Forza Motorsport 4 تغییرات آب و هوایی، و رانندگی در شب ندارد.

SiLeNt DeλtH

کاربر سایت
در طی مصاحبه ای، Dan Greenwalt اطلاعات فراوانی از Forza Motorsport 4 به ما داد و همچنین دلیل اینکه چرا Forza 4 دارای تغییرات آب و هوا، و رانندگی در شب نیست را توضیح داد. این چیزی بود که Greenwalt برای گفتن داشت:

77747367022282489639.jpg

در مورد مسائل گرافیکی Forza 4، ما بیشتر وقتمان را به تکنیک جدید نورپردازی بازی (Imaged based Lighting - IBL) و همچنین سایه زنی آن اختصاص دادیم؛ دو عاملی که به ماشین و مسیر های مختلف موجود در بازی ظاهر فوق العاده طبیعی و پرجزئیات میدهند. با استفاده از تکنیک IBL، ساپورت کردن جاده های شبانه کار ویژه و سختی نیست.

اما مسئله ی فریم ریت برایمان خیلی مهم است و به آن اهمیت میدهیم. به نظر ما برای یک بازی ریسینگ در سبک شبیه سازی، داشتن 60 فریم بر ثانیه به صورت ثابت و بدون پارگی تصویر (Tearing) خیلی مهم میباشد. ارائه کردن حالت شبانه فقط این نیست که محیط شب را بسازیم. همانطور که در Forza Motorsport اول هم دیدیم، حتی با استفاده از فن های مختلف، تعداد زیاد منابعی که نور میدهند و افکت های متعدد سایه زنی در شب خیلی سنگین هستند، و این باعث میشود که ارائه ی تجربه ای لذت بخش از رانندگی در شب با 60 FPS، بدون از دست دادن جزئیات مهم بازی، سخت باشد.
داشتن افکت های طبیعی و قابل باور آب و هوا نیز به وجود سطوح بازتابنده و براق در بازی بستگی دارد. از روش های مختلفی میتوان به این مهم دست پیدا کرد، اما باز هم باعث میشد که وفاداری FM4 نسبت به 60FPS بدون قربانی کردن موارد قابل توجه دیگر بازی، تقریبا غیرممکن به نظر برسد.

Greenwalt ادامه می دهد: اگر ما تعداد ماشین های حاضر در پیست را کاهش دهیم، مدل های نسل قبل ماشین ها را در این نسخه بگنجانیم، بازی را در 30 فریم بر ثانیه اجرا کنیم، یا (این مورد احتمالا بیشترین میزان تاثیر را دارد) جاده های خاصی را از اول و با جزئیات کمتری بسازیم؛ در آن صورت شاید توانایی گنجاندن رانندگی در شب و/یا شرایط آب و هوایی مختلف را داشتیم.
بعضی از این موارد را نمیخواستیم از دست بدهیم، و برای برخی دیگر نیز نیازمند زمان بیشتری هستیم تا در بازی ارائه دهیم، مخصوصا ظاهر جدید بازی.

رانندگی در شب و آب و هوای مختلف مواردی هستند که در نسخه های آینده ی این سری بر روی آن ها کار خواهیم کرد. ما منتظر فرا رسیدن زمان مناسب هستیم تا بتوانیم آن ها را به طرفداران بازی ارائه کنیم.

آخرین ویرایش:
براز بیاد امتیازش که زد رو دست GT5 خودم شخصا بهت می خندم آقای گیمر!
من الان نفهمیدم منظورت با منه ؟
اگر با منه که معلومه صحبت من رو درست نخوندی و برعکس متوجه شدی که همچین حرفی میزنی .
فن هم فنهای قدیم ............حداقل خودزنی نمیکردن :d

