داااش دریفت میزنی؟آقایون (همچنین خانمها) که آنلاین بازی می کنن بی زحمت ما رو هم اد کنن :d
SS Truppe
راستش خیلی وقت نیست که Forza رو دارم و تا حالا دریفتش رو نرفتم ولی خب حتماً باید جالب باشه. کلاً با ماشینهای کلاسیکش بیشتر حال می کنم. ضمناً ایا هیچ کلوبی ویژه ایرانی ها زده شده؟داااش دریفت میزنی؟
سوال رو توی تاپیک Horizen میپرسیدی زودتر به جواب میرسیدیدرود
این مرحله که فراری داده باید زودتر از هواپیما برسی رو نمیتونم رد کنم حتی روی easy هم نمیتونم، نمیدونم چی کار کنم.
اینجا میتونی پک رو تهیه کنی و اگه پک رو نمیخوای اینجا میتونی فقط ماشین موردنظرت رو تهیه کنی.سلام بچه دستم به دامنتون!! کسی این dlc pre order رو داره؟؟؟
من برا لیدر بورده فوجیمی اینا میخواستم ماشین ruf gtr8 رو میخواستم
خواهشا کمک من crysis 1 رو خریدم 1600 پوینت vip هم دارم با اینا میدم فقط اون pre order پک رو میخوام
کسی هست؟؟
فیمتش زیاد نیست! من راه معمول رو گفتم و به هیچ وجه قصد توهین به شعور جنابعالی رو نداشتم!!!اِ خدایی میشه خرید؟!!!
مرسی داش میدونم میشه خرید!!! فقط الان افتادم به پی سی ی قرون ندارم بیخی دستون درد نکنه بچه ها یه وامی چیزی میگیرم!! ممنون دیگه نمیخوام! ببخشی مزاحمتون شدم
باید تو همه پیستها مسابقه داده باشی... بعضی از پیستها تو Event List نیست مثل فوجیمی. اگه event list رو کامل کردی، پبستهایی که باقی میمونند اینها هستند:من تمام مسابقات Event list رو تموم کردم ولی هنوز اچیومنت 60 تایی Forza World Tourer برام باز نشده...کسی میتونه کمک کنه!؟؟