کرد GT بهتر بود تو این زمینه ولی تو این یکی!OMG!
داره 90 تا میره ترسیدم!اوه اوه 140 تا شد گرخیدم!
درختا هم که تکون میخورن:d
دمو کی میاد؟:((
من با افتخار اعلام میکنم فن بهترین ریسینگ تاریخ هستم!
الان سو وکله های فن های اون یکی پیدا میشه:اینا اینگیم نیس!اینا مال فلان موده تو بازی گرافیکش در حد پرمیوم نیس و...........
دیدن اینو به همه جوانان اهل دل توصیه میکنم!

دوستان یه نفر یه جا آپ کنه این ویدئو رو که هیتلر نباشه . ما هم دل داریم .
کسی نیست جوانمردی کند .

بفرما نوع فرمتی رو که میخوای بهت بده از اون بالایی ها انتخاب کن بعد لینکت رو بنداز تو کادر خالی بعد کانورت رو بزن لینکش رو بهت میده:;)
http://www.benderconverter.com/

• Like
Reactions: Bax
نکته جالبش این هست که با این سیستم نور پردازی مسابقات در شب و چرخه شبانه روز و حتی مسابقه در آب و هوای بارانی جلوه بسیار تماشایی میتونه داشته باشه ! :دی اگر یکی از ویدئو های بازی رو ببینید که از نمای بیرون مسابقه رو نشون میده میتونید ببینید که سطح دریاچه خیلی خوب مناظر رو بازتاب میکنه و به یاد بیارین که NFS:HP چجوری بود تو این نوع آب و هوا و زمین خیس ! منتهی نکته جالبترش اینه که شما یه ریسینگ شبیه ساز با 60 فریم و 16 یا 12 ماشین و از نمای کاکپیت میتونید این افکت ها رو ببینید که خیلی هست !

از الان مطمعن هستم از این قابلیت ها رونمایی میشه منتهی نمیدونم کی ! :دی

آقا من یک اشتباهی کردم گفتم این رو بزار شما چرا اینکارو با من کردی ؟!
:o واقعا فک برانداز بود . دارم می رم ، فکم رو جراحی کنند . این T10 واقعا بی نظیره !

• Like
Reactions: aliatlas

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or