Forza Motorsport 4 (پست اول تاپیک خوانده شود)

برای استفاده از این ریوال مود حتما گلد میخواد؟
یا سیلور هم باشی جواب میده؟
اصلا دمو هنوز برای سیلورها نیومده. 7 اکتبر میاد. البته نمیدونم این Rival برای سیلورها هم فعاله یا نه!

------------

یکی از نکات جالب تغییر دوربین اصلی بازی به کاکپیته. یعنی وقتی ریس شروع میشه، دوربین Default روی کاکپیته که نشون میده واقعا روش حساب باز کردن. موقع تند رفتن هم اگه تو کاکپیت باشید دوربین تکون میخوره که خیلی حس سرعت رو بهتر از قبل منتقل میکنه.

نکته دیگه هم دکمه Rewindـه که شده دکمه Y :| قبلا Back بود بهتر بود، ولی الان کلا یه مقدار جای دکمه ها عوض شده. Y شده Rewind، دکمه Back شده تغییر دوربین (که فکر میکنم قبلا RB بود) و RB هم شده نگاه کردن به پشت! به نظرم جالب نیست اینطوری:دی هرچند احتمال زیاد تو بازی اصلی میشه تنظیمات دسته رو عوض کرد.

این سیستم جدید نورپردازی هم خیلی جالبه، وقتی داری میپیچی اگه خورشید پشت سرت باشه، برق رفلکسش به شکل خیلی جالبی پشت ماشین حرکت میکنه. مخصوصا اگه سپر ماشین فلزی هم باشه، برقش شدیدتره. یا اگه از تو تونل دربیاییم، رفلکس نور روی محیط و اینا یه لحظه چشمو میزنه. کلا خیلی جالب درآوردن.

خب دمو رو تونستم بلاخره بازی کنم ..... بسیار عالی مخصوصا گیمپلیو فیزیکه بازی .... ولی نمی دونم چرا حسه یه سیمو رو بهم نداد ... شاید واسه مسیره کوهستانییه سویس بود که خیلی رنگووارنگ بود و به بازی های ریسینگ سیمو نمی خورد بیشتر مناسبه ارکیدا هست .
................
چه عکسه شاخی !

خب دمو رو تونستم بلاخره بازی کنم ..... بسیار عالی مخصوصا گیمپلیو فیزیکه بازی .... ولی نمی دونم چرا حسه یه سیمو رو بهم نداد ... شاید واسه مسیره کوهستانییه سویس بود که خیلی رنگووارنگ بود و به بازی های ریسینگ سیمو نمی خورد بیشتر مناسبه ارکیدا هست .
حس simulate چی هست اونوقت ؟

از اون حرفا بودا:دی مگه ماشین های واقعی نمیتونن تو مسیر کوهستانی مسابقه بدن؟:-/

مهم فیزیک و هندلینگ بازیه که واقعا فوق العادست.

پس ما که 24 ماه داشتیم FM3 بازی می کردی , الان داریم با همین یدونه پیست خودمون خفه می کنیم ...
بازی بسیار خفن است , بدون نگرانی هایپ کنید ...

ما هم مثل بقیه بازی کردیم .(همه چیز رو هم تست کردیم:d)

بهترین یا بهتره بگم تنها ترین چیزی که خودنمایی می کنه قبل استارت بازی دیدن ماشین ها ! واقعا طراحی واقعی و زیبایی دارن .:-o

و بدترین چیز اون تراک بازی بود که آسفالت تو سرعت بالا مثل پلاستیک بود و حتی بریدگی ها تراک هم معلوم بود:-&
و محیط بازی تو نگاه اول فوقولاده بنظر می یاد اما کوهها دوردست کاملا تکسچر هستن و فقط تا اطرف نزدیک تراک رو طراحی کردن.

و تصادف ها و دمیج دیدن ماشین ها:-&:-& وقتی تو مسیر مخالف حرکت کنید و با سرعت بالا تصادف کنید فقط دمیج ماشین رو به رو ! کدوم دمیج؟!(انگار یه بچه 3 ساله رو با یه کلید انداختن به جون ماشین رو به رو ماشین در عرض کسری از ثانیه نه تنها محل بر خورد بلکه کل ماشین پر از خش می شه و هیچ دمیج فیزیکی نمی بینه.)

و قسمت حساس برای من سرخ شدن لنت ها موقع ترمز گرفتن فقط(یاد PS1 بخیر)

مود ریوال بازی برای رقابت خیلی حال می ده نه بیشتر. بعد موقع دریفت کشیدن دود ناشی از کشیده شدن تایرها البته با سرعت تیکه تیکه از زمین بلند می شه:-&
هندلینگ بازی جالب بود و نمای پشت فرمون پر جزییات و زیبا و صدا گذاری خوب .
کلا:
گرافیک: 8.5
طراحی(ماشین ها): 10
طراحی(محیط دمو): 7
صدا گذاری: 8
گیم پلی: 8.5
ویرایش:
یادم رفت :d AI
6.5
همین دیگه فقط ارزش LT 2 داره:d(اگه نخواید فقط ماشین تماشا کنید)

آخرین ویرایش:

بهترین یا بهتره بگم تنها ترین چیزی که خودنمایی می کنه قبل استارت بازی دیدن ماشین ها ! واقعا طراحی واقعی و زیبایی دارن .:-o

و بدترین چیز اون تراک بازی بود که آسفالت تو سرعت بالا مثل پلاستیک بود و حتی بریدگی ها تراک هم معلوم بود:-&
و محیط بازی تو نگاه اول فوقولاده بنظر می یاد اما کوهها دوردست کاملا تکسچر هستن و فقط تا اطرف نزدیک تراک رو طراحی کردن.

