Forza Motorsport 4 (پست اول تاپیک خوانده شود)

عکس های Photo Mode هستن اینا ...

مطمئنی؟
ببینم لینکی مینکی چیزی نداری این photomodeروما اگه میشه زیارت کنیم ؟
یعنی واقعا 360میتونه همچین گرافیکی نمایش بده؟
که خاک عالم تو سر pcبا اون همه اورت وپرتش من فکر کنم کارت گرافیکای قویی میخواد یه همچین گرافیکی رو نشون بده.
عکسای دیگه ندارین از این فوتو مود؟

چرا شکلک در میاری؟)x
میگم این عکسای بی صحاب مال تو خود بازیه یا نه ؟
چون به 360نمیاد بخواد یه همچین گرافیکی رو بکشه.
این لینکتون هم قیلتره با قیلتر شکن نمیشه نگاه کرد یه سایتی که قیلتر نیست مثل گیم اسقات این ویدیو رو نداره.

نمی کشه ! .....آخه چرا ؟ :d من فکر کردم می کشه !=((
----------
دوست عزیز شما با همون Ult*a برو Fan Page ـه Turn10 یا forza4 تو فیسخوک ویدیوی با کیفیته HD شو آپ کن بذار تا 2 ثانیه آپ شه بعد با IDM دان کن ، از یوت*ب هم با موزیلا بازش کن {PROXY} نشون میده راحت و با IDM { روش قبلی } دان کن !

معنی نداره آخه از گیم اسپات دانلود کردن !:d

لینکه Photomode Screens
http://www.gamersyde.com/game_2069_en.html

آخرین ویرایش:
نمی کشه ! .....آخه چرا ؟ :d من فکر کردم می کشه !=((
----------
دوست عزیز شما با همون Ult*a برو Fan Page ـه Turn10 یا forza4 تو فیسخوک ویدیوی با کیفیته HD شو آپ کن بذار تا 2 ثانیه آپ شه بعد با IDM دان کن ، از یوت*ب هم با موزیلا بازش کن {PROXY} نشون میده راحت و با IDM { روش قبلی } دان کن !

معنی نداره آخه از گیم اسپات دانلود کردن !:d

اگه واقعن اینا photo modeباشن از نظر گرافیک یه تف ابدار پرت کرده به صورت هر چی سبک ریسینگه برم ویدیوها رو دان کنم تا ببینم تو این کنسول چی بکار رفته که اینطوری میکشه.

چرا شکلک در میاری؟)x
میگم این عکسای بی صحاب مال تو خود بازیه یا نه ؟
چون به 360نمیاد بخواد یه همچین گرافیکی رو بکشه.
این لینکتون هم قیلتره با قیلتر شکن نمیشه نگاه کرد یه سایتی که قیلتر نیست مثل گیم اسقات این ویدیو رو نداره.

اگه به 360 نمیاد پس به چی میاد.نه مال 360 نیست همین طوری بچه ها گذاشتن دور هم بخندیم.
بله عکس های بازی هستش.:p

ویدیو رو دیدم
واقعا جذاب بود
البته نمیدونم چرا من فکم نمیفته؟
نه اینکه پیشرفت نکرده باشه ها...نه .... این نسخه قبلی به قدری خوب بود که تقریبا نقصی نداشت که با بر طرف شدنش فکمون بیفته
ولی از جالبترین نکاتش القای حس واقعی و سرعت در سرعت های پایینه که تو نسخه قبل اصلا خوب کار نشده بود {حتی توی سرعت 410 کیلومتر با بوگاتی هم انگار نه انگار}
وسعت محیط اطراف هم خیلی وحستناک بود {کوهستان و ..}
نمیدونم چطوری اون همه محیط رو طراحی کردن... واقعا خارق العاده بود

