Forza Motorsport 4 (پست اول تاپیک خوانده شود)

بازی کامل هست و هم دسته معمولی هم کینکت و هم فرمون رو ساپورت میکنه ! :دی پاییز 2011 هم میاد !

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

در تریلر جدید و کوتاه بازی نکات جالبی خود نمایی میکرد :

1. مسابقات Off-Road در پیست های خاکی و گلی
2. یک عدد ماشین F1 ! یا در حالت کلی تر Open wheel car که خب ممکنه همون F1 باشه در نهایت !
3. چرخش شب و روز
4. تأکید بر افکت های آب ( در زمین های گلی ) ، خاک و دود !
5. مسابقات در شب .
6. پیست Top Gear ( نسخه US در تریلر نبود ولی در سایت رسمی گفتن تو بازی هست ! )
7. پیستهای صحرایی و پیستی بر روی یک پل معلق !
8. پیستی که حاشیه ای برفی داشت .
9. تغییرات جوی .

خدا کنه T10 زودتر اطلاعات تکمیلی رو بده و نذاره برای E3 2011 !! :|
this will be the best racing of all times for sure

برخلاف انتظار من ، تو قسمت مدلینگ و بصری هم واقعا پیشرفت کرده :

Forza 3
Forza 4
رفلکس ، مدلینگ ، سایه ، محیط و ....
تصاویر از Photo Mode هست. اما با توجه به اینکه توی Photo بهتر شده ، تو بازی هم به همین نسبت پیشرفت داشته و با این امکاناتی هم که اضافه کردن واقعا من یکی مجذوب شدم. فکرش هم نمی کردم تو این مدت کوتاه بازی از همه نظر انقدر بهتر بشه

آخرین ویرایش:
برخلاف انتظار من ، تو قسمت مدلینگ و بصری هم واقعا پیشرفت کرده :

Forza 3
Forza 4
رفلکس ، مدلینگ ، سایه ، محیط و ....
تصاویر از Photo Mode هست. اما با توجه به اینکه توی Photo بهتر شده ، تو بازی هم به همین نسبت پیشرفت داشته و با این امکانتی هم که اضافه کردن واقعا من یکی مجذوب شدم. فکرش هم نمی کردم تو این مدت کوتاه بازی از همه نظر انقدر بهتر بشه

البته مدلینگ همون هست که تو Forza 3 بود ! ولی میشه گفت قطعات زیر در پوش موتور و ... رو هم در آوردن براش و کاملترش کردن !

مثلاً این دو تا مدل ماشین رو که میذارم عیناً مثل هم هستن اما نور پردازی در حالت Photo Mode در Forza 4 به شدت بهتر شده و در حالت in-game هم باز بهتر هستش !

Forza 3
Forza 4

مهمترین خصوصیت حالت Photo Mode در Forza 4 هم اینه که قطعات بدنه روی هم بازتاب دارن ! چه شدت نورشون و چه کیفیت بازتاب . مثلاً عکس آینه تو Forza 4 افتاده روی بدنه ! یا قسمت پایین سپر جلو هم عکسش افتاده روی دریچه های هوا و ... کلاً همچین سیستمی تا حالا تو Photo Mode هیچ بازی استفاده نشده بود !

این هم چیزی که در حالت in-game میتونید ببیند در Forza 4 ! آینه ها روی بدنه عکسشون نیفتاده تو حالت in-game !

Forza 4 / in-game / car Show
Forza 4 / Photo Mode

این هم یک عکس in-game دیگه در حالت مسابقه با کیفیت مناسب !

Forza 4 / in-game / in-Race

این دو تا عکسی که از حالت in-game گذاشتم برای E3 2010 هست !

454907139345628.jpg

821709202444342.jpg

247113592788252.jpg

95125559199911.jpg

136456023131634.jpg

4353166101149154.jpg

715036365041555.jpg

50584117145337.jpg

498452415144026.jpg

622573633353173.jpg

همینا مغزمو داغون کرده چه برسه به اینکه عکس و تریلر از داخل بازی بدن بیرون . جَو بازی رو تصور میکنم کلی حال میکنم :d

136456023131634.jpg

این یکی فوق العادست . مسابقه دادن رو این پُل یک تجربه ی بی نظیر خواهد بود .

• Like
Reactions: LiviNG D3AD
البته مدلینگ همون هست که تو Forza 3 بود ! ولی میشه گفت قطعات زیر در پوش موتور و ... رو هم در آوردن براش و کاملترش کردن !

مثلاً این دو تا مدل ماشین رو که میذارم عیناً مثل هم هستن اما نور پردازی در حالت Photo Mode در Forza 4 به شدت بهتر شده و در حالت in-game هم باز بهتر هستش !

Forza 3
Forza 4

مهمترین خصوصیت حالت Photo Mode در Forza 4 هم اینه که قطعات بدنه روی هم بازتاب دارن ! چه شدت نورشون و چه کیفیت بازتاب . مثلاً عکس آینه تو Forza 4 افتاده روی بدنه ! یا قسمت پایین سپر جلو هم عکسش افتاده روی دریچه های هوا و ... کلاً همچین سیستمی تا حالا تو Photo Mode هیچ بازی استفاده نشده بود !

این هم چیزی که در حالت in-game میتونید ببیند در Forza 4 ! آینه ها روی بدنه عکسشون نیفتاده تو حالت in-game !

Forza 4 / in-game / car Show
Forza 4 / Photo Mode

این هم یک عکس in-game دیگه در حالت مسابقه با کیفیت مناسب !

Forza 4 / in-game / in-Race

این دو تا عکسی که از حالت in-game گذاشتم برای E3 2010 هست !

آره موافقم ! نورپردازی و رفلکس مهمترین پیشرفتش بوده

اما مهم تر از همه اینا به نظرم امکاناتی هست که بهش اضافه کردن ! واقعا تو دو سال کار شاخی کردن :d

فقط میتونم بگم خدایا :دی منو تا اون موقع حفظ کن :دی سلامتیم کامل باشه :دی وگرنه سکته و ضربه مغزی با هم میشم موقع بازی کردن این :دی

:o
دوستان این Photo travel Mode یا چیزی شبیه به اون نداره ؟ :دیاگه داشته باشه یه خرده حزب بادی جمع کنیم سر این حرکت :دی

آره موافقم ! نورپردازی و رفلکس مهمترین پیشرفتش بوده

اما مهم تر از همه اینا به نظرم امکاناتی هست که بهش اضافه کردن ! واقعا تو دو سال کار شاخی کردن :d

100% ! هنوز فک کنم همه چیز رو ، رو نکردن ! کافیه مثلاً یکم قابلیت های کینکت با قسمت طراحی روی ماشینها رو ترکیب کنن تا یه چیز جالبی بوجود بیاد و کلی کار دیگه که پتانسیلش هست ! :دی

100% ! هنوز فک کنم همه چیز رو ، رو نکردن ! کافیه مثلاً یکم قابلیت های کینکت با قسمت طراحی روی ماشینها رو ترکیب کنن تا یه چیز جالبی بوجود بیاد و کلی کار دیگه که پتانسیلش هست ! :دی

اینو که کاملا باهات موافقم ! :d تیر آخر و معرفی کامل رو گذاشتن واسه E3

PhotoShop + Kinect = هرچی که دوست دارین اسمشو بزارین :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or