need to fight
کاربر سایت
به ورودی هوا روی داشبورد زمانی که نور آفتاب میفته توجه کنید واقعا مثل اینکه واقعی هستن .هیچ بازی ای در این حد رو این قسمت ها کار نمیکنه چون زیاد به چشم نمیاد اما مثل این که تو نسخه 4 خیلی به ریزه کاری ها توجه کردن.
با دیدن این ویدیو کاملا قانع شدم که یه فرمان برای این بازی بگیرم واقعا ارزشش رو داره . بی
raying:نظیرهای بابا!اینقد تعریف کردید مُردیم که ما!:d
اگه میشه یه لینک غیر پالایه بدین ما هم دانلود کنیم.
اسی جون من که میگم یه فرمون با پک کامل بخر ( گاز , فرمون , دنده و ...) خیلی فاز میده:dمن این لینکی این بالا دوستمون گذاشت رو dl کردم!
در یک کلام فوق العاده بود....
میگم حالا نمیشه فرمون نگریم
اون فرمونی که تو E3 مایکرو معرفی کرد چطوره؟؟ خوبه ؟:d

هرچند اینجا تاپیک مقایسه نیست ولی برای مقایسه بهتره صبر کنین خود بازی بیاد , چون Forza 3 (و احتمالآ Forza 4) اگه اشتباه نکنم تنها بازی ریسینگ تاریخ هست که مدل هاش توی Photo Mode با خود بازی فرق میکنه. توی بقیه بازیها مدل همونه و چیزهایی مثل AA , کنتراست و شفافیت و ... متفاوت هست ولی توی Forza 3 کلهم مدل هم عوض میشه و تعداد چند ضلعی ها و جزییات ماشین هم تغییر میکنه. برای امتحانش هم یه مسابقه ترتیب بدین که همه ماشینها یه شکل باشه. بعد وارد Photo Mode بشین و ماشین خودتون رو با ماشین بقلی (که هر دو دقیقآ یه ماشین یکسان هستن) مقایسه کنین. یکی از دلایلی هم که ابتدای بازی وقتی دوربین دور ماشین میچرخه نمیتونین فرمون رو تکون بدین همین هست که مدل ماشین در اون لحظه با گیم پلی فرق میکنه و شما نمیتونین چرخ ها رو حرکت بدین. یا مثلآ شیشه ماشین ها داخل خود بازی تیره هست و داخل ماشین به سختی معلومه ولی توی Photo Mode شیشه ها هم شفاف میشه.
البته در کل چیزی نیست که مهم باشه ولی باعث میشه مقایسه عکس های Photo Mode این دو تا بازی کار درستی نباشه چون یکی مدل ها رو توی این بخش عوض میکنه و اون یکی همون مدل های بازی رو میذاره. ولی بخش Photo Travel Mode بحثش جداست و اگه اشتباه نکنم توی GT5 هم مدل های این بخش (که ربطی به مسابقه و گیم پلی نداره) جزییات و کیفیت بالاتری دارن.
ببخشید میدونم اینجا جاش نیست ولی بهترین مدل مال 360 خود فرمون اصلی هست که مایکروسافت خودش ساخته.....سلام کسی میدونه قیمت فرمونی که دنده منوال و کلاژ و ... داشته باشه چنده؟ارزش خریدن داره یا همون کینکت خوبه؟
حیلی هم عالیه 120 تا 120 قفل میکنه!!!کمه؟؟!بقیه تو همچین رنجی 90 تا 90 قفل میکنن!!!!مگه اینکه 400 500 بدی یه GT بگیری!!!!این فرمون رو من داشتم!
خیلی افتضاحه سعی کنید نخرید!
چرخش فرمون خیلی کمه و حتی یک دور کامل رو هم نمیچرخه
کسی این ویدئو رو دیده تا حالا ؟
http://www.youtube.com/watch?v=i2fi1gvOcW8&feature=related
http://www.youtube.com/watch?v=AVkNKPU0EA8&feature=relmfu