Forza Motorsport 4 (پست اول تاپیک خوانده شود)

عزیز من من کی گفتم با 200 تا نمیشه دور زد گفتم سرعت بالای 200 تا اون حسه سرعت بالا و غیره رو نمیده بهم.

من ندیده بودم همچین آپشنیو.......حالا میذارم ببینم چطوری میشه.

قوانین سرعت نسبی رو کلا داری حذف میکنی الآن !

اگه منظورت حس سرعت تو NFS هست ، معلومه هیچ وقت تو بازیایی مثل F و GT نمیشه دیدشون ! بازیایی مثل NFS افکت و کارهای زیادی میکنن تا اونجوری به نظر بیاد ! تو Dirt هم به خاطر جاده حس سرعت بیشتر به دید میاد !
اما GT یا Forza اولا پیست هاشون رسمی با آسفالت فوق العاده صاف هست و اینکه ماشین های اطرافت هم با سرعت خودت حرکت میکنن

آقا این بهترین ریسینگ سال 2011 و بلاحظ کیفیت این نسل تا آخر 2011 هم باقی میمونه ! ( اگر نخوام بگم تا آخر این نسل ! :دی )

سر Forza 3 میانگین بازی شده بود 92 ملت هوار میزدن که شماره 5ام فلان ریسینگ انحصاری میخورتش و 94/100 میگیره و میگفتن T10 بزرگنمایی کرده و Forza 3 اون چیزی نیست که قولش رو داده بودن و ... من گلوی خودم رو جر دادم ( :دی ) که بگم دوستان و همراهان این بازی اگر هم هایپ شده باشه باز هم بهترن عنوان ریسینگ هست و نمره 92/100 تأیید کننده حرف من و هست ولی باز هم قبول نکردن و 2 سال گذشت تا آن شد که باید میشد ! :دی

الان هم کاملاً مشخص هست که کلاس کاری T10 یک درجه شاید هم چند درجه دیگه بالاتر رفته و هم از نظر جلوه های بصری و هم انعطاف پذیری و جذابیت بازی خیلی حرفها برای گفتن داره و چیزی مثل Shift 2 هم اصلاً در حدی نیست که بخواد با Forza 4 مقایسه بشه ( حتی Forza 3 ) قبول دارم کاکپیت Forza 3 خیلی هیجان انگیز نبوده ولی یک ریسینگ تمام عیار هست و Forza 4 هم بدون اغراق در بالاترین سطح هست الان بنظرم و اگر شک دارین چند ماه دیگه هم دندون روی جگر مبارک گذاشته و خودتان قضاوت کنید !

گرفتن امتیازات Forza 3 هم کار بسیار مشکلی هست حتی برای forza 3 و ار T10 به این مهم دست یدا کنه شاهکار هست فلواقع ! نقطه سر خط !:دی

• Like
Reactions: NaViiDii
گرفتن امتیازات Forza 3 هم کار بسیار مشکلی هست حتی برای forza 3 و ار T10 به این مهم دست یدا کنه شاهکار هست فلواقع ! نقطه سر خط !:biggrin1:

Forza 4 منظورته دیگه ؟ :d
خیلی سخته که آدم مجبور باشه با بازیه خودش رقابت کنه از نظر امتیاز . واقعا خیلی سخته که بتونن رکورد FM3 رو بزنن اما به قول تو اگر این کارو بکنن که رسما تا آخر نسل بهترین میمونن :d

Forza 4 هم بدون اغراق در بالاترین سطح هست الان بنظرم و اگر شک دارین چند ماه دیگه هم دندون روی جگر مبارک گذاشته و خودتان قضاوت کنید !

