Forza Motorsport 4 (پست اول تاپیک خوانده شود)

سلام
محسن الان که گفتی رفتم این ویدیو اخر IGN رو یه بار دیگه دیدم!
دقیقا همون جایی که Draw Distance فوق العاده مشخصه و سرپایینی هست توجه کنین کاملا حس میکنین تو سراپایینی ماشین داره میلرزه و طرف محکم فرموون رو چسبیده :|:دی

سلام !! :دی
خب این الان ماشین پر شتابی نبود تازه ! :دی

محسن چرا ضد نقیض می گی :d
گرافیک چیزی هست که با چشم میشه تشخیص داد , در مورد فیزیک گیم پلی تا دسته دستمون نگیریم نمی تونیم نظر بدیم ...

من در مورد فیزیک گفتم ! :دی گرافیک که ویدئوی in-game دارای HUD !! و از داخل خود منو هم داریم ! همین عکسهایی که ماشینها توش تلائلو دارن رو یارو تو منو نشون داد دیگه ! بصورت ریل تایم هم رنگشون رو عوض میکرد و ... یعنی گرافیک oK هست ! :دی

بابا من که این رو چند صفحه پیش گفتم واقعا از اون سر پایینی اومدنی پایین کاملا حس سرعت و بی وزنی ماشین به آدم القا میشه

حالا این یکی ویدئو رو ببینین ! کوتاه هست ولی یه صحنه تفاوت لرزش اتاق تو سرعت های بالا رو نشون میده ! :دی

http://www.youtube.com/watch?v=0-paHCbNrro&hd=1

حالا این یکی ویدئو رو ببینین ! کوتاه هست ولی یه صحنه تفاوت لرزش اتاق تو سرعت های بالا رو نشون میده ! :biggrin1:

وای پسر اوج استرس بود لامذهب تازه سرعت بازم ازین بالاتر میره . این فرمون رو هم یه جوری گرفته میچرخونه آدم استرسش 2 برابر میشه خیلی صحنه خفن بود :d

یعنی مو به تن آدم سیخ میشه.دقیقا هر کم و کسری که سبک ریسینگ داره(نمیگم فورتزا بلکه سبک ریسنگ)داره برطرف میشه.چندبار ویدیو رو دیدم.گرافیک که حرفی ازش نزنم بهتره.من نمیدونم این draw distance رو با چه حوصله ای طراحی کردن.اصلا چه جوری 360 به این راحتی پردازش میکنه؟نورپردازی نظیر نداره مخصوصا اونجایی که روی فرمون قسمت وسطش و آرم فرمون نور میفته انگار نور کاملا زنده و واقعیه.نوری که به پشت پلاک ماشینها میخوره بینظیره.یه لحظه که انعکاس نور از ماشین جلویی رو دیدم گرخیدم:d
از نظر مدلینگ فکر کنم باید اعتراف کنم که بالاخره قویتر از gt ظاهر شدن.من وقتی مدلای gt رو میدیدم به خودم میگفتم بهتر از این حداقل تو این نسل امکان نداره ولی با دیدن این ویدیو نظرم کاملا عوض شد.

آخرین نکته و یکی از مهمترین نکته ها حس انتقال هیجان و سرعت به راننده هست که خیلی عالی درستش کردن.واقعا آدم سرعت رو احساس میکنه .خیلی خیلی منتظرشم.

• Like
Reactions: Siavash_MH
نه !

اگر 2009 میومد با این کیفیت شاید ولی الان نه ! :d شاید حتی میانگینش به Forza 3 هم نرسه !
وقتی آشغالی مث شیفت 2 تو 2011 میاد از IGN میگیره 8.5 این کیفیتی که این داره ارائه میده 2011 شاید بازیی تو این نسل دیگه نتونه تکرار کنه!
مثلا میخوان چه عیبی ازش بگیرن؟!
من بالای 95 پیش بینی میکنم حالا ببین:d

وقتی آشغالی مث شیفت 2 تو 2011 میاد از IGN میگیره 8.5 این کیفیتی که این داره ارائه میده 2011 شاید بازیی تو این نسل دیگه نتونه تکرار کنه!
جان خودت هایپ درست نکن ! حوصله Hater ــها رو نداریم ! :d با این که می دونم بـــهترین ریسینگ تاریخ میشه ولی سایت خوشحال زیاد شده مثل قبل ها نیست !

