Barn Find ها:این دایره های کم رنگ و بزرگی که تو نقشه ظاهر میشن دقیقا برای چی هستن؟
قسمت هایی هستند که باید توشون دنبال یه جایی شبیه طویله بگردی و توش میتونی ماشین های قدیمی و داغون رو پیدا کنی که Dak برات درستش میکنه!
Barn Find ها:این دایره های کم رنگ و بزرگی که تو نقشه ظاهر میشن دقیقا برای چی هستن؟
بچه ها یه فراری شاخ که خریدید خوشتون اومد بگید میخوام بخرم.خوبشو بگیدا پای کلی پول در میونه.نره توجوب!!
نه خدایی هیشکی فراری نداره؟دارم تعجب میکنم کمکم...
کلآ 10-12 تا مسابقه هواپیما و بالن تو بازی باز میشه! بالن که 1دونه بود انگار!برای مسابقه با هواپیما و بالن باید کجا برم؟؟
باید بالای 90% باشی و تو منطقه ی Beaumont باشی تا بهت خبر بده.آقایون من بازیو تموم کردم اما هنوز barn find 9 امی واسم آنلاک نشدهقضیه چیه ؟
باید بالای 90% باشی و تو منطقه ی Beaumont باشی تا بهت خبر بده.
اقا واسه بردن بازي هايي كه بالن و هوابيما هستةبايد كار خاصي كرد؟كن اصن نميتونم ببرم..حتي با اون سوبر اسبورت قديمي..تو درجه اسون هستم..جكار كنمئ؟
به نظرم شما اگه از اول مسابقه عقب افتادی خودتو نباز و فقط سعی کن درست رانندگی کنی مطمئن باش تو چکپوینت آخر خودش انقدر شل میکنه که تو برنده شی.اقا واسه بردن بازي هايي كه بالن و هوابيما هستةبايد كار خاصي كرد؟كن اصن نميتونم ببرم..حتي با اون سوبر اسبورت قديمي..تو درجه اسون هستم..جكار كنمئ؟
شرمنده ، شرمنده . من یک pc باز فلک زدم که xbox ندارم فقط یک سوال که می دونم در حضور شما xbox یها گستاخیه . این بازی برا pc نمیاد ؟ آخه یک تریلر دانلود کردم کف کردم اگه کسی میدونه و بگه ممنون میشم