یارو اومده بارون ساخته تو بازیش وقتی از نمای کاکپیت بهش نگاه میکنی حس روز قیامت و فرود سوزن از آسمون بهت دست میده، بعد وقتی همون سوزن ها هم میاد فریم ریت افت میکنه و آدم از بازی کردن سیر میشه، نیم متر هم روی زمین برف بشینه هندلینگ ماشین ها فرقی نمیکنه. باز خدا پدر مادر T10 رو بیامرزه طرفداراش رو فاقد درک فرض نکرده :biggrin1:

کسایی که خواهان دیدن بلایای آسمانی و زلزله و کولاک و ... توی یه بازی ریسینگ هستن و از قضا فن X360 هم هستن، تا مدت زمان باقی مونده تا عرضه ی 4 Forza میتونن PGR4 ـه انحصاری رو بازی کنن و از برکات آسمانی و لذت از علم نجوم در یک شب مهتابی در داخل یک بازی ریسینگ نهایت استفاده رو ببرن :biggrin1:
خوشمزه بازی هم خوشمزه بازیهای قدیم!

دوستان بهتون اطمینان میدم که این آقایونی که چنین حرفایی راجع به بارون و آب و هوای داینامیک میزنن GT5 رو بازی نکردن و صرفاً برای خالی نبودن عریضه و حضور در صحنه نظران صد تا یه غاز و کاملا کذب میدن.
بارون و تاثیر پذیری اون روی مسیرها و ماشینها (در لاستیک ها و انتخاب مناسب اونها و هندلینگ و سیستم ترمز ماشین، شتاب اولیه و تاپ اسپید و.....) جزء به جزء روی بازی تاثیر داره و به حدی زیباست که هر کسی تجربش کرده محوش شده . در واقع هیچ چیز در بازیهای شبیه ساز فقط جنبه ظاهری نداره و تاثیر پذیری خودش رو داره .

چون بازی مورد علاقتون این امکان رو بهتون نمیده دلیل نمیشه بازی دیگه رو با جملات بچه گانه زیر سوال ببرید.
در مورد مسیرها هم یه بار دیگه میگم غیر از مسیرهای قدیمی، مسیرهای جدید کاملا تمام جزئیاتشون نسل بعدی طراحی شده از چمنها تا درختها و تغییر زمان و آب و هوای داینامیک هم درشون وجود داره پس این حرف که نمیشه همچین چیزی رو برای این نسل با 60 فریم طراحی کرد از پایه و اساس اشتباست.

• Like
Reactions: LiviNG D3AD
در کل سر بحث این GT5 و Forza3 : من هر دو بازی رو انجام دادم و هر دو کنسول رو هم دارم. فورزا رو مدت زمان زیادی بازی کردم و کلی لذت بردم. GT5 که اومد با هزار دردسر پولشو جور کردم و خریدمش. یه مدت بازی کردم و یهو سیوم خراب شد و اعصابم خرد شد. گفتم اشکال نداره این دفعه. سری بعد بازی رو اپدیت کردم و دوباره شروع کردم به بازی کردن بازم بعد یه مدت سیوش همونطوری شد. این طور شد که دیگه کلا قید GT5 رو زدم و ازش ناامید شدم. هر جور که فکر می کردم با عقلم جور در نمیامد که بازی که روش 5 یا 6 سال کار کردن این قدر مشکلات فنی داشته باشه. دیگه منوهای کند و غیر منسجم و لودینگ های زیاد و ... رو بیخیال. همون شد که شد که دیدم T10 چه شاهکاری ساخته و قدرش رو ندونستم. الانم سازنده فورزا هر چی بگه قبولش دارم. و اگه بشه بازیش رو اوریج می خرم.
(اینا همش نظرات شخصیه دوستان...)

