Forza Motorsport 2

• Thread starter Thread starter NIK
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

امتیاز شما به بازی Forza Motorsport 2

• مجموع رای دهنده‌ها
    96
بچه هایی که بازیو خریدن ،
توی بازی آپدیت بهاره مایکروسافت هم هست ؟

ما كه نديديم يكي مي گه هست ماله من نسخه j هستش شايد توي پال به بد گذاشتن من كه حالم گرفته شد به لايوم كه نمي تونيم وصل بشيم:((
اقا ديسك steath قضيش چيه توي تايپيكه خودش زدم كسي جوابمو نداد:confused
:

اين ماشين Audi TT تو FM2 آشغالي بيش نيست!! نه فرمون داره نه ترمز داره نه قيافه داره نه بوق داره نه .... . سرعتش هم كه بايد 5 دقيقه صبر كني تا بشه 20 !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
يكي بگه براي شروع چه ماشيني انتخاب كنم اين Audi انتخاب كردم بدبخت شدم!!

من 307 Rc رو انتخاب کردم، هی بدک نیست!:biggrin1:
درضمن این بازی چرا باید اینقدر مشکل Aliasing داشته باشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟....:(
والا من هيچ مشكلي از Anti Aliasing بازي نمي بينم نميدونم چرا بعضي ها همينجوري مي گن اشكال داره . و اين بازي 4XAA هستش و به نظر من مشكلي نداره!

والا من هيچ مشكلي از Anti Aliasing بازي نمي بينم نميدونم چرا بعضي ها همينجوري مي گن اشكال داره . و اين بازي 4XAA هستش و به نظر من مشكلي نداره!

چرا مشكل داره اگه lcd با كيفيت و كوچيك باشه كاملا معلومه محيط هيچ مشكلي نداره اما ماشين ها چرا
توي تلويزيون معمولي اين چيزا معلوم نيست ولي توي lcd كاملا واضحه:-"
قرار بود ماشين ها هم 4x باشه اما به 2x كاهش يافت:((

مثل اينكه گرافيكش حسابي دلتونو زده

اره اقای محترم !!
اصلا این بازی گرافیکش اشغاله . شما چیو میخوای ثابت کنی ؟؟ از اول شروع به کار این تاپیک شما هی میای میگی گرافیکش انگار زیاد خوب نیسا !! /گرافیکش یکم مشکل داره / Anti Aliasing بازی خوب نیست / مثه اینکه گرافیکش حسابی دلتونو زده !
اخه بسه دیگه :mad::mad: هر چیزی حدی داره !!
اره اصلا گرافیک این بازی اشغاله !! همینو میخوای بگی دیگه :cool:

چرا مشكل داره اگه lcd با كيفيت و كوچيك باشه كاملا معلومه محيط هيچ مشكلي نداره اما ماشين ها چرا
توي تلويزيون معمولي اين چيزا معلوم نيست ولي توي lcd كاملا واضحه:-"
قرار بود ماشين ها هم 4x باشه اما به 2x كاهش يافت:((
من با كيفيت 720p رو يك مانيتور 17 معمولي بازي مي كنم مشكلي نمي بينم و لي تلويزيون LCDرو نمي دونم.

من چه روی مانیتور و چه روی HDTV با AA بازی کمی مشکل دارم
گرافیک - بافت ها - نور پردازی HDR و ... این بازی واقعا عالیه و فیزیک و فریم ریت بالاش هم خیلی خوبه ولی من هم روی 720 هم روی 1080 نمی تونم با Aliasing این بازی کنار بیام!

اره اقای محترم !!
اصلا این بازی گرافیکش اشغاله . شما چیو میخوای ثابت کنی ؟؟ از اول شروع به کار این تاپیک شما هی میای میگی گرافیکش انگار زیاد خوب نیسا !! /گرافیکش یکم مشکل داره / Anti Aliasing بازی خوب نیست / مثه اینکه گرافیکش حسابی دلتونو زده !
اخه بسه دیگه :mad::mad: هر چیزی حدی داره !!
اره اصلا گرافیک این بازی اشغاله !! همینو میخوای بگی دیگه :cool:
اقا من معذرت ميخوام.من خودم 360 دارم و هنوزم بازيشو نگرفتم ولي ديدم كه بچه ها زياد از گرافيكش راضي نبودن جوگير شدم.........

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or