Forza Motorsport 3

• Thread starter Thread starter Fratos
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
جان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من تابستون لاجیتک گرفتم 105 تومن!!!!!!!!
اونوقت فرمون 360 لاشه 90 تومن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(لطفا اطلاعات غلط ندید)

نه داداش من قیمتش تو حول 250 هستش!!!!!!
برادر من . من که از خودم در نمی یارم .
فروشگاه سونی که اینطوریه . حالا من نمی دونم

گرافیک بازی که خیلی خفنه:دی
پ.ن:دوستان یکم سئوالم بی ربطه من نمیدونم این بازی ارزش خریدن داره یا halo:odst از این بازی خیلی خوشم اومد فقط میخوام بدونم بازی تخریب پذیری داره؟فقط شبیه سازه یا مسابقات دیگه ای هم جز تو پیست مخصوص داره یا نه؟(باید اولش میپرسیدم خ.ت:دی یعنی خارج از تاپیک:دی)

جان!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من تابستون لاجیتک گرفتم 105 تومن!!!!!!!!
اونوقت فرمون 360 باشه 90 تومن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟(لطفا اطلاعات غلط ندید)

نه داداش من قیمتش تو حول 250 هستش!!!!!!
خوب نه دوستت عزیز ببین شما اینو میدونی که چند نوع فرمون با چند کیفیتو قابلیت مختلف برای این بازی هست(خود من دیروز 4نوع فرمون برای فورزا 3 دیدم)قیمت هم از فکر کنمهمون دورو ور 90تا 200 تومن(قیمت خود شما)شروع میشه!(خوب معلومه 250 بهتره:دی)

راستی آخرین سئوال:دی این بازی برای آنلاین پول که ازمون نمیگیره:دی مث NFS 2روز آزاد نباشه!!

Last edited by a moderator:
راستی آخرین سئوال:دی این بازی برای آنلاین پول که ازمون نمیگیره:دی مث NFS 2روز آزاد نباشه!!

نه فعلا فقط EA این سیاست کثیف رو به کار گرفته :d
بازی رسید به 70% بعد از یه بار ترکیدن Save و مشکلات دیگه امیدواریم زنده باشیم و به 100% برسه :d

خوب نه دوستت عزیز ببین شما اینو میدونی که چند نوع فرمون با چند کیفیتو قابلیت مختلف برای این بازی هست(خود من دیروز 4نوع فرمون برای فورزا 3 دیدم)قیمت هم از فکر کنمهمون دورو ور 90تا 200 تومن(قیمت خود شما)شروع میشه!(خوب معلومه 250 بهتره:دی)
عزیز آخه فرمون اصل 360 که خود میکرو براش ساخته اینه:
http://qzlobw.blu.livefilestore.com/y1prOKRc0JSPeKWHuY8wv3YxPbtjJbt9x7pbRpg1Wxd2PxH7aY9c2IrqDzLZzh4TxQuBd3iWvYP6io/DSC00789b.jpg
(سمت راستی) و اونی که من دارم سمت چپیه هستش که خیلی هم کمیابه حداقل تو شیراز که قیمتش 60 تومنه ولی طرف گرون میداد من هم مجبور بودم بخرم.........
ولی قیمت فرمون اصل 360 (سفیده) حول حوش 250 هستش کیفیت خوب و بد هم تو این فرمون وجود نداره ولی مارک های دیگه شاید.........

