Forza Motorsport 2

• Thread starter Thread starter NIK
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

امتیاز شما به بازی Forza Motorsport 2

• مجموع رای دهنده‌ها
    96
چی درست از اب دراومد ؟؟ من میگم اصلا عنوان نظرسنجی هست : امتیاز شما به بازی Forza Motorsport 2 .
حالا این چه ربطی به امتیاز Gamespot داره ؟؟
امتیازات تو این نظرسنجی بر اساس نظر شخصیه .
حالا من نفهمیدم چی شد یا شما ؟؟

همينطوري كه امين هم گفت امتياز همه يعني اكسرا بر اساس game spot هست كه منم به اون افراد تبريك گفتم كه يكيش هم خوده من بودم .
من نام كاربرهايي را گفتم كه قبل gamespot نظر داده بودند .

خبر: بسته بندي 360 به همراه‌Forza2

مایکروسافت اعلام کرد بازی Forza Motorsport2 از تاریخ ۱۴ June در استرالیا موجود خواهد بود. همچنین در بسته بندی جدید Xbox360 در استرالیا بازی مذکور در بسته بندی کنسول موجود می باشد. قیمت این بسته بندی Xbox360 در استرالیا 699.96 دلار استرالیا است. گفته می شود در این بسته بندی بازی PGR3 نیز موجود می باشد تا این بسته بندی به یک پک فوق العاده برای کسانی که علاقمند به بازی های ریسینگ هستند تبدیل شود. قیکت تک بازی Forza Motorsport2 در استرالیا 99.95 AU $ اعلام شده است

اين بازي كه واقعا چشم من رو گرفت (البته من قبلا رو 360 racing بازي نكردم) . من هرچي نگاه ميكنم نميتونم ايرادي ببينم: گرافيك براي يه بازي در اين سبك عاليه گيم پلي فوقالعاده است افكتها هم عاليه. شما ميتونين راننده رو ببينين و اينكه تمام اعمال رو عالي انجام ميده (دنده عوض كردن و ....)
اما جالب ترين نكته:
اگه يادتون باشه تو GT اين امكان بود كه بافشار دادن آنالوگ چپ خطي رو روي زمين مشاهده كنين كه بسته به رنگش ميفهميدين بايد سرعت رو كم كنين يا نه و هم اينكه كجاي پيست حركت كنين حالا تو اين بازيهم اين امكان فراهم شده ولي با يه تغيير هوشمندانه: رنگ روي اون خط كه شدت سرعت مناسب رو ميگه ديناميكه يعني اگه شما مناسب با اون چيزي كه گفته عمل نكنيد اون رنگها عوض ميشه و سرعت مناسب براي حالت جديد رو بهتون نشون ميده.
اين امكان براي كسايي كه خيلي حرفه اي نيستن كمك خوبي براي بالا بردن مهارته

همينطوري كه امين هم گفت امتياز همه يعني اكسرا بر اساس game spot هست كه منم به اون افراد تبريك گفتم كه يكيش هم خوده من بودم .
من نام كاربرهايي را گفتم كه قبل gamespot نظر داده بودند .

پس باید به منم تبریک بگین . چون منم قبل از دادن امتیاز Gamespot پیش بینی کرده بودم Forza 2 کمتر از امتیاز 9.2 از این سایت نگیره.
چند ص قبل میتونید اینو ببینید ;)
اصلا بیخیال مهم اینه که این بازی امتیاز عالی 9.2 رو از این سایت گرفت و تبدیل به یکی دیگه از بازیای تاپ X360 شد :):love:

بابا این چه وضعیه:ranting:
اخه بابا چقدر مهمه که این بازی بهتره یا GTHD؟ یا اصلا اینکه این بازی چند گرفته و از کی گرفته؟ و کدوم یک از شما امتیاز درست دادید:evil:
شماها به جای اینکه اینقدر بیاین تو این تاپیک و از امتیاز بحث کنین اگر خودتون را گیمر میدونین لاقل برین 1 هفته دیگه بیاین اینجا بگین من این کارا رو کردم، این Achievement ها رو گرفتم، درباره Achievement هاش برای بقیه توضیح بدین، من این رکوردها زدم و از این چیز ها. شما از صفحه 5 این تاپیک که تقریبا همزمان با release شدن این بازی است را بخونین ببینین چقدر پست بی خود زده شده(انگار اینجا شده چت روم).
با این وضعیت ما که گیمری نمی بینیم تو سایت...

