Forza Motorsport 2

• Thread starter Thread starter NIK
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

امتیاز شما به بازی Forza Motorsport 2

• مجموع رای دهنده‌ها
    96
ببین توی فورزا دستی کشیدن و این حرفا را باید بزاری کنار چون اصلا خوب در نمیاد و میری به سمت دیوار و باید یکم رو حساب برونی و حتما باید سر پیچ از ترمز استفاده کنی ولی در کل اگر این را حال نمیکنی برو همون dirt را بخر چون اون برعکس این هست و فرمونش آنقدر نرم هست که ماشین با یک اشاره پودر میشه

ببین توی فورزا دستی کشیدن و این حرفا را باید بزاری کنار چون اصلا خوب در نمیاد و میری به سمت دیوار و باید یکم رو حساب برونی و حتما باید سر پیچ از ترمز استفاده کنی ولی در کل اگر این را حال نمیکنی برو همون dirt را بخر چون اون برعکس این هست و فرمونش آنقدر نرم هست که ماشین با یک اشاره پودر میشه
خب معلومه چون forza simulation بازی های g.t هست و dirt simulation بازی های rally شما دیدی کسی تو واقعیت تو مسابقات g.t دستی بکشه ولی تو rally یه کاره مهم و ضروریه من هر دو رو دارم و هر دو در سبک خودشان بی نظیرند:biggrin1:

آخرین ویرایش:
سلام
هر کدوم از این دو بازی(Dirt,Forza 2) سبک خاص خودشون رو داره.
ولی اگه کسی بخواد بازی رو از نظر گرافیک انتخاب کنه خداییش گرافیک Dirt یک سر و گردن بالاتر از Forza 2 هست.

یه مشکل...
من تو بخش career به یه جایی رسیدم که میگه باید لول 5 باشی که من هستم... ولی میگه شما ماشین در حد این بخش رو ندارید... یعنی چی؟... یعنی باید یه ماشینه بهتر بخرم؟... بعد یه چیزه دیگه... من تو عکس های اون بخشه می بینم که بیشتر عکس های ماشین های اروپایی رو زده ولی من با آسیا رفتم... باید ماشین اروپایی بخرم؟... ببخشید سرتون رو درد اوردم... :blushing:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or