Xenon360
کاربر سایت
شکسته نفسی می فرمایید... شما سروری...!دوستان من چند تا ویدیو تو youtube دیدم که ملت،با ماشینهای آمریکایی مثل hummer مثل بعضی فیلما تک چرخ میزنن:dکسی بلده؟؟فکر کنم باید کمک فنرها رو دست کاری کنیم
شاگرد شماییم:d
شکسته نفسی می فرمایید... شما سروری...!دوستان من چند تا ویدیو تو youtube دیدم که ملت،با ماشینهای آمریکایی مثل hummer مثل بعضی فیلما تک چرخ میزنن:dکسی بلده؟؟فکر کنم باید کمک فنرها رو دست کاری کنیم
شاگرد شماییم:d
بچه ها من فورتزا رو گرفتم... ولی نمیدونم بورنر مکس هست یا نه؟ چجوری بفهمم؟میترسم فلگ شم....برای دانلود چیزای جدید فقط باید بریم لایو؟؟؟
دوست خوبم شما قبل از اینکه Start race رو بزنی برو توی Difficulty بعد از اونجا ترمزت رو بذارش روی ABS on ...زیگه ترمز با خودته...تازشم اون دوتا گزینه ی پایینیش رو هم آف کنی هنوز کنترل بیشتر در اختیارت قرار می گیره...
راجب اینکه ماشینت سر پیچ وقتی گاز میدی نی پیچه...همه ی ماشینا هم اینجوری نیستن... اون ماشینایی که محور دیفرانسیلشون از جلو نیرو وارد میکنه به عقب مثل Chevrolet Camaro یا Corvet اینجورین...و باید به روشی که دوستمون گفت گاز بدی... ولی بعضی ماشینهایی که دو دیفرانسیلن...یعنی دیفرانسیل عقب و جلو دارن...یا اونایی که فقط جلو رو دارن این مشکل وجود نداره یا خیلی کمه... مثل AUDI R8
I'm using tapatalk with Samsung I9000 Galaxy S
بچه ها قضیه تک چرخ چی بود؟ هر کی بلده بگه
ممنون اما من نمیخوام خودش ترمز بگیره حال نمیده اصلا اف داره
خودت اگه میتونی یه لینک بزار من هیتلرشکن و VVVVVVVVVVVVVVpv ندارم در ضمن آواتارت خیلی باحاله اسمشم احتمالا اینه مارکوس ارجمندباید بگردی نو you توب ،مثلا how to wheelie in fm4. یا تو گوگل بنویس wheelie set up in fm4. کلا" چیز شاخیه،یکم سخت و وقت گیره. مثلا" باید یه نیش ترمز کنی بعد معکوس بکشی و ... .
1. نه ! مگه این که تو اونتها رو دونه دونه بگردی ببینی کدومارو رفتی.تا حالا حدود 30 ساعت بازی کردم و فقط 8.2% رفته ، دهنش ... :d
1. امکانش نیست بفهمم که تا به حال تو کدوم ترک ها مسابقه دادم و تو کدومـــا هنوز تا حالا ندادم ... ؟
2. بهترین ماشین و Track واسه Drift چیا هستن ... ؟ :d
بزار دیگه باعبعد از 3 ساعت با لاخره شد.....(نابود شدم) اما بعد که ماشینو بلند میکنی یک حالی میده :dتنظیماتشم خواستید بگید بزارم