c4 گفته این برای این بازی باید یه فریمور جدا برای بکاپ کردن این بازی ساختهد
نه خیر دوست عزیز طبق گفته ی خودشون رو همون lt 2 هم مشکلی پیش نمیاد و نیازی نیست کنسول رو بدید بیرونای بابا !!! یعنی باز باید بدیم بیرون ؟![]()
> forza 4 8.7Gb backup on a normal DL running fine on xbox live with 13604 dash with LT 2.0! more soon! [Editor's note: to clarify, he means that his Forza 4 backup, burned using the in-progress custom PC DVD burner fw, is running fine on LIVE (it allows burning 100% of an XGD3 ISO to regular DVD+R DL). You are still advised not to boot truncated Forza 4 backups on the current LT+ v2.0]
دقیق نفهمیدم چی گفته ولی فکر کنم منظورش اینه که مشکل فورزا با لایو حل شده...
یکم گیج شدم..اولش گفتید فریمور جدید بعدش گفتید قرار نیست LT جدیدی عرضه بشه فکر کنم منظورتون برنامه ی جدیدی برای ریپ کردن هست درسته؟نه عزیز C4EVA داره رو یک فریمور جدید برای ریپ کردن بازی های XGD3 کار میکنه که برای بازی های FM4 به بعد هستش و باعث میشه که چک های امنیتی موقع رایت به DVD کپی منتقل بشه و دیگه کنسول فلگ نشه و بتونیم به راحتی با این بازی ها لایو بریم. ضمنا LT جدیدی نمیخواد عرضه کنه ، این فقط یک متد جدید برای ریپ بازی ها هستش و فعلا وضعیتش IN PROGRESS هستش. قسمت خوبش اینه که نیازی نیست مجدد فریمور کنسول رو آپدیت کنید.