u.s.a
کاربر سایت
محسن تو شماره سه،تو میتونستی خودت میزان قدرت رقبا رو انتخاب کنی.یادته؟اما تو این یکی اصن برداشتن این گزینه رو.بعد اینکه میگی بخشهای دیگه خودت میتونی انتخاب کنی یعنی چی؟؟من الان دارم ورلد تور میرم.تو دیفیکالتی هم گزینه ایی به نام قدرت رقبا وجود نداره.بعدشم اینکه میگی شناور شده خیلی بده خب.من الان بدون هیچ کمکی دارم تمام مسابقات رو اول میشم و عالی میرم.ولی همچنان رقبا در حد پشمک هستن.:dمسأله کم کردن و ... نیست ! کلاً سیستم انتخاب درجه سختی هوش مصنوعی رو برداشتن ! سیستم شناور داره هوش مصنوعیش ! تو هر چقدر بهتر باشی اونها هم بهتر میشن ! به همین سادگی ! ولی تو بخشهای دیگه میتونی هوش مصنوعی و درجش رو انتخاب کنی ! این کارشون میتونه هم خوب باشه هم بد !
بله.اولش خوب به نظر میرسه.ولی وقتی این همه بازی کنی و ببینی همش تو در و دیوار میرن،دیگه برات لوس میشه.من دیروز بازیو گرفتم، اتفاقا الان اومده بودم بگم چرا انقدر هوش مصنوعیش طبیعیه!! :biggrin1: داشتم نفر اولو تعقیب میکردم، سر یه پیچ یهویی دیدم طرف کنترلش رو از دست داد رفت تو باقالیا !! هیچ برخوردی هم باهاش نداشتم و حداقل 5-6 متر ازش عقب تر بودم واقعا یه لحظه فکر کردم یه آدم واقعی داره کنترلش میکنه:biggrin1:
کینکت دیگه چه صیغه ایی هست؟:dمن کینکت ندارم اصن.بعدشم خوبه نوشتم تمام کمکی هام خاموشه و فقط abs روشنه.بعدشم میگم مثل شماره 3 گزینه ایی به نام قدرت رقبا نداره.داری رو اسون میری اینم بخاطر کینکت چون دیگه مخاطبش گیمر حرفه ای نیست پس نمیتونه زیاد سخت باشه.من رو سخته و از شماره3برام سختر شده.
---------- نوشته در 07:33 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:22 PM ارسال شده بود ----------
خب الان رفتم یه تست زدم و بیشتر اعصابم داغون شد.تو قسمت free play مثل شماره 3 گزینه difficulty opponent همچنان وجود داره.وقتی هم که گذاشتم رو آخرین درجه قشنگ مثل شماره 3 خوب و عالی شد.واقعا میشه یکی دلیل اینکار احمقانه ترن 10 رو به من بگه؟؟که چرا تو ورلد تور،نمیشه سختی حریف رو خود آدم انتخاب کنه؟؟این از اون کاراست که یه لول بزرگ میخواد.