خیلی جالبه به خدا.بازی که 5 سال برای ساختش وقت داشتن،بعد از عرضه هزار و یک مشکل داره،بعد دوستان خیلی راحت از این موضوع میگذرن.اما یه بازی که همش 2 سال در دست ساخت بوده و از لحاظ کیفی و فنی بسیار بسیار قویتر از رقیبش هست،بخاطر نداشتن مثلا شب اینجوری بهشون گیر میدن.در ضمن آقایونی که هی میگن جاده های جی تی اشکالی نداره،بهتره برن جاده های این بازی رو با فورتزا 3 که ماله 2009 هست مقایسه کنن.تو خیلی از جاده های مشابه مثل mazda race way فورتزا 3 بسیار بهتر عمل کرده.در ضمن تو اکثر جاده های جدید جی تی 5 هم درختها 2 بعدی هستن.عمه جونه منم بلده بیاد همچین پیستی بسازه،اونم با سایه های دندونه دار که حال آدمو بهم میزنه،بعد توش بارون یا کوفت و زهر مار هم بزاره.وقتی که کیفیت بعضی از جاده های فورتزا 3 بهتر از جی تی 5 بوده،دیگه مشخصه که گرافیک فورتزا 4 چقدر بالاتر و بهتر هست،بعد با این سخت افزار محدود کنسولها و همچنین محدودیت زمانی چجوری انتظار تغییرات جوی هم دارن خدا میدونه.

نکته بسیار مهم:قبل از عرضه جی تی 5،یه خبر اومد که یامائوچی گفته بود،بازی دچار افت فریم هست و بخاطر همین تاخیر خورده و داره سعی میکنه جلوی این افت فریم رو بگیره.اونجا این دوستان فورتزا هیتر،سینه زنان وارد میدون شدن که به به.سازنده یعنی این.واقعا اوووستاد ترکونده!!!و همشون هم حرف از مهم بودن فریم ثابت میزدن.حالا که این بدبختا میگن بخاطر جلوگیری از افت فریم اینکارو کردیم،میگن دروغ میگن و بهانه میارن و فریم ثابت میشه کشک و از طرفی بازی خودشون که تا 30 هم افت فریم داشت،میگن چیز خاصی نبود:dکلا بعضیا خیلی باحالن.

خوشمزه بازی هم خوشمزه بازیهای قدیم!

دوستان بهتون اطمینان میدم که این آقایونی که چنین حرفایی راجع به بارون و آب و هوای داینامیک میزنن GT5 رو بازی نکردن و صرفاً برای خالی نبودن عریضه و حضور در صحنه نظران صد تا یه غاز و کاملا کذب میدن.
Oops

نوستراداموس بازی هم نوستراداموس بازی های قدیم :دی

PSN ID

با خوندن تیتر خبر ناراحت شدم اما با خوندن متن قانع شدم
در کل مطمئنم این کار به هرچه زیبا و روون تر شدن بازی کمک میکنه >:d<
از سرمونم زیاده :d

GT5 هنوز بعد از این همه مدت که از عرضه ش گذشته داره آپدیت های خرکی ول میده تا باگ و مشکلات و چیزیهای مورد نیاز بازی رو حل کنه .
جالبه رفتی امتیازهای نسخه ps1 رو گذاشتی بعدش مورد بحث ترینش که همون GT5 باشه رو نگذاشتی . مثل اینکه خجالت کشی............
Gran Turismo 5 هم شد 84

GT5 ایراد داشت بگردی بهتر از آپدیت سنگین پیدا می کنی ;)

هیچ کمپانی برای آپدیت هاش فکر سرعت اینترنت ایران رو نمیکنه ! تو ایران اکثرا از شرکت های ایرانی مردم سرویس می گیرن که در بهترین حالت سرعت دانلودشون 250 KB/s میشه !

LBP2 آپدیتش 7 mg هست نتیجه می گیریم بهترین بازی دنیاست !

GT5 ایراد داشت بگردی بهتر از آپدیت سنگین پیدا می کنی ;)

هیچ کمپانی برای آپدیت هاش فکر سرعت اینترنت ایران رو نمیکنه ! تو ایران اکثرا از شرکت های ایرانی مردم سرویس می گیرن که در بهترین حالت سرعت دانلودشون 250 KB/s میشه !