این چند ماه چند قرن میگذره محسن :d

Forza 4 منظورته دیگه ؟ :d
خیلی سخته که آدم مجبور باشه با بازیه خودش رقابت کنه از نظر امتیاز . واقعا خیلی سخته که بتونن رکورد FM3 رو بزنن اما به قول تو اگر این کارو بکنن که رسما تا آخر نسل بهترین میمونن :d

این چند ماه چند قرن میگذره محسن :d

آره ! اشتب شد ! :دی

برای من که چند صد قرن ـه ! :((:دی بخصوص 17 روز اولش ! :|

نظر من اینه نمرش باعث تعجب همه میشه حالا یا کم میشه یا خیلی زیاد که به نظرم دومی میشه.دیدید یهو گیم اسپات داد 96
اما مطمئنم فروشش بیشتر از forza 3 میشه.;)

بابا شما از امتياز بازي لذت ميبريد يا از خود بازي؟؟؟؟؟
بازي مهمه نه امتيازاتش شما با دوتا عدد حال نميكنيد با ديسكي كه مال بازي هست و تو دستگاه ميچرخه حال ميكنيد!!!!

این پیست جدید دیوونه کنندست هربار میبینم جیگرم حال میاد.خیلی خوب است بازی واقعا لذت بردیم . کوفتش بشه اونی که داشت بازی میکرد . اخرشم هِی سرشو تکون میداد که از کینکت هم استفاده ای کرده باشه :d

آخرشه. خیلی حال کردم. (انیمیشن تعویض دنده هم داره:d) پیست واقعا زیباییه!
وای چی میشه این پاییز با این همه بازی.
فکر کنم باید یه ترم دانشگاه رو مرخصی گرفت واسه تموم کردن این بازی ها.:d

پیست جدیدش که سحرکننده بود:xخداوکیلی این ترن10 نابغست.بدجور شاخ شده:dامیدوارم چاشنیه هیجان رو بیش از قبل بهش اضافه کنن چیزی که در fm2 ازاردهنده بود و در fm3 بسیار بهتر و جذابتر شد و احتمالا در این نسخه به تکامل قابل قبولی میرسه.

الان هم کاملاً مشخص هست که کلاس کاری T10 یک درجه شاید هم چند درجه دیگه بالاتر رفته و هم از نظر جلوه های بصری و هم انعطاف پذیری و جذابیت بازی خیلی حرفها برای گفتن داره و چیزی مثل Shift 2 هم اصلاً در حدی نیست که بخواد با Forza 4 مقایسه بشه ( حتی Forza 3 ) قبول دارم کاکپیت Forza 3 خیلی هیجان انگیز نبوده ولی یک ریسینگ تمام عیار هست و Forza 4 هم بدون اغراق در بالاترین سطح هست الان بنظرم و اگر شک دارین چند ماه دیگه هم دندون روی جگر مبارک گذاشته و خودتان قضاوت کنید !
کاکپیتش خیلی رو اعصاب بود :دی اونو حل کنند دمیج هم نخواستیم :|.

عزیز من من کی گفتم با 200 تا نمیشه دور زد گفتم سرعت بالای 200 تا اون حسه سرعت بالا و غیره رو نمیده بهم.

من ندیده بودم همچین آپشنیو.......حالا میذارم ببینم چطوری میشه.
من به شخصه با Shift 2 الان خیلی حال کردم چون دمیج و کاکپیتش یه سر و گردن از Forza بالاتر هست.
اما Shift 2 مثلا یه بازی نیمه شبیه سازی هست که کمی همین مسئله اش رو اعصابه.

Forza 3 از این لحاظ (اگه اون برگشت تایم به عقب رو نادیده بگیریم) شدیدا حس ماشین سواری و سرعت رو به آدم میده، چرا میگی نمیده؟ البته مثلا Shift 2 یه سری افکت باحال زده بود تو این مسئله مثلا تو سرعت بالا صدا ها یک کم تغییر میکرد یا کابین تکون میخورد یا فرمون میلرزید و... یادم نیست تو فورزا بود یا نه که شدیدا حس رو بالاتر میبرد.

اما لذت واقعی رانندگی توی فورزا خیلی بیشتر بود :دی.
گفتم بگم بعدا نیاید بنده رو بگیرید بگید گفتی فورزا بده :دی.
یه پیست بود تو ایتالیا فکر کنم هر وقت بیکار میشدم روی سخت ترین درجه میزاشتم بازی رو بعد شروع میکردم اون پیست رو با دنده دستی برم و اول بشم و یه حسی میداد بهم خیلی کیف میکردم.

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or