اونايي كه بازي كردن چند خطي برامون از گرافيك.گيم پلي.صدا و... توضيح بدن............
ضمنا به gameplay,graphic,sound و هوش مصنوعي وهيجان و جذابيت از 20 نمره بدن.....
ما كه فعلا نميتونيم بازي كنيم لااقل از توضيحاتتون استفاده كنيم..........

اونايي كه بازي كردن چند خطي برامون از گرافيك.گيم پلي.صدا و... توضيح بدن............
ضمنا به gameplay,graphic,sound و هوش مصنوعي وهيجان و جذابيت از 20 نمره بدن.....
ما كه فعلا نميتونيم بازي كنيم لااقل از توضيحاتتون استفاده كنيم..........
عزيزم برو اينجا خودم كامل توضيح دادم با نمره نقد و بررسي بازي Forza MotorSport 2

آقا من در قسمت career يه 10 15 تا مسابقه تو جامهای مختلف دادم و تو تمامش
يا اول شدم يا دوم در حالت هارد.....بعد يه ماشيين به من جايزه داد..من از ماشينه خوشم نيمد
فروختمش....از اون به بعد که ماشينرو فروختم ديگه برام جاده باز نمیکنه.....بايد چيکار کنم؟

يا اول شدم يا دوم در حالت هارد.....بعد يه ماشيين به من جايزه داد..من از ماشينه خوشم نيمد
فروختمش....از اون به بعد که ماشينرو فروختم ديگه برام جاده باز نمیکنه.....بايد چيکار کنم؟

هيچ كاري نميكني ميشيني دوباره از اول بازي ميكني :laughing:

خب غلی جون (درست گفتم اسمتو) نباید حالا اون ماشینرو میفروختی که;)

سلام به همگي من اين بازي رو تو يكي از بهترين مانيتورهاي LCD يعني 205BW ديدم و باهاش بازي كردم و اين نظر منه :
اول به آقاي دن گرينوالت كارگردان بازي بخاطر همچين گيمپلي زيبا و Damage فوق العاده اون تبريك ميگم وقتي اين بازي رو كردم ياد GT4 افتادم و دوستاني كه گيمپلي براشون مهمه بي ترديد اين بازي رو امتحان كنن
ولي من فقط و فقط يكم از گرافيك بازي دلسرد شدم اون هم بخاطر محيط بود محيط بازي اونقدر حال و هواي يك بازي كه همه به عنوان يك بازي تمام عيار ازش ياد ميكردن نداره نميگم گرافيك محيط پايين نيست برعكس ولي مثلا Texture يا بافت گرافيكي محيط مثل درختها يا پيست بغل جاده زياد جالب نيست. به جزييات گرافيكي مثل PGR زياد دقت نشده ولي كليات گرافيكي رعايت شده طراحي ماشين ها واقعا عالي بود شما وقتي اين بازي رو ميكنيد گرافيك محيطو فراموش ميكني و به ماشين خيره ميشي نكته ديگه Frame Rate بالاي بازي بود كه به هيچ عنوان پايين نمي اومد و بسيار نرم و روان اجرا ميشد Contrast يا روشنايي محيط به بهترين نحو صورت گرفته
خلاصه جاي پيشرفت گرافيكي تو اين بازي بود ولي طبق گفته كارگردان هدف بيشتر اين بازي روي گيمپلي بوده كه واقعا هم در كار خودش موفق عمل كرده

????
update بهاره هست؟
كجاس ميشه به منم بگين؟
راستي اون دوستي كه گفت چرا آزاد نميشه جاده ها
بايد بگم شما كل raceهاهر منطقه رو بريد
احتمالا اينه چون براي منم يكسري باز نميكرد كه اينطوري قضيه حل شد
راستي من هرچي ماشين جديدتر و اسپورت تر ميگيرم handelingماشين ها كمتر ميشه نسبت به سرعت
البته ميتونم upgrade كنم اما پول زيادي پاش ميره

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or