و تصادف ها و دمیج دیدن ماشین ها:-&:-& وقتی تو مسیر مخالف حرکت کنید و با سرعت بالا تصادف کنید فقط دمیج ماشین رو به رو ! کدوم دمیج؟!(انگار یه بچه 3 ساله رو با یه کلید انداختن به جون ماشین رو به رو ماشین در عرض کسری از ثانیه نه تنها محل بر خورد بلکه کل ماشین پر از خش می شه و هیچ دمیج فیزیکی نمی بینه.)

و قسمت احساس برای من سرخ شدن لنت ها موقع ترمز گرفتن فقط(یاد PS1 بخیر)

مود ریوال بازی برای رقابت خیلی حال می ده نه بیشتر. بعد موقع دریفت کشیدن دود ناشی از کشیده شدن تایرها البته با سرعت تیکه تیکه از زمین بلند می شه:-&
کلا:
ویرایش:
6.5
شما مطمعنی دمو بازی کردی؟؟؟همچین نقد میکنی انگار بازی اصلیه!!!!!کمی فکر کردن هم بد نیست که دارید نسخه ی تکامل نیافته و Beta بازی رو بازی میکنید نه بازی اصلی که همچین ایرادایی با این شکلک مسخره میگیرید!!!!چنیدی نفر از اساتید اومدن گفتن خیلی خوبه و عالیه و فلان بعد شما اینا رو از کجا درآوردی من موندم والا که اون همه نفهمیدن بعد شما این ها گرفتی مثلا!!!!/:)

• Like
Reactions: samss

کلا:
ویرایش:
6.5
ترول هم ترولهای قدیم ...=))=))

شما مطمعنی دمو بازی کردی؟؟؟همچین نقد میکنی انگار بازی اصلیه!!!!!کمی فکر کردن هم بد نیست که دارید نسخه ی تکامل نیافته و Beta بازی رو بازی میکنید نه بازی اصلی که همچین ایرادایی با این شکلک مسخره میگیرید!!!!چنیدی نفر از اساتید اومدن گفتن خیلی خوبه و عالیه و فلان بعد شما اینا رو از کجا درآوردی من موندم والا که اون همه نفهمیدن بعد شما این ها گرفتی مثلا!!!!/:)

نه اتفاقاً ! نسخه دمویی که الان دادن نشون دهنده نسخه اصلی هست که 7 روز دیگه میدن ! یعنی این به نمایندگی از اون بازی اومده ! سر Forza 3 هم همین رو صراحتاً گفتن که دمو نشون دهنده کیفیت بازی نهایی هست ! یعنی دمو با بتا فرق داره و دمو بخشی از عنوان نهایی هست برای نشون دادن کیفیت واقعیش ! :دی

• Like
Reactions: Mehrdad
خوب جواب گرفتی! منم گفتم تو این تراک اینجوری.

ترول هم ترولهای قدیم ...=))=))
ترول نیست حقیقته!
که جرات می خواد که بگی:d
نه اتفاقاً ! نسخه دمویی که الان دادن نشون دهنده نسخه اصلی هست که 7 روز دیگه میدن ! یعنی این به نمایندگی از اون بازی اومده ! سر Forza 3 هم همین رو صراحتاً گفتن که دمو نشون دهنده کیفیت بازی نهایی هست ! یعنی دمو با بتا فرق داره و دمو بخشی از عنوان نهایی هست برای نشون دادن کیفیت واقعیش ! :دی
اینم جواب دوستمونTop Gear Stig
ممنون.

از اون حرفا بودا:دی مگه ماشین های واقعی نمیتونن تو مسیر کوهستانی مسابقه بدن؟:-/

مهم فیزیک و هندلینگ بازیه که واقعا فوق العادست.
درست میگین ... ولی منظورم از حسه سیمو تو بازی محیط بازی بود که من پیستای معروف و به جاده هایی که تو واقییت توش مسابقات انجام نمیشه رو ترجیح میدم .
.... صدا گزاریشم واقعا پیشرفت خوبی کرده مخصوصا صدای لاستیکا ...

ترول نیست حقیقته!
آخه داری از بهترین پیست FM4 ایراد می گیری , خودت یکبار ایرادت بخون ...
بریدگی ها تراک
کجا جاده میشه ؟
کوهها دوردست کاملا تکسچر هستن و فقط تا اطرف نزدیک تراک رو طراحی کردن.
اول تکسچر همه جا هست , بعد چه لزومی داره چیزی که قراره از 20 KM دیده بشه 1 میلیون پلیگون داشته باشه . وضوح Distance شماره قبلی با این شماره مقایسه کن خودت ... اصلا شماره قبلی کنار , با بازی های مشابه ...
این که دیگه اصل ترول بود =)) , لنت سرخ نمیشه , اونها دیسکها سرامیکی هستند . =))
امتیاز هایی هم که دادی فقط ارزش نظر شخصی داره , نظر شخصی هیچ وقت حقیقت نیست ... حقیقت امتیازهایی هست که 2 هفته دیگه میاد ...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or