Forza Horizon

این دایره های کم رنگ و بزرگی که تو نقشه ظاهر میشن دقیقا برای چی هستن؟
Barn Find ها:
قسمت هایی هستند که باید توشون دنبال یه جایی شبیه طویله بگردی و توش می‌تونی ماشین های قدیمی و داغون رو پیدا کنی که Dak برات درستش می‌کنه!

اقا من جرا نميتونم با اون فراريه او biplane روببرم حتي تو درجه اسون...اصن تو طويله ها رو تو اون محدوده ي خاسكتري دايره ايي نمي تونم بيدا كنم جرا

---------- نوشته در 01:13 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:39 PM ارسال شده بود ----------

اقا من. ٧ ساعت رفتم هنوز ١٩٠٥ درصد هستم..چرا؟هر كاريم ميكنم نميتونم هليكوبتر و biplane رو ببرم

نه خدایی هیشکی فراری نداره؟دارم تعجب میکنم کمکم...

من 4تا فراری دارم! از همش هم رازیم شاخ از چه نظر میخوای؟
قیافه؟ سرعت؟ فرمون؟

---------- نوشته در 07:17 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 07:12 PM ارسال شده بود ----------

برای مسابقه با هواپیما و بالن باید کجا برم؟؟
کلآ 10-12 تا مسابقه هواپیما و بالن تو بازی باز میشه! بالن که 1دونه بود انگار!
رو مپ یه علامتی شکل تاج هست! اسمش یادم نیست! اوناست! که ببری هرکدوم ماشین میده بهت!

اقا واسه بردن بازي هايي كه بالن و هوابيما هستةبايد كار خاصي كرد؟كن اصن نميتونم ببرم..حتي با اون سوبر اسبورت قديمي..تو درجه اسون هستم..جكار كنمئ؟

اقا واسه بردن بازي هايي كه بالن و هوابيما هستةبايد كار خاصي كرد؟كن اصن نميتونم ببرم..حتي با اون سوبر اسبورت قديمي..تو درجه اسون هستم..جكار كنمئ؟
به نظرم شما اگه از اول مسابقه عقب افتادی خودتو نباز و فقط سعی کن درست رانندگی کنی مطمئن باش تو چکپوینت آخر خودش انقدر شل میکنه که تو برنده شی.

شرمنده ، شرمنده . من یک pc باز فلک زدم که xbox ندارم فقط یک سوال که می دونم در حضور شما xbox یها گستاخیه . این بازی برا pc نمیاد ؟ آخه یک تریلر دانلود کردم کف کردم اگه کسی میدونه و بگه ممنون میشم

چرا شرمنده چرا فلک زده داداش سرت سلامت باشه
شما که اینطوری گفتی من یکم به خودم مغرور شدم نکن از این کارا

آقا ما رفتیم یه میتسوبیشی لنسر مثل همینی که تو این بازی هست ( مدل پایین تره ) دیروز خریدیم :d:x:d میخوام خودم تو خیابون های کرج فروزا بازی کنم :x:d
تا حدودی هم تیونیگ و اسپرت هست>:)

من هرچی میگردم این barn find رو نمتونم پیدا کنم؟چه جوریه؟
حتما باید دستبند رنگ خاصی داشته باشی تا بهت نشون بده؟تو نقشه بزرگ نشون میده یا تو اون مینی مپ کنار تصویر حین رانندگی؟؟؟
من دستبند آبی دارم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or