Forza Motorsport 4 (پست اول تاپیک خوانده شود)

خب همون طور که اینجا احتمال داده بودم ، Porsche دیگه توی بازی نیست. البته برای من که زیاد فرقی نمیکنه چون به اندازه Ferrari و Lamborghini و ... ازش خوشم نمیاد ولی کلآ طبق چیزی که توی سایت رسمی بازی نوشته ، قضیه از این قرار بوده که Porsche از مدت ها پیش در انحصار EA بوده و T10 توی نسخه های قبلی Forza تونسته موافقت EA رو بدست بیاره و ازش استفاده کنه و توی Forza 4 هم میخواستن مدل های جدیدتری وارد کنن و در بخش Autovista هم نمایش بدن ولی این بار EA موافقت نکرده !! دلیلش رو هم ننوشته ولی تقریبآ مثل روز روشنه که چون EA خودش یه سری بازی شبیه ساز مثل Shift داره ، دوست نداره رقبایی که در زمینه های دیگه ازش جلوتر هستن حداقل در این زمینه هم جلوتر باشن ! :دی
ناامید شدم از EA با این کارش... این یه عمل ضد رقابتی هست. جالبه Turn 10 تمام مدل های Ferrari رو در انحصار داره و میتونست و میتونه جلوی استفادش در بازی های دیگه (Shift, GT) رو بگیره ولی T10 میگه میدونن این کار هیچ فایده ای نداره جز ضربه زدن به اکو سیستم ریسینگ.

ناامید شدم از EA با این کارش... این یه عمل ضد رقابتی هست. جالبه Turn 10 تمام مدل های Ferrari رو در انحصار داره و میتونست و میتونه جلوی استفادش در بازی های دیگه (Shift, GT) رو بگیره ولی T10 میگه میدونن این کار هیچ فایده ای نداره جز ضربه زدن به اکو سیستم ریسینگ.
دقیقآ ! یعنی این کار یه جورایی توهین به خود EA هست که میبینه نمیتونه با خود بازی و گیم پلی و ... موفق بشه ، مجبور میشه بره سمت این چیزا . چون دیگه انحصاری کردن یه شرکت نیازی به استعداد و توانایی نداره و فقط پول میخواد !!

گفتم این EA چه طوری تو این یکی دو سال اخیر رفته سمت سونی..! آخه این مسخره بازی ها دیگه چی هست..؟
به GT هم اجازه نداده بود پورشه توش استفاده بشه :d ربطی به سمت مایکرو و سونی بودن نداره ! Shift انقدر قوی نیست که به این دو تا برسه ، پس مجبوره هرچیزی دستش میاد رو استفاده کنه :d

47284419739548251593.jpg

وای فوق العادست. یکی از چیزهایی که تو Forza 3 زیاد خوشم نمیومد همین لول گیری ماشین ها بود. الان فوق العاده بهتر شده. مثلا من که Audi خیلی دوست دارم بیشتر از ماشین های اون استفاده میکنم به همراه کلی تخفیف:دی

راستی محسن معلوم نیست با هر لول گیری که یه گروه ماشین پیشنهاد میده، معمولا از همون شرکت مورد علاقت هستن یا نه؟:دی

نه دیگه ! اون جایزه ها رندوم هستن تو هر مرحله تا لول 50 و تو خودت میتونی اگر از برند مورد علاقت هم داخلشون بود انتخابش کنی ! اصل تخفیفها برای خریدها و آپگرید هایی هست که در طول بازی میخوای انجام بدی ! :دی

من چیکار کنم که هم از آئودی هم فراری و هم پورشه ( که نیست فعلاً :(( ) و هم BMW خوشم میاد ؟ :| کلاً با طراحی و استایل ماشینها حال میکنم ! ولی بین اینها با هندلینگ خاص BMW هم ارتباط دلی برقرار کردم ! :دی

نه دیگه ! اون جایزه ها رندوم هستن تو هر مرحله تا لول 50 و تو خودت میتونی اگر از برند مورد علاقت هم داخلشون بود انتخابش کنی ! اصل تخفیفها برای خریدها و آپگرید هایی هست که در طول بازی میخوای انجام بدی ! :دی

من چیکار کنم که هم از آئودی هم فراری و هم پورشه ( که نیست فعلاً :(( ) و هم BMW خوشم میاد ؟ :| کلاً با طراحی و استایل ماشینها حال میکنم ! ولی بین اینها با هندلینگ خاص BMW هم ارتباط دلی برقرار کردم ! :دی

آئودی ؟ /:) آئودی با فراری مقایسه میکنی ؟ :|

همون بهتر که پورشه نیست
منکه کلا سوارش نمیشدم
با اون کنترله مزخرفش
گفتن تو بازی پورشه نیست نه پراید !

آخرین ویرایش:
حیف شد!
با سری 911 پورشه خیلی حال میکردم... مخصوصا GT3
البته T10 همچنان امیدواره بتونه پورشه رو اضافه کنه... منم امیدوارم [-o

آخرین ویرایش:
آئودی ؟ /:) آئودی با فراری مقایسه میکنی ؟ :|

من با استایل ماشینها حال میکنم ! :دی یه مدت ماشین طراحی میکردم اینم یکی از مدلهایش بود که 3D کردم ! پژو ! :دی

http://www2.bazinama.com/img/viewer.php?file=1oirb8zsefuif17l3ba8.jpg

http://www2.bazinama.com/img/viewer.php?file=k0tv3wmm9nqg8it1rikh.jpg
http://www2.bazinama.com/img/viewer.php?file=175ttv80nsdcjfahwvta.jpg

این استایل رو مثلاً من دوست دارم ! :دی

آخه یکی نیست به این EA بگه اون آشغالت در حد Fm1 نبود اینجوری میخوای رقابت کنی؟این بدبختا خیلی از مدلا رو طراحی کردن ولی تو بازی نمیشه استفاده کرد

این قضیه پورشه چیه؟! یعنی بطور کلی باید این ماشین رو از بازی حذف کنن یا فقط محدود به مدل خاصی میشه؟!
چه ربطی به EA داره این قضیه؟

گویا $EA لیسانس کل ماشین های پورشه رو خریده و هیچ بازی نمیتونه بدون $EA رضایت از پورشه در بازیهاش استفاده کنه..
$EA هم با شماره های قبلی FM همکاری میکرد و مجوز استفاده از پورشه رو میداد ولی اینبار دبه در اورده..

این قضیه پورشه چیه؟! یعنی بطور کلی باید این ماشین رو از بازی حذف کنن یا فقط محدود به مدل خاصی میشه؟!
چه ربطی به EA داره این قضیه؟
حق استفاده از پورشه تو بازیها در دستان بی کفایت (:دی) EA هست، اونم تا سری قبلی بازی اجازه میداد که از پورشه استفاده کنند ولی دیگه تو این شماره اجازه نداده. در نتیجه هیچکدوم از مدل های پورشه تو بازی نیستن :دی

• Like
Reactions: Dreadlord

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or