Forza Motorsport 2

• Thread starter Thread starter NIK
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

امتیاز شما به بازی Forza Motorsport 2

• مجموع رای دهنده‌ها
    96
ایول. 9.2 خیلی خوبه . فکر نمیکردم انقدر بالا بگیره.:laughing:
ولی تو عکسای گیم اسپات anti-alisiang ش زیاد خوب نبود. کسایی که بازی کردن بگن این anti-alisiang ش چطوره؟

من که رو lcd بازی میکنم کيفيت بسيار بالاست.....اصلاً تاری در هيچ کجای صفحه ديده نمیشه
حتی مناطق دور ديد

تنها نكته ي بد بازي antialiashng كه مثل pgr3 در حد ضعيفي قرار داره

Rockstar »» ولی تو عکسای گیم اسپات anti-alisiang ش زیاد خوب نبود. کسایی که بازی کردن بگن این anti-alisiang ش چطوره؟

شما ها اول برين املاي Anti Aliasing رو ياد بگيرد بعد در مورد AA بازي اظهار نظر كنيد (ببخشيد اين يه تيكه رو تند رفتم!! شوخي كردم:laughing: ;) ) عزيزان Anti Aliasing بازي 4X هست !! :laughing:

من که رو lcd بازی میکنم کيفيت بسيار بالاست.....اصلاً تاری در هيچ کجای صفحه ديده نمیشه
حتی مناطق دور ديد
من با عكسهايي كه از بازي ديدم بايد بگم واقعا مايوس شدم.احتمالا گرافيك gthd خيلي بايد قويتر باشه..با عكسهايي كه ديدم گرافيك pgr3 رو هم از forza2 قويتر ميدونم

من با عكسهايي كه از بازي ديدم بايد بگم واقعا مايوس شدم.احتمالا گرافيك gthd خيلي بايد قويتر باشه..با عكسهايي كه ديدم گرافيك pgr3 رو هم از forza2 قويتر ميدونم

شما اين عکس هايی که داخل اين سايتها میبينيد اصلاً کيفيت ندارند...فکر کنم ديگه اينو هر کسی
بدونه که.. با دوربين عکس انداختن از تلوزيون چه کيفيت بديرو نشون میده..
من روز اول که ميخواستم 360 بگيرم يه چندتا عکس از gears of war گشتم از اینترنت پيدا کردم
بعد ديدم اين که با ps2 فرقی نداره گرافيکش..ولی وقتی تصويرو با چشمام رو tv ديدم کرکم ريخت
شما اين تصاويری که ديدی تقريباً 15 برابرش کن..گرافيک واقعی میياد دستت..کلاً نه اين بازی
هر بازی 360 رو که عکسش رو میبينی همينکارو کن

به كاربرهاي :
Allan, Gartall, iwes, kaletopol, m_g_s, ONLY_SONY_PS3, pandora tomorrow, triple h

تبريك ميگم كه امتياز دهي اونها درست از اب در اومد .

Gartall جان اگه دقت کنی عنوان نظرسنجی هست : امتیاز شما به بازیForza Motorsport 2
نه امتیاز Gamespot به این بازی ;)

از لحاظ امتیاز کلی میشه گفت این بازی جزو سه بازی برتر Xbox تا بحال از نظر Gamespot بوده.

2 بازی G.O.W & TES 4 :Oblivion از نظر کسب امتیاز از گیم اسپات با امتیاز 9.6 مشترکا در رده اول و 2 بازی Forza 2: Motorspot و GRAW با کسب امتیاز 9.2 مشترکا در رده ی دوم هسن ;)

يعني ميگي گرافيكش اونقدري هست كه بتونه كل كله gthd رو بخوابونه؟
عزيزم تا بازي نكني نميفهمي كه چه گرافيكي داره با چند عكس بي كيفيت كه نميشه به گرافيك بازي پي برد مگه گيم اسپات بيخودي به گرافيك بازي 9 ميده ! شما هيچ وقت گرافيك بازي ها رو با عكس مقايسه نكن .

Gartall جان اگه دقت کنی عنوان نظرسنجی هست : امتیاز شما به بازیForza Motorsport 2

شما مثل اينكه نفهميدين چي شد اين ليست كاربرهايي كه گذاشتم كه تو نظر سنجي به اين بازي بالاي 9 امتياز داده بودند كه درست از اب در اومد .منم تبريك گفتم . برو بالا نظر سنجي را ببين ميفهمي;)

يادتون مياد كه من تو تاپيك اخبار داغ كنسولها چي گفتم .
اگه يادتون باشه يه دموي قابل بازي دو هفته پيش از اين بازي اومده بود كه همه ميگفتن چه گرافيك بدي داره و منم ميگفتم كه محصول نهايي بهتر ميشه كه عده اي ريخته بودن سرم منو كتك ميزدن .
حالا چي شد ؟!!!! ديدين .

شما مثل اينكه نفهميدين چي شد اين ليست كاربرهايي كه گذاشتم كه تو نظر سنجي به اين بازي بالاي 9 امتياز داده بودند كه درست از اب در اومد .منم تبريك گفتم . برو بالا نظر سنجي را ببين ميفهمي;)

چی درست از اب دراومد ؟؟ من میگم اصلا عنوان نظرسنجی هست : امتیاز شما به بازی Forza Motorsport 2 .
حالا این چه ربطی به امتیاز Gamespot داره ؟؟
امتیازات تو این نظرسنجی بر اساس نظر شخصیه .
حالا من نفهمیدم چی شد یا شما ؟؟

اخه اون وقت که نظرسنجی بود فکر کنم بازی نیومده بود هنوز:confused:
به هر فکر کنم جا افتاده باشه که واسه هر بازی معروف و اکسلوسیو 360 یه تاپیک با نظرسنجی از بچه ها میزارن که مبناش هم گیم اسپاته...:cheesygri

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or