عکس های Photo Mode هستن اینا ...
چرا شکلک در میاری؟)x
میگم این عکسای بی صحاب مال تو خود بازیه یا نه ؟
چون به 360نمیاد بخواد یه همچین گرافیکی رو بکشه.
این لینکتون هم قیلتره با قیلتر شکن نمیشه نگاه کرد یه سایتی که قیلتر نیست مثل گیم اسقات این ویدیو رو نداره.

نمی کشه ! .....آخه چرا ؟ :d من فکر کردم می کشه !
----------
دوست عزیز شما با همون Ult*a برو Fan Page ـه Turn10 یا forza4 تو فیسخوک ویدیوی با کیفیته HD شو آپ کن بذار تا 2 ثانیه آپ شه بعد با IDM دان کن ، از یوت*ب هم با موزیلا بازش کن {PROXY} نشون میده راحت و با IDM { روش قبلی } دان کن !
معنی نداره آخه از گیم اسپات دانلود کردن !:d
چرا شکلک در میاری؟)x
میگم این عکسای بی صحاب مال تو خود بازیه یا نه ؟
چون به 360نمیاد بخواد یه همچین گرافیکی رو بکشه.
این لینکتون هم قیلتره با قیلتر شکن نمیشه نگاه کرد یه سایتی که قیلتر نیست مثل گیم اسقات این ویدیو رو نداره.

من همین الان از FM3 میام:dویدیو رو دیدم
واقعا جذاب بود
البته نمیدونم چرا من فکم نمیفته؟
نه اینکه پیشرفت نکرده باشه ها...نه .... این نسخه قبلی به قدری خوب بود که تقریبا نقصی نداشت که با بر طرف شدنش فکمون بیفته
ولی از جالبترین نکاتش القای حس واقعی و سرعت در سرعت های پایینه که تو نسخه قبل اصلا خوب کار نشده بود {حتی توی سرعت 410 کیلومتر با بوگاتی هم انگار نه انگار}
وسعت محیط اطراف هم خیلی وحستناک بود {کوهستان و ..}
نمیدونم چطوری اون همه محیط رو طراحی کردن... واقعا خارق العاده بود
البته خودم این راه رو دو صحفه قبل یاد گرفتم . دی !!! اما دوستان می تونند همون لینک رو بوسیله ی این سایت دانلود کنند تازه با فرمت های مختلف و حتی می تونید حجمش رو هم کم کنید .اقا يکي لينک مستقيم اين ويدئو رو بزاره
با تشکر
خیلی با حال حرف میزنی کلا با حرفت موافقم:dاگه واقعن اینا photo modeباشن از نظر گرافیک یه تف ابدار پرت کرده به صورت هر چی سبک ریسینگه برم ویدیوها رو دان کنم تا ببینم تو این کنسول چی بکار رفته که اینطوری میکشه.

محسن چرا ضد نقیض می گی :dمنتهی تا دسته رو در دست نگیرین و واقعاً تست نکنید بازی رو نمیتونید نظر خیلی دقیقی بدین !
انقدر از گرافیک گفتین که فیزیک یادتون رفت !![]()
سلام
محسن الان که گفتی رفتم این ویدیو اخر IGN رو یه بار دیگه دیدم!
دقیقا همون جایی که Draw Distance فوق العاده مشخصه و سرپایینی هست توجه کنین کاملا حس میکنین تو سراپایینی ماشین داره میلرزه و طرف محکم فرموون رو چسبیده![]()