Forza Horizon

من اینو میخوام ولی تو این DLCیس که قراره بیاد :(
rkveosfoun8565fl2pl.jpg
زیاد غصشو نخور مال نیست، کلا BMw تا وقتی لامبورگینی و فراری و بوگاتیو پاگانی هستن زیاد ماشیناش حرفی واسه گفتن نداره، من خودم اینو خریدم خوشم نیومد

راحت ترین راه برای بدست اوردن بوگاتی چیه؟
الان دستبند 6 هستم
پولهام تا 300 هزار تا میره بعدش خرج میشه سر خریدن ماشین های بیخود برای مسابقات که باعث میشه پولم خرج بشه
پول دراوردن که کاری نداره! مسابقه هارو اول شو، Street Raceهارو اول شو، چلنج هارو کامل کنی راحت دو میلیون بالا داری!
ماشینم که لازم نیست زیاد بخری! اگه بری دنبال Barnها خودش ماشینای خوبی اونجا بهت میده،
راستی دوستان معمولا ملت روی Medium میرن یا Hard ..؟
به نظرم رو Hard درجه سختی Opponentهارو Normal یا Easy کن که درصد پولی هم که بهت ضریبش بالا بره و پولاتم زود زیاد شه، Costume کردن درجه سختی راه خوبیه.

آقا هر کی امکانشو داره این dlc ی جدید رو بگیره ........... عالیه ...... توش یه shelby 1000 داره با قدرت 1000 اسب بخار من دیشب از ساعت 1 تا 1.5 داشتم تو بازی با صدای توربو شارژرش زندگی میکردم...... موقع راه افتادن تا چند متر فقط از لاستیک هاش دود بلند میشه............. تو نمای کاکپیت هم چند تا نشانگر عقربه ای برای توربو داره که خددددددددددداااااااست .... :-s
برو بچه های jtag دار هم اگه تو نصبش مشکل دارن بگن راهنمائی کنم :)

دوست من من dlc رو نصب کردم ولی از 6 تا ماشین فقط لامبورگینی و جیپ رو میاره میتونی کمکم کنی
جی تگ هستم
البته تایتیل ابدیت نریختم ها
تو dlcهای قبلی این مشکل رو نداشتم
تو فرومهای خارجی هم دیدم ایم مشکل رو داشتن و بعد از کلی جستجو از این ادرس http://billionuploads.com/jxfpagkqiska
فایلی با اسم NOVEMBER.DLC و با فرمت UNLOCKER دان کردم ولی نمیدونم کجا باید استفاده کنم
ایا باید بریزم تو پوشه ی دی ال سی

آخرین ویرایش:
لازم نیست ماشین بخری خودش وقتی که درجه مربوط به دستبندت پر میشه یه علامت تاج میاره رو نقشه و اگر برنده شی ماشینشو میده بهت که ماشینهای خوبیم هست

اگرم که forza قبلیو بازی کرده باشی که بازم بهت ماشین میده منم دستبند 6 هستم و فکر نکنم بیشتر از 5 - 6 تا ماشین خریده باشم ( به جز اونایی که تو مسابقات بهم داده یا از فورزا قبلی دارم )

سلام من اولین باره که دارم فورزا میرم....فعلا 7 تا ماشین دارم که یکیش ماله طویله هست و دوتاشم خودش همینجوری داده و 4 تا هم خریدم...این dlc ها مثلا ماشینایی که نوشته با 240 بوینت میده فقط یه دونه هست یا کار بک هستش؟واقعا می صرفه 240 تا بوینت بدی واسه یه ماشین؟

بچه ها کسی میدونه قسمت طراحی بازی کجاس؟مخصوصا پلاک بخوای بزاری تورو خدا!!!

برای طراحی میتونی بری به جاهایی که رو نقشت با حرف H نشان داده شده و بعد هم بری paint shop و برای طراحی بری design creator که تو اینجا هم میتونی رنگ قسمتهای مختلف ماشینو عوض کنی هم طراحی کنی

من چیزی در مورد پلاک ندیدم

اگر منظورت لون عکسی هست که یکی از بچه ها گزاشته بود باید بگم اون خودش درست کرده بود یعنی عکس گرفته بود و رو کامپیوتر درست کرده بود

بچه ها کسی میدونه قسمت طراحی بازی کجاس؟مخصوصا پلاک بخوای بزاری تورو خدا!!!