آخرین ویرایش:
گرافیک بازی که خیلی خفنه:دی
پ.ن:دوستان یکم سئوالم بی ربطه من نمیدونم این بازی ارزش خریدن داره یا halo:odst از این بازی خیلی خوشم اومد فقط میخوام بدونم بازی تخریب پذیری داره؟فقط شبیه سازه یا مسابقات دیگه ای هم جز تو پیست مخصوص داره یا نه؟(باید اولش میپرسیدم خ.ت:دی یعنی خارج از تاپیک:دی)

هر دوتاش ارزششو داره .:d
100% مگه می شه نداشته باشه . مثلا ریسینگ سیمولیشن گفتنا :d
من این سوالتو نفهمیدم ینی چی !!!:d

آخرین ویرایش:
هر دوتاش ارزششو داره .:d
100% مگه می شه نداشته باشه . مثلا ریسینگ سیمولیشن گفتنا :d
من این سوالتو نفهمیدم ینی چی !!!:d

فکر کنم منظورشون مسبقات خارج از جاده مثلا Off-Road یا یخی یا..........(مثل بازی رقیب)
باشه که باید بگم خیر از اون جور پیست ها نداره...................

مگه need for speed داری بازی می کنی که بخوای دستی بکشی ؟!

شما انگار نمیدانید NFS چقدر شبیه ساز است و مسخریش میکنید دوستم :-/ این فیلمش را ببینید و با Forza مقایسه اش کنید تا کمی به این واقف شوی

http://www.eurogamer.net/videos/how-realistic-is-shift-2-unleashed

ّforza از این چیزهایی که نشان میدهد دارد اصلاً ؟ ریل تایم است اصلاً ؟:-/

شما انگار نمیدانید NFS چقدر شبیه ساز است و مسخریش میکنید دوستم :-/ این فیلمش را ببینید و با Forza مقایسه اش کنید تا کمی به این واقف شوی

http://www.eurogamer.net/videos/how-realistic-is-shift-2-unleashed

ّforza از این چیزهایی که نشان میدهد دارد اصلاً ؟ ریل تایم است اصلاً ؟:-/

دوستان گرافیکش محشره!فقط میتونم بگم بینظیره!بعد از گرن توریسمو4 بهترین ریسینگی بود که بازی کردم!
در مورد ترمز دستی هم من آپشنشو پیدا نکردم!
(میگه نید فور اسپید شبیه سازه:)))

آخرین ویرایش:
شما کلا تو زمینه خوار و خفیف کردن مایکرو وبازیهاش تبهر خاصی داری!تاحالا شده یکی از فنا های 360 بیاد تو فروم انجمن پی اس3 حرف های ضد اونو بزنه؟

دوستان گرافیکش محشره!فقط میتونم بگم بینظیره!بعد از گرن توریسمو4 بهترین ریسینگی بود که بازی کردم!
در مورد ترمز دستی هم من آپشنشو پیدا نکردم!
(میگه نید فور اسپید شبیه سازه:)))

دوستان ازتون خواهش میکنم مسائل رو قاطی نکنید و به جای این فن بازیها اگر راه حلی برای این کار دارید لطفا منت گذاشته و به کسانی که نمیدانند (خودم) کمک کنید:d

دوستان ازتون خواهش میکنم مسائل رو قاطی نکنید و به جای این فن بازیها اگر راه حلی برای این کار دارید لطفا منت گذاشته و به کسانی که نمیدانند (خودم) کمک کنید:d

باید سر پیچها سرعتتان را کم کنید با ترمز معمولی دیگر /:) ترمز دستی نمیشود کشید که خب میروید بیرون از خیابان :|

اهم!اهم!!!

عزیز این بازی تنظیم ترمز دستی نداره........

خطاب به اون PSP و PS2 دار باید بگم خیلی با اون حرفت حال کردم باید تو گینس ثبت میشد!!!!!:))
مرد حسابی خجالت بکش!!!!! خدایی کجای NFS شبیه سازه؟؟؟؟همون شیفت 1 با اون فیزیک ...یش که حتی نمیشه توش دریفت کرد عین آدم............
NFS شیفت 2 هنوز نیومده پس نمیشه گفت حتی ذره ای ممکنه از بازی های سیمولیشن بهتر باشه!!!!!!

خدایش پکوندی با اون حرفت تاپیک رو:)):)):)):)):)):)):)):)):))

لطفا دوستان بحث رو ادامه ندید چون بی معنی هستش......

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or