Forza Motorsport 2

• Thread starter Thread starter NIK
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

امتیاز شما به بازی Forza Motorsport 2

• مجموع رای دهنده‌ها
    96
دوستان چرا انقدر بحث می کنید دوستی بیشتر از اینها ارزش داره

در مورد سوال دوستم هم باید بگم من جفت این بازیهارو بازی کردم حتی نسخه های قبلی اینها رو هم بازی کردم اما در مورد اینکه این عکسها از خود بازی هست باید بگم که توش ذرهای شک نکنید برای بهتر مشخص شدن موضوع به فیلمی که براتون گذاشتم دقت کنید از خود بازی هست

Last edited by a moderator:
بنده هم از کسی که اين بازی رو نکرده خواهش نکردم که جواب بده
بنده نظرم رو دادم و بس حالا شما ميخوای بگی نه 9.2 درسته خوب به فلانم !
حالا ميخوای بگی 9.2 درسته اصلاً 10 بده تو ! بازم به همونجام !

شما هم حتماً اينجا بايد جواب همه رو بدی ! البته با اين تعداد پست های که دادی معلومه ... البته اشکالی نداره چون بيکاری و الی ....

اما اينجا رو اشتباه امدی ! چون طرفت حوصله کل کل با يک بچه محصل رو نداره.

پيروز باشی

قانون شماره 15) در صورت مشاهده هرگونه بی احترامی، تمسخر، توهین به کاربران دیگر و مدیران و مسئولان سایت و یا عقاید جامعه یا فرد٬ با کاربر مربوطه برخورد و در صورت لزوم دسترسی وی به انجمن‌ ها قطع خواهد شد.

دست‌رسی شما به مدت یک‌روز از سایت قطع شد.

*
شما هم پست*** نزن تا منم باهات کل کل نکنم!

امین کارت قرمز گرفتی.

بچه ها مگه گرافيكش چه مشكلي داره كه انقدر بحث ميكنيد؟
اگه گرافيكش nextgen هست ديگه انقدر بحث نداره؟
در ضمن اگر فقط مقداري گرافيكش از pgr3 قويتر باشه كافيه
حالا ميشه يكي بگه گرافيكش چطوره؟

بچه ها مگه گرافيكش چه مشكلي داره كه انقدر بحث ميكنيد؟
اگه گرافيكش nextgen هست ديگه انقدر بحث نداره؟
در ضمن اگر فقط مقداري گرافيكش از pgr3 قويتر باشه كافيه
حالا ميشه يكي بگه گرافيكش چطوره؟

ببین داداش گرافیکش خداست ولی AA اون تو مخ من داره راه میره.

گيم پلي بازي نكات مثبت بسياري داره و اينه كه AA بد بازي رو قابل تحمل ميكنه !!
قبلا كه تريلر ها اين بازي پخش شد AA بازي 4x بود اما نميدونم چرا كاهشش دادن شايد بخاطر اين بوده كه در 4x فريم بازي افت مي كرده و اون ها چون قول داده بودن بازي با 60 فريم در ثانيه اجرا بشه نمي خواستند فريم از 60 پايين بياد و AA رو به نظر ميرسه يا غير فعال كردن يا 2x هستش.

من روی SDTV و HDTV بازیو تست کردم. روی HD کمی کمبود AA حس می‌شد، اما 60 فریمی که می‌داد بسیار مفرح بود!

این بازی خیلی عظیمه! گیم‌پلیش هم بسیار عالیه.
تقریبا همه‌ی منتقدها و گیمرها سر این نکته با هم توافق دارن که Forza2 تا به امروز بهترین بازی شبیه‌ساز رانندگی بوده...

من روی SDTV و HDTV بازیو تست کردم. روی HD کمی کمبود AA حس می‌شد، اما 60 فریمی که می‌داد بسیار مفرح بود!

این بازی خیلی عظیمه! گیم‌پلیش هم بسیار عالیه.
تقریبا همه‌ی منتقدها و گیمرها سر این نکته با هم توافق دارن که Forza2 تا به امروز بهترین بازی شبیه‌ساز رانندگی بوده...
بهترین و طبیعی ترین بازی شبیه سازی که تا حالا ساخته شده از نظر منتقدان سری GTR بوده که فقط هم دلیل اصلی ناشناخته بودن این بازی ناشناس بودن شرکت سازنده و تبلیغات کم بوده و همچنین گیم پلی بسیار سخت و simulator که فقط ریسینگ بازان خیلی سطح بالا رو به طرف خودش جلب می کنه.

مهمترین مشخصه forza عظیم بودن بازیشه که به هیچ وجه نمی شه منکرش شد.

