Forza Motorsport 3

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
عزیز آخه فرمون اصل 360 که خود میکرو براش ساخته اینه:
http://qzlobw.blu.livefilestore.com...7aY9c2IrqDzLZzh4TxQuBd3iWvYP6io/DSC00789b.jpg
(سمت راستی) و اونی که من دارم سمت چپیه هستش که خیلی هم کمیابه حداقل تو شیراز که قیمتش 60 تومنه ولی طرف گرون میداد من هم مجبور بودم بخرم.........
ولی قیمت فرمون اصل 360 (سفیده) حول حوش 250 هستش کیفیت خوب و بد هم تو این فرمون وجود نداره ولی مارک های دیگه شاید.........
من فرمون خود ۳۶۰ رو تابستان پارسال خریدم ۱۹۵ تومن.

نه چند باری در Forza دستی کشیدم و NFS و همش میرفتم بیرون از خیابان :-s مگر غلط می گویم ؟ :-/
میگویم که من هم شما تا به حال در واقعیت ترمز گرفته اید؟
دستی کشیدن جای خود دارد شما داخل جاده ای به بهنای جوی اب نمیتوانید دستی بکشید
لاید بلد نبودی که میرفتی بیرون از جاده

شیفت که من از همین الان می دونم چه چیزی می خوان تحویل بدن , اصلا صحبتش نیست ! حالا سازندهاش ادعای هر چیزی می خوان بکنند ...
تا چند وقت دیگه , یک آموزش رانندگی شبیه سازی توی سایت می زارم , الان 30 % تکمیل شده . نحوه پیچیدن , ترمز کردن , دریفت , خیلی چیزهای دیگه تو مقاله هست .

• Like
Reactions: MehradCreed
با سلام
دوستان من یکم اطلاعاتم پایینه یکم میشه کمکم کنید؟
میشه برای بازی forza motro sport 3 ultimate collection که ssv1 هست رو با یک پچی چیزی به ssv2 تبدیل کرد؟
ممنون میشم از دوستانی که کمک می کنند.

به معنای واقعی کلمه پولمو ریختم بیرون این چیه دیگه اصلا نمی پیچه دستی هم میکشی دور خودش میچرخه زود ول میکنی دستیو نمی پیچه وسط ول میکنی دور خودش می پیچه زیاد که دیگه 6 دور دور خودش می چرخه
دستی nfs hp کجا این کجا delete کردم 7 تومن 2 تا dvd آه آه

به معنای واقعی کلمه پولمو ریختم بیرون این چیه دیگه اصلا نمی پیچه دستی هم میکشی دور خودش میچرخه زود ول میکنی دستیو نمی پیچه وسط ول میکنی دور خودش می پیچه زیاد که دیگه 6 دور دور خودش می چرخه
دوست عزیز انتخابت اشتباه بوده. این بازی شبیه ساز رانندگی هست نه بازی آرکید. :دی

برادر این شبیه سازه رانندگی هست و خیلی فراتر از 1 بازی !
شما آرکید بازی کن عشق کن , یه وقت تو حالت واقعی یهو دستی نکشیا توهم nfs بگیرتت ... :دی

واقعا هم چقدر پول ريختي دور!؟
خدا صبرت بده...

meropi-daras-YOU-GOTTA-BE-KIDDING-ME.jpg

دوست عزیز انتخابت اشتباه بوده. این بازی شبیه ساز رانندگی هست نه بازی آرکید. :biggrin1:
برادر این شبیه سازه رانندگی هست و خیلی فراتر از 1 بازی !
شما آرکید بازی کن عشق کن , یه وقت تو حالت واقعی یهو دستی نکشیا توهم nfs بگیرتت ... :biggrin1:

اگه شبیه سازیه مشکلی نیست من خوشم نیومد
من دوست دارم نابود کنم همه چیزرو تو بازی اکشن بکشم و تو بازی ماشین تا میتونیم سریع برم و لذت ببرم
مثلا از hitman خوشم نمیاد چون کنده ولی از bulletstorm خیلی خوشم اومد
نترس حاجی 6 سالی هست گواهینامه دارم :biggrin1:

واقعا هم چقدر پول ريختي دور!؟
خدا صبرت بده...

من چون دستکاه رو آخر بهمن 370 دادم زورم میاد چیزی که دوست ندارم باهاش باری کنم چون میدونم 240 تومن بود تابستون نگرفتم که با هارد شد 440 که ps3 اون موقع 120 گیگش 380 تومن بود
و الا مهم نیست من تا حالا 60-70 تومن پول دادم برای بازی

دوست من دیگه الان همه زبان بلد هستن نمیخواد اینطوری مسخره کنی
من از این بازی خوشم نیومد و کسی رو مجبور نکردم که نخره فقط نظرمو گفتم و سلیقه من با شما ممکنه فرق کنه پس بهتره به نظرات هم دیگه احترام بگذارید
مگه من این همه تو این تاپیک تعریف کردن چیزی بهشون گفتم !!

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or