سلام دوست من
من همونی هستم که پلاک گزاشته بودم رو ماشین ها باید بریpaint shop و برا طراحیپلاک بری به قسمتی که نوشته creat gurop یه همچین چیزی دقیق اسمش یادم نیست و پلاک رو خودت دستی در ست کنی
ادم فکر میکنه خیلی سخته ولی دست به کار که میشی میبینی خیلی هم راحته. من دو تا پلاک رو حدود نیم ساعت درست کردم

---------- نوشته در 05:21 PM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 05:14 PM ارسال شده بود ----------

اگر منظورت لون عکسی هست که یکی از بچه ها گزاشته بود باید بگم اون خودش درست کرده بود یعنی عکس گرفته بود و رو کامپیوتر درست کرده بود
دوست من تو کامپیوتر درست نکردم تو خود هوریزون درست کردم. با دوربین هم یه عکس میگیرم میزارم از قسمت ادیتور هوریزون
برای نوشته ها و حروف فارسی باید اشکال مربع و دایره رو باهم ترکیب کنی و درست کنی.

دوست من تو کامپیوتر درست نکردم تو خود هوریزون درست کردم. با دوربین هم یه عکس میگیرم میزارم از قسمت ادیتور هوریزون
برای نوشته ها و حروف فارسی باید اشکال مربع و دایره رو باهم ترکیب کنی و درست کنی.

جدی

پس معذرت خواهی میکنم هم از شما و هم ازamir0831 به خاطر اطلاعات غلطم

ولی همین الانم باورم نیمشه بشه این کارو کرد :d

آقا چرا من هرچی مسابقه هارو میرم ازبین نمیرن یعنی توی یه مسابقه اول میشم بعد دوباره همون مسابقه توی نقشه هستش مسابقه جدیدم نمیاد دیگه حالا باید چیکار کنم؟

آقا چرا من هرچی مسابقه هارو میرم ازبین نمیرن یعنی توی یه مسابقه اول میشم بعد دوباره همون مسابقه توی نقشه هستش مسابقه جدیدم نمیاد دیگه حالا باید چیکار کنم؟

اگه دقت کنید کناره لوگو مسابقات new نوشته میشه که مربوط میشه به مسابقات جدید که اگه انجامش بدید حذف نمیشن و فقط new از کنارشون حذف میشه.

اگه لِوِلِ شما بالاتر بره و دستبند جدیدی بگیرید مسابقات جدید روی مپ براتون هک میشه.

سلام دوستان تا قبل از هوریزون در غفلت بودیم
و الان دارم دنبال فورزا 4 میگردم که گیرم نمیاد
اما این بازی همون لنسر اوولیشن رو تیونینگ کنین تا آخرین حد
چون جفت دیفرانسیل هست و هندلینگ عالیش هیچ وقت کم نمیاره
آ او دی کواترو و گلف هم که جای خود اونام تیون کردم که خیلی بدردم خوردن
حیف رنو 5 نداره
راستی نمیشه مثل دیرت که فنی ماشین هم بعد تصادف خراب میشد تو اینم خراب بشه؟
دنده رو دستی کنین و گزینه آخر رو رو مدیوم و اولین رو رو هارد بارین 50 درصد بیشتر پول میده
ماشین های دف عقب آدمو داغون میکنه
بازیش حرف نداره
راستی من 7 تا از اون ماشین کلاسیکارو پیدا کردم اما سه تاش که باس محوطش سفید بشه رو نقشه
رو سفید نمیکنه؟!؟!؟!؟

بازی ریسینگ بی نقصیه ... گرافیک که بهترینه تو سبک خودش
گیم پلی هم همونیه که دوس داشتم نه سیمو محض نه آرکید ... موسیقی و صداگذاری هم عالیه
دارم لذت میبرم و از خریدن بازی حریف هم منصرف شدم

اقا یکی بگه چرا بعضی از ماشینای تو بازی نیس واسه خرید؟؟؟؟؟ :@@@ .....مثله virage,sls
اون 2 تا که گفتی dlc و vip هستن .... من رو jtag دارمشون ..... ولی یه سری ماشین هم هستن که unicorn بهشون میگن و نمیدونم چطور باید گرفتشون......... کسی نمیدونه؟؟؟؟!

اون 2 تا که گفتی dlc و vip هستن .... من رو jtag دارمشون ..... ولی یه سری ماشین هم هستن که unicorn بهشون میگن و نمیدونم چطور باید گرفتشون......... کسی نمیدونه؟؟؟؟!

دوسته عزیز منم jtag دارم
البته این بازی رو هنوزشروع نکردم
از کجا باید این dlc و .... رو گرفت

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or