من هم موافقم که AA بازی کم هست و باید 4x می بود. در کل گرافیک بازی خیلی خوب هست ولی تا حالا تفاوت گرافیک ریسینگ نسل قبل و این نسل در حد انتظار من نبوده. من 2 سال پیش با GT4 چند ماه زندگی کردم، الان فرزا2 در اولین نگاه هیچ برتری ای توی گرافیکش نسبت به GT4 نمیبینم! مناظر و ماشین ها و جاده ها توی GT4 هم بقدر کافی خوب بود حالا شاید یه سری چیزها اطراف جاده ( مثل تماشاچی ها ) 2 بعدی و ضایع بودن ولی جاده و ماشین عالی بود ... الان توی اولین نگاه به ماشین توی فرزا2 می بینی که لبه ها کج و کوله هست ... و میخوره تو ذوق آدم. بخودت میگی خب کنترل و گیم پلی رو که توی نسل قبل هم میتونستن بهتر کنن توی این نسل من انتظار دارم گرافیک هم یک نسل بالا بره ... حداقل خود ماشین که المان اصلی بازی هست به بهترین شکل نمایش داده بشه نه اینجوری :crying1:

باز هم میگم که در کل گرافیک خوب هست و همین AA هم بهش عادت میکنید ولی تفاوت در حد یک نسل اصلاً نیست. حتی نسبت به فرزا1 هم فکر نمیکنم پیشرفت گرافیکی خاصی داشته باشه، مگر جزئیات.

و اما گیم پلی. من هنوز زیاد بازی نکردم، فقط چند دست Time Trial و چند دست Exhibition کنترل و گیم پلی بنظرم عالی هست. مثلاً یک اشکالی که GT4 داشت این بود که توی برخوردها ( با ماشین های دیگه یا با اطراف جاده ) این برخورد اون طوری که باید و شاید تو رو از مسیر منحرف نمیکرد. مثلاً من خودم گاهی که عقب تر از حریف اصلیم بودم و احساس میکردم نمیتونم بطریق عادی بهش برسم، سر یک پیچ شدید وقتی اون کامل ترمز میکرد من با تمام سرعت میکوبیدم بهش! و اون کلاً از مسیر خارج میشد و میرفت تو خاکی و من همچنان توی جاده! اما روی برخوردها توی فرزا خیلی کار شده، ماشینت داغون میشه و کاملاً هم منحرف میشی. حتی در برخورد با دیوار های اطراف جاده نسبت به GT4 خیلی بهتر هست و نمیتونی از دیوار به جای ترمز استفاده کنی!

اما یک چیزی که من توی بازی های ریسینگ روش حساسم اینه که موقع انتخاب ماشین یا کلاً مقایسه ماشین ها با همدیگه وقتی از یک ماشین میری به ماشین بعدی لودینگ نداشته باشه! حالا شاید از نظر خیلی ها مهم نباشه ولی واقعاً این مورد میره رو اعصاب من! فرزا هم زیاد فِرز نیست در این زمینه. در کل هم لودینگ هاش کوتاه نیستن. حتی توی reply میخوای بری روی یک ماشین دیگه باید وایسی لودینگ کنه :(( من واقعاً GT4 رو تو زمینه لودینگ تحسین میکردم با 700 تا ماشین و اون عظمت و روی اون سخت افزار داغون واقعاً معرکه بود.

در کل برای اینکه بهتر نظر بدم باید بیشتر بازی کنم ...
در ضمن متن بالا نظر کسی هست که به سری GT تعلق خاطر داره :biggrin1: پس زیاد گیر ندین!

يه چيز خيلی جالب که من چند وقته پيش تو بازی باهاش روبرو شدم که فکر نکنم هنوز شما ها بهش
برخورد کرده باشيد
من يه دفعه يه برخورد شديد با کناره جاده داشتم بعد وقتی مسيرمو درست کردم ديدم ناخوداگاه
داره ماشين به طرف راست میره....خيلی تعجب کردم..و گفتم وای دسته 360 ام خراب شد...گفتم بزار بيام بيرون يه دفعه ديگه برم ببينم
چجوريه..دفعه بعد که رفتم ديدم نه اونجوری نشد...و فهميدم از شدت ضربه وارده به ماشين بوده
که ماشين به اون شکل در امده بوده..کلاً خيلی برام جالب بود

يه چيز خيلی جالب که من چند وقته پيش تو بازی باهاش روبرو شدم که فکر نکنم هنوز شما ها بهش
برخورد کرده باشيد
من يه دفعه يه برخورد شديد با کناره جاده داشتم بعد وقتی مسيرمو درست کردم ديدم ناخوداگاه
داره ماشين به طرف راست میره....خيلی تعجب کردم..و گفتم وای دسته 360 ام خراب شد...گفتم بزار بيام بيرون يه دفعه ديگه برم ببينم
چجوريه..دفعه بعد که رفتم ديدم نه اونجوری نشد...و فهميدم از شدت ضربه وارده به ماشين بوده
که ماشين به اون شکل در امده بوده..کلاً خيلی برام جالب بود

دقیقا ....تازه با برخورد شدیدتر باعث میشه سرعت ماشین شدیدا کم بشه من یک بار انقدر برخوردم شدید بود که تا دنده 2 بیشتر پر نمیکرد و در جا گاز میدادی صدای موتور کاملا خفه بود از نظر فیزیک هرچی بگیم کمه کاش رو گرافیک محیط یکم بیشتر کار میکردن:((

بابا گرافيك به اين خوبي عالي نيست ولي از همه ي ماشين سواري ها تا حالا كه گرافيكش بيشتره از pgr3 هم كه يه سرو گردن گرافيكش بيشتره شفافيت تصويرشم كه اخرشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or