:arrowd:

جان خودت هایپ درست نکن ! حوصله Hater ــها رو نداریم ! :d با این که می دونم بـــهترین ریسینگ تاریخ میشه ولی سایت خوشحال زیاد شده مثل قبل ها نیست !

اینه ! از سایتهای خوشحال بر حذر باشید !! قدیما سایتهای خوشحال کمتر بودن ! :دی

حالا این یکی ویدئو رو ببینین ! کوتاه هست ولی یه صحنه تفاوت لرزش اتاق تو سرعت های بالا رو نشون میده ! :biggrin1:

باو !! من قلب درست حسابی ندارم !!:d با باتری ساعت کار می کنه !!:d از این ویدیو ها نذار !! کف کردم !! آدم توی لودینگش می مونه !! دیگه وقتی این چیزا رو میبینه .... :d

نه !

اگر 2009 میومد با این کیفیت شاید ولی الان نه ! :d شاید حتی میانگینش به Forza 3 هم نرسه !
به نظرم میانگین اینم خیلی به FMS 3 نزدیک هست :d

دوستان به نظرتون رکورد امتیازی ریسینگ توی تاریخ رو میزنه؟

انقدر منقد های زپرتی زیاد شدن که نمیذارن میانگینش بسیار عالی بشه ولی مطمئنم به FM3 میرسه و همه سایت های معتبر امتیاز های عالی بهش میدن.....من که دلیلی نمیبینم کم بهش بدن.....

حالا این یکی ویدئو رو ببینین ! کوتاه هست ولی یه صحنه تفاوت لرزش اتاق تو سرعت های بالا رو نشون میده ! :دی

این چی بود دیگه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:-o:-o:-o:-o:-o:-o:-o
چه طور تصویر به این سرعت پردازش میشه؟
خدایی اگه این بازی رو 30 فریم بود باور کنید با واقعیت طرف بودیم.نسل بعد دیگه کامله>:d<

این بازی هیچ چیزی کم نداره گرافیکش همونجور که قبلا گفتم یه نسل از ریسینگای دیگه جلوتره اون نرمی خاصی که کنترلر بازی داره هیچ بازی ریس دیگه ای نداره و در نهایت از نظر مسائل شبیه ساز هم اگه از GT5 بهتر نباشه کم تر نیست میانگین امتیازاتشم مطمئنم از 92 پایینتر نمیاد و احتمالا بسیار بالا خواهد بود چون تجربه ی این سری بازی و T10 به خوبی اینو نشون میده

این بازی هیچ چیزی کم نداره گرافیکش همونجور که قبلا گفتم یه نسل از ریسینگای دیگه جلوتره اون نرمی خاصی که کنترلر بازی داره هیچ بازی ریس دیگه ای نداره و در نهایت از نظر مسائل شبیه ساز هم اگه از GT5 بهتر نباشه کم تر نیست میانگین امتیازاتشم مطمئنم از 92 پایینتر نمیاد و احتمالا بسیار بالا خواهد بود چون تجربه ی این سری بازی و T10 به خوبی اینو نشون میده

بابا میایید ازش تعریف کنید میزنید چشمش رو کور میکنید.مثل اینه که بگید گاد آف وار 3 از دانته بیشتر نباشه کمتر نیست.
برادر من فورتزا 3 داشت با gt5 مقایسه میشد و..... کهرای بیشتری هم آورد و البته به نظر من هردوشون خوبی های خودشون رو داشتن .اما فورتزا 4 اصلا قابل مقایسه نخواهد بود.

• Like
Reactions: aliatlas

گور باباشون:d
هر سایت خوشحالی زیر 9 یده با عملیات انتحاری من طرف خواهد بود:d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or