ویدیو رو دیدم
واقعا جذاب بود
البته نمیدونم چرا من فکم نمیفته؟
نه اینکه پیشرفت نکرده باشه ها...نه .... این نسخه قبلی به قدری خوب بود که تقریبا نقصی نداشت که با بر طرف شدنش فکمون بیفته
ولی از جالبترین نکاتش القای حس واقعی و سرعت در سرعت های پایینه که تو نسخه قبل اصلا خوب کار نشده بود {حتی توی سرعت 410 کیلومتر با بوگاتی هم انگار نه انگار}
وسعت محیط اطراف هم خیلی وحستناک بود {کوهستان و ..}
نمیدونم چطوری اون همه محیط رو طراحی کردن... واقعا خارق العاده بود
من همین الان از FM3 میام:d
به قولت بازی عالیه!
ولی یه جورایی احساس بی وزنی میکنی
سذعت رو خوب منتقل نمیکنه با بازیکن
داری 250 تا میری عین خیالت نیس
تو این 4 یارو 140 تا رفت گرخیدم!:d

اقا يکي لينک مستقيم اين ويدئو رو بزاره
با تشکر
البته خودم این راه رو دو صحفه قبل یاد گرفتم . دی !!! اما دوستان می تونند همون لینک رو بوسیله ی این سایت دانلود کنند تازه با فرمت های مختلف و حتی می تونید حجمش رو هم کم کنید .
http://www.benderconverter.com/

داشتم فکر میکردم کلاس R1 با 16 تا ماشین و درجه ی سختی هم روی هارد چه شود بـَـه بـَـه :d
پیستش هم ترجیحا Nurburgring باشه بی زحمت :d

آخرین ویرایش:
نمیدونم قبلاً گفته بودم یا نه ولی Forza 4 طی قرار دادی که با پیرلی بسته بود الان از آنالیز ها و رفتار های واقعی چندین و چند آزمایش که این شرکت روی تایر های مختلف انجام داده بود برای پردازش فیزیکش استفاده میکنه ! و تمام این اطلاعات هم بصورت ریل تایم و واقعی منتقل میشن داخل بازی ! فقط کافیه T10 بتونه اون اطلاعات ریل تایم رو بخوبی با کنترلر 360 یا فرمان های بازی هماهنگ کنه تا بهترین حس رانندگی رو به مخاطبهاش منتقل کنه !

جالب این هست که برخی ها که بازی رو توی E3 تست کرده بودن از جمله یکی از اعضای ISR گفتن فیزیک بازی بطرز محسوسی پیشرفت داشته ! از روی ویدئو ها هم میشه دید که تو سرعت های بالا لرزش به خوبی توی کاکپیت حس میشه و حس سرعت و ناپایدارای منتقل میشه به بازیباز ! منتهی تا دسته رو در دست نگیرین و واقعاً تست نکنید بازی رو نمیتونید نظر خیلی دقیقی بدین ! به هر حال انتقال این نوع احساسات یه چیز حساس هست ! :دی

انقدر از گرافیک گفتین که فیزیک یادتون رفت ! :|

• Like
Reactions: x to the z
سلام
محسن الان که گفتی رفتم این ویدیو اخر IGN رو یه بار دیگه دیدم!
دقیقا همون جایی که Draw Distance فوق العاده مشخصه و سرپایینی هست توجه کنین کاملا حس میکنین تو سراپایینی ماشین داره میلرزه و طرف محکم فرموون رو چسبیده :|:دی

منتهی تا دسته رو در دست نگیرین و واقعاً تست نکنید بازی رو نمیتونید نظر خیلی دقیقی بدین !
انقدر از گرافیک گفتین که فیزیک یادتون رفت ! :|
محسن چرا ضد نقیض می گی :d
گرافیک چیزی هست که با چشم میشه تشخیص داد , در مورد فیزیک گیم پلی تا دسته دستمون نگیریم نمی تونیم نظر بدیم ...

سلام
محسن الان که گفتی رفتم این ویدیو اخر IGN رو یه بار دیگه دیدم!
دقیقا همون جایی که Draw Distance فوق العاده مشخصه و سرپایینی هست توجه کنین کاملا حس میکنین تو سراپایینی ماشین داره میلرزه و طرف محکم فرموون رو چسبیده :|:دی

بابا من که این رو چند صفحه پیش گفتم واقعا از اون سر پایینی اومدنی پایین کاملا حس سرعت و بی وزنی ماشین به آدم القا میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or