Forza Motorsport 4 (پست اول تاپیک خوانده شود)

به ورودی هوا روی داشبورد زمانی که نور آفتاب میفته توجه کنید واقعا مثل اینکه واقعی هستن .هیچ بازی ای در این حد رو این قسمت ها کار نمیکنه چون زیاد به چشم نمیاد اما مثل این که تو نسخه 4 خیلی به ریزه کاری ها توجه کردن.

من این لینکی این بالا دوستمون گذاشت رو dl کردم!
در یک کلام فوق العاده بود....
میگم حالا نمیشه فرمون نگریم:-s
اون فرمونی که تو E3 مایکرو معرفی کرد چطوره؟؟ خوبه ؟:d

من این لینکی این بالا دوستمون گذاشت رو dl کردم!
در یک کلام فوق العاده بود....
میگم حالا نمیشه فرمون نگریم:-s
اون فرمونی که تو E3 مایکرو معرفی کرد چطوره؟؟ خوبه ؟:d
اسی جون من که میگم یه فرمون با پک کامل بخر ( گاز , فرمون , دنده و ...) خیلی فاز میده:d;)

هرچند اینجا تاپیک مقایسه نیست ولی برای مقایسه بهتره صبر کنین خود بازی بیاد , چون Forza 3 (و احتمالآ Forza 4) اگه اشتباه نکنم تنها بازی ریسینگ تاریخ هست که مدل هاش توی Photo Mode با خود بازی فرق میکنه. توی بقیه بازیها مدل همونه و چیزهایی مثل AA , کنتراست و شفافیت و ... متفاوت هست ولی توی Forza 3 کلهم مدل هم عوض میشه و تعداد چند ضلعی ها و جزییات ماشین هم تغییر میکنه. برای امتحانش هم یه مسابقه ترتیب بدین که همه ماشینها یه شکل باشه. بعد وارد Photo Mode بشین و ماشین خودتون رو با ماشین بقلی (که هر دو دقیقآ یه ماشین یکسان هستن) مقایسه کنین. یکی از دلایلی هم که ابتدای بازی وقتی دوربین دور ماشین میچرخه نمیتونین فرمون رو تکون بدین همین هست که مدل ماشین در اون لحظه با گیم پلی فرق میکنه و شما نمیتونین چرخ ها رو حرکت بدین. یا مثلآ شیشه ماشین ها داخل خود بازی تیره هست و داخل ماشین به سختی معلومه ولی توی Photo Mode شیشه ها هم شفاف میشه.
البته در کل چیزی نیست که مهم باشه ولی باعث میشه مقایسه عکس های Photo Mode این دو تا بازی کار درستی نباشه چون یکی مدل ها رو توی این بخش عوض میکنه و اون یکی همون مدل های بازی رو میذاره. ولی بخش Photo Travel Mode بحثش جداست و اگه اشتباه نکنم توی GT5 هم مدل های این بخش (که ربطی به مسابقه و گیم پلی نداره) جزییات و کیفیت بالاتری دارن.

نه ! بازیهای دیگه ای هم هستن که مدلی که برای فوتو مد دارن با مدل اصلی فرق داشته باشه ! مثل Shift 2 ( قسمت اولش رو نمیدونم ) بعلاوه گرافیک هم فقط مدلسازی نیست و خیلی چیزهای دیگه توش دخیل هست مثل سایه زنی و نوع نور پردازی و محیط بازی و انیمیشن و فریم و ...

Gt5 مدلهاش عوض نمیشد ولی در عوض نور پردازیش روی ماشینها در حالت in-game پیکسل پیکسل هست که خیلی از حجم پردازشی بازی کم میکنه و تو حالت فوتو مد به کیفیت خیلی خوبی میرسید ( بر خلاف Forza 3 ) و یا محیط های پیرامونش قسمتهای 2D زیادی داره نسبت به Forza 3 و بافتهاش خیلی جاها ضعیفتر هست و فریمش هم ثابت نیست !

سلام کسی میدونه قیمت فرمونی که دنده منوال و کلاژ و ... داشته باشه چنده؟ارزش خریدن داره یا همون کینکت خوبه؟
ببخشید میدونم اینجا جاش نیست ولی بهترین مدل مال 360 خود فرمون اصلی هست که مایکروسافت خودش ساخته.....
اینم عکسش:
[LTR]http://www.thetoptensite.com/images/Xbox_360_wireless_racing_wheel.jpg[/LTR]
من خودم تازه خریدم 210 تومن خیلی هم خوبه و بازی باهاش با فورتزا عالی هست ولی بقیه رو زیاد تضمین نمیکنم.

این فرمون رو من داشتم!
خیلی افتضاحه سعی کنید نخرید!
چرخش فرمون خیلی کمه و حتی یک دور کامل رو هم نمیچرخه
حیلی هم عالیه 120 تا 120 قفل میکنه!!!کمه؟؟!بقیه تو همچین رنجی 90 تا 90 قفل میکنن!!!!مگه اینکه 400 500 بدی یه GT بگیری!!!!

تو یوتیوب یه مقایسه از بخش top gear بین forza 4 - gt5 گذاشته بود.جدا فورتزا خیلی بهتر بود.گرافیک که حقیقتا خیلی بهتر بود.کاکپیت عالی بود.حس رانندگیش هم عالی تر از قبل شده بود.بدجوری منتظرشم.انقدر منو تو کف گذاشت دوباره دارم از اول فورتزا 3 رو میرم.این دفعه 3 باری هست که دارم تمومش میکنم:dدیووووونشم.>:d<

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or