samss
کاربر سایت
من که این چند روزه اینقدر کار ریخته رو سرم نمی توانم بازی کنم فعلا Level 30 هستم، ایشالا تا آخر هفته میرسم Level 50 و World Tour تموم میشه، دیگه بعدش میرم سراغ Event List و دورخیز واسه رسیدن به Level 100 و بالاتر >:d<بالاخره 50% شدیم :d
چقدر این SLS ریخت زشتی داره هرکا کردم بخرمش نتونستم . یه SLR 2005 خریدم خیلی قشنگتر و جذابتر بود کلا !
توی Auction House چندتا Bugatti Super Sport دیدم واقعا هندلینگ ماشین شدیدا بهتر از Veyron 16.4 شده ! خدا کنه به عنوان DLC هم بدنش لذتشو ببریم .
من که این چند روزه اینقدر کار ریخته رو سرم نمی توانم بازی کنم فعلا Level 30 هستم، ایشالا تا آخر هفته میرسم Level 50 و World Tour تموم میشه، دیگه بعدش میرم سراغ Event List و دورخیز واسه رسیدن به Level 100 و بالاتر >:d<
از نظر جذابیت که واقعا بهتر شده، اون Challenge هایی که بین مسابقات وجود داره هم خیلی هیجان انگیزه به جز بخش های گیم پلی از نظر طراحی اتومبیل و طراحی پیست هم پیشرفت بازی فوق العاده بود. بعد این Damage داخلی تاثیرش رو حرکت ماشین خیلی طبیعی شده. مثلا با سرعت بالا به یه مانع بخوریم تا آخر مسیر ماشین دیگه مثل آدم حرکت نمیکنه و هی اینور و انور میره تو شماره قبلی ثاثیر Damage داخی اینقدر طبیعی نبود.خوشم میاد تو هم مثل من برنامه داری برای این بازی ! من تا 50% رو ضربتی اومدم فکر کنم بین 90 تا 100 ساعت رانندگی کردم ! نگاه نکردم که دقیق بگم :d
انصافا خیلی فاز میدهد ! از نسخه ی قبل برای من خیلی خیلی جذابتر شده
چرا تو 3 بود من خودم بارها همینجوری و به زور مسابقه رو تموم کردممثلا با سرعت بالا به یه مانع بخوریم تا آخر مسیر ماشین دیگه مثل آدم حرکت نمیکنه و هی اینور و انور میره تو شماره قبلی ثاثیر Damage داخی اینقدر طبیعی نبود.
تو 3 هم دقیقا همون قسمت دچار مشکل میشد>:d<تو این شماره با توجه به بخشی که با مانع برخورد میکنه دقیقا همون قسمت از ماشین دچار مشکل میشه.
نگفتم که نبود میگم کیفیتش به اندازه این شماره نبود تو این شماره با توجه به بخشی که با مانع برخورد میکنه دقیقا همون قسمت از ماشین دچار مشکل میشه. اگه خودت بازی کنی متوجه منظورم میشیچرا تو 3 بود من خودم بارها همینجوری و به زور مسابقه رو تموم کردم
یه بار دیگه کامنت منو کامل بخون >:d< بعد هر وقت FM4 رو بازی کردی بیا نظر بدهتو 3 هم دقیقا همون قسمت دچار مشکل میشد
داداش شما اون SLR که خریدی تقویت کنن ، بوگاتی ویرون نمیتونه تو SPEED WAY بگیرتش :d .بالاخره 50% شدیم :d
چقدر این SLS ریخت زشتی داره هرکا کردم بخرمش نتونستم . یه SLR 2005 خریدم خیلی قشنگتر و جذابتر بود کلا !
شما مثل اینکه زیاد nfs بازی میکنی !!!یه سوال دارم چه جوری میشه روی ماشین نیترو گذاشت؟ از چه مرحله ای به بعد می شه این کار رو کرد؟
بالاخره 50% شدیم :d
توی Auction House چندتا Bugatti Super Sport دیدم واقعا هندلینگ ماشین شدیدا بهتر از Veyron 16.4 شده ! خدا کنه به عنوان DLC هم بدنش لذتشو ببریم .