LBP2 آپدیتش 7 mg هست نتیجه می گیریم بهترین بازی دنیاست !
سهند چه ربطی داره؟بازی ایی که 5 سال در دست تولید بوده نباید انقدر ناقص باشه که 1 گیگ براش آپدیت بیاد.سعی نکنید این موضوع رو توجیه کنید چون واقع جای توجیهی نداره.

سهند چه ربطی داره؟بازی ایی که 5 سال در دست تولید بوده نباید انقدر ناقص باشه که 1 گیگ براش آپدیت بیاد.سعی نکنید این موضوع رو توجیه کنید چون واقع جای توجیهی نداره.
من کاری با این دو تا بازی ندارم اما بازی که براش اپدیت بیاد میشه پشتیبانی کامل.

من نمیدونم بعضی از دوستان چه مشکلی با gt دارند ولی gt5 به گفته تمام منتقدان بهترین شبیه ساز بوده تا الان تا ببینیم forza چه میکنه که بعید میدونم

خیلی از دوستان علاقه ای به له کردن بازیه انحصاریه حریف دارن! جالبیش اینجایه که سعی دارن با نظراتشون بگن که تیم سازنده کم کاره یا نفهمه بی شعوره و ... در حالی که از بازیه خودشون تعریف میکنن.
بعضی ها هم که انگار مهندس ساخت انجین و بازی سازی هستند و میگن نه این چرت میگه میشه ساخت.
جدا از همه ی این بحث هایی که کردین ، جدن فکر کردین برایه چی نزاشتن این امکان رو؟ لج دارن با شما؟ پدرکشتگی دارن؟ دوست دارند تحقیر بشن؟
یا مطمئنن جواب شما عزیز : کم کاری؟!
اگه فکر میکنین تیم سازنده کم کاری کرده ، پس صبر کنین امتیازات شکوهمند این نسخه رو ببینین!
خواستم بهتون اطلاع بدم هیچ منتقدی نمیاد بگه اِ بارون تو بازی نبود خب 1 نمره ازش کم میشه معلومه باید هم به بازی نمره کامل بدن وقتی بازی اینقدر محدودیت گذاشته شده توش که حد و حساب نیست ...

من نمیدونم شما ها الان به چیتون بر خورده؟ بازی مورد علاقتون بهش توهین شده؟ حرف بدی زده شده؟

اینجا من به شخصه گفتم دوست داشتم FM4 رو با بارون ببینم چون به نظرم بجزء بهتر شدن نورپردازی هیچ اتفاق شاخی توی FM4 نسبت به Fm3 قرار نیست ببینیم البته کاپکیت هم هست.
بحث کم کاری رو آوردید وسط بله همین برادران زحمت کش در T10 در نسخه ی FM3 هم زحمت کشیدن کاپکیت رو گند زدن رفت تعویض دنده رو نزاشتن چیزی که تو بازی شدیدا به شما حس میده رو حذف کردن عملا قشنگ بازی تبدیل به یک بازی شده و من به شخصه از نمای کاپکیت هیچ حسی نداشتم ...
وقتی تو نسخه ی بعد حلش می کنن صد درصد کم کاری کردن دیگه غیر از اینه؟

بعدشم باز بارون و برف بله ولی شب؟ ...
واقع بین باشید نخواید یه جوابی بدید اینجا کسی قرار نیست توهین کنه سعی کنید اون حس الکیتون رو به یه بازی بزارید کنار واقع بینانه نگاه کنید. بعد این همه سال حق دارم از بازیه سبک مورد علاقم این توقع رو داشته باشم چیز هایی که دوست دارم رو توش بزارن، غیر از اینه ؟ :|.

کاری به فورزا ندارم ولی یه سری از دوستان باGT5 خصومت شخصی پیدا کردن...کلا هرجا حرفی باقی نمیمونه براشون میان میگن GT5 فلان GT5 بیسار...
شاید اونی که همه انتظارش رو داشتن نبود ولی چیزی هم از forza کم نداره.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or