اون سه تا عكسي كه اون دوستمون اون بالا گذاشتن از FMS2هم آشغال تره آخه آدم عاقل باور ميكنه اينFMS3باشه!:confused:
بعد نميدونم چرا دوستان اينقدر دوست دارن اين بازي رو خراب كنن(البته ميدونم برا چيه!:laughing
چرا شما اون همه عكس خفن رو ميگيد الكيه اون دموي E3هم الكيه اونوقت اين دموي نه چندان رسمي و اين چارتا عكس بيخودي راسته
فورزا 2خشك نبود شبيه سازي بود شما كه بازي شبيه سازي (به قول خودت خشك ) دوست نداري بازي نكن همون shift()رو بازي كنيد
ببخشيد اما ناراحت شدم اين همه بد گفته بوديد در مورد Forza3
خب فرمون خود مایکروسافت رو فکر میکنم بشه پیدا کرد!البته قیمت خودش به نظرم 120 دلار هست تو ایران باید 160 اینا باشه!تازه شما که PS3 هم دارین....از این نظر لاقل Ps3 یک امتیاز بالاتر هست چرا که فرمان G25 لاجیتک که یک فرمان بسیار کامل و عالیست و در ایران هم یافت می شود برای Gt5 موجود می باشد که البته به این آسانی نمیشه ازش گذشت.
این مسئله شدیدا اعصاب منو ریخته بهم...
اون سه تا عكسي كه اون دوستمون اون بالا گذاشتن از FMS2هم آشغال تره آخه آدم عاقل باور ميكنه اينFMS3باشه!:confused:
بعد نميدونم چرا دوستان اينقدر دوست دارن اين بازي رو خراب كنن(البته ميدونم برا چيه!:laughing
چرا شما اون همه عكس خفن رو ميگيد الكيه اون دموي E3هم الكيه اونوقت اين دموي نه چندان رسمي و اين چارتا عكس بيخودي راسته
فورزا 2خشك نبود شبيه سازي بود شما كه بازي شبيه سازي (به قول خودت خشك ) دوست نداري بازي نكن همون shift()رو بازي كنيد
ببخشيد اما ناراحت شدم اين همه بد گفته بوديد در مورد Forza3
هیچ Demoـی برابر با اصل بازی نیست. تو یک بازی Sim نیز همه چیز ویژوال نیست.اون عکس ها رو یه سایت گذاشته بود که اسمش یادم نیست و بالاش اسم این بازی بود.در یک کلام خدا کنه همش دروغ باشه و حرفای شما راست وگرنه آبروم جلوی دوستام رفته چون همشون دعوت به بازی کردن این شاهکار بعد از عرضه شدن کرده بودم:laughing:
دقیقا امیر جان!این 2 تا جمله رو باید طلا گرفت!به محض اینکه بیاد اصلا بازیش رو هم نمی گیرید چه برسه به اینکه بخواید تمومش کنید (آن هم بازی های خشکی مثل فورزا).
همین فورزا 2 رو هم 100% مطمئن هستم که خیلی ها اصلا تمام منوهای بازی رو هم کامل ندیدن چه برسه به بازیش!