Forza Horizon

پك ماشين هاي پورشه براي Forza 4 اومده ، براي Forza Horizon هم بعدا ميادش ;)

لينك1
لينك2

یعنی دیگه از شر RUF (نام جعلی پورشه تو Forza و مابقی ) قراره راحت بشیم!؟

یعنی دیگه از شر این خبیث بازی های EA هم به همچنین!؟بعید میدونم،فک کنم حاضر باشه بازی از دست بده اما لایسنس هاش رو نه [-(

به نظر میاد بازی وحشتناک ترکونده:-?....باریک به گروه جدید=d>

خير قرار نيست راحت بشيم
yahoo_29.gif

همونطور که حق لایسنس Ferrari دست مایکروسافته

کی این رو گفته!؟!؟
yahoo_23.gif

برای همین همیشه اِندِ لذت GT به فراری سواریشه!؟
yahoo_7.gif

Turn 10 & micro این حق رو فقط بر روی XBOX & PC دارن!با مالِ EA
yahoo_102.gif
فرق داره
yahoo_26.gif

http://attackofthefanboy.com/news/porsche-and-ea-vs-ferrari-and-microsoft/

آخرین ویرایش:
یعنی دیگه از شر RUF (نام جعلی پورشه تو Forza و مابقی ) قراره راحت بشیم!؟

یعنی دیگه از شر این خبیث بازی های EA هم به همچنین!؟بعید میدونم،فک کنم حاضر باشه بازی از دست بده اما لایسنس هاش رو نه

خير قرار نيست راحت بشيم ، اين طوري كه معلومه پورشه توي Forza Horizon وجود نداره ، و ممكنه بعدا به طور DLC منتشر بشه

دوستان یکی بگه دوربین کاکپیت ماشین و طریقه قرار گرفتن دست راننده و کلا استیل راننده مثله فورزا 4 میمونه ؟؟ اگه آره که پس خوب نیست.

Ruf نام جعلى پورشه نبود برادر
Ruf ماشيناى پورشه رو تيونينگ ميكنه و كلا يه كمپانى مجزاست .

میدونم ولی عزیزم وقتی دقیقاً همون ماشینه Porsche رو میارن (نه تیونینگ ها) با نام RUF من چی بگم!؟

خدا رو شکر از صدقه سری جناب گوگل و حاج آقا ویکی همه دیگه همه چیز رو میدونیم:دی حتی حمالی چون میb-)

این رکورد رو چجوری میزنن اینها)x
خودم و کشتم نمیشه /:)
154 mph رفته speed zone سمت چپ رو زده )x
بدون abs و tsc زیر 1 دقیقه رکورد میزنن :((
اینا ادم نیستن مطمئنا :-s

کی این رو گفته!؟!؟/:)
برای همین همیشه اِندِ لذت GT به فراری سواریشه!؟:-/
Turn 10 & micro این حق رو فقط بر روی XBOX & PC دارن!با مالِ EA~x( فرق داره:-b
Porsche and EA vs: Ferrari and Microsoft

من کاری به این ندارم اطلاعات رو از کجا آوردی ولی نیلوفر خانم کاملا درست گفت!لایسنس Ferrari تحت عنوان بازیهای مایکروست!!
فرقی با EA نمیکنه!هر شرکتی که میخواد ماشین های فراری تو بازیش باشه باید بره از شرکت دارنده لایسنس اجازه بگیره همونطور که Sony اجازه فراری رو از مایکرو میگیره و همینطور اجازه مایکرو اجازه ماسراتی رو از سونی میگیره!اگه میبینی مایکرو و EA سر قرار دادین فراری و پورشه به مشکل برخوردند این بود که بازیهاشون یعنی The Run و FM4 در یه مقطع زمانی قرار بود عرضه شه و از امتیاز فراری و پورشه برای فروش بیشتر بازیهاشون علیه هم دیگه استفاده کردند!
چون تا قبل از این اگه دقت کرده باشی میبینی 30 تا پورشه در FM3 بود!(من خودم با چشم خودم ندیدم ولی رفقا اینو گفتند!)
حالا امسال حق امتیاز استفاده Viper (که به تازگی خط تولیدش از شرکت Dodge جدا شده)به دست مایکرو افتاده و فک کنم اون هم تو MW امسال جایی نداره!
(راستی این رو هم بگم T10 میتونه از پورشه استفاده کنه ولی نه در هنگام عرضه بازی چون به فروش سری NFS ضربه میخوره!!!)

من کاری به این ندارم اطلاعات رو از کجا آوردی ولی نیلوفر خانم کاملا درست گفت!لایسنس Ferrari تحت عنوان بازیهای مایکروست!!

لینکش رو که گذاشتم عزیزِ من،شما یه سر کوچیک به اونجا بزنید همه ی اطلاعات موجوده:">
Porsche and EA vs: Ferrari and Microsoft چیز های به درد بخور و جالبی توش هست!
گفته شده فقط بر روی PC و XBOX که این انحصار هست،که تو پست اول هم گفتم!یعنی نه PS3 و نه مک و نه مابقی!(اون 2تا خونه و ملکِ ماکرو سافتن)رو این حساب گفته با مالِ EA که همه جاست فرق داره
همچین تو بند 2 راجع به GT هم گفته که ذکر کرده :"مطمئنم" نگفته هست
میبینید که بعد هم EA که از مایکرو اجازه فراری رو گرفته DLC انحصاری رو بر روی انحصاری برای 360 داده
کلاً حالم از انحصار و این کوفتیات که EA عاشقشونه به هم میخوره:-&
(راستی این رو هم بگم T10 میتونه از پورشه استفاده کنه ولی نه در هنگام عرضه بازی چون به فروش سری NFS ضربه میخوره!!!)
احتمالاً بعداً DLC میدن حلش میکنن!مثل 4

در این راستا این هم اضافه کنم که فکر کنم Saleen:x>:d< هم دستِ ماکروسافته:-b

احتمالاً به زودی سرِ Top Gear هم دعوای انحصار به وجود میاد=))

آخرین ویرایش:
گرافیک بازی عالیه، مناظر و اینا فوق العاده اند. فقط یه مشکل داره اونم اینه که به نظرم زیاد شارپ نیست. یه مقدار رنگ کلی بازی نسبت به فورتزا 4 کدر تره و اون حالت براقی و کنتراست بالای فورتزا 4 رو نداره.

ما هم بازی کردیم این دمو رو ... خوبه به نظرم یه همچین چیزی رو منتظرش بودم ...
امیدوارم اونقدر گسترده باشه که ترک ها تکراری نشه
راستی کسی این موستانگ vs. موستانگ رو برنده شده؟
خیلی سخت به نظر میرسه بازی ...یه جورایی آسونی FM4 رو نداره !

ما هم بازی کردیم این دمو رو ... خوبه به نظرم یه همچین چیزی رو منتظرش بودم ...
امیدوارم اونقدر گسترده باشه که ترک ها تکراری نشه
راستی کسی این موستانگ vs. موستانگ رو برنده شده؟
خیلی سخت به نظر میرسه بازی ...یه جورایی آسونی FM4 رو نداره !
خیلی راحته که!! :d
==
یه مشکل دیگه هم به نظرم داره که تو نسخه اصلی فکر کنم بر طرف شه. هرجا که جمعیت زیاده یا چندتا آدم وایساده اونجا وقتی میری کنارشون انگار هیچ صدایی ندارن!! :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or