Forza Horizon

باکش شاتش واقعا افتضاجه و خیلی داغون این چیه طراحی کردن وجدانا نیم ساعت هم روش کار کردن؟ :| رنگ بندیش خیلی تو ذوق میزنه ایکاش عوضش کنند
ولی عکسش عجیب من هایپ زده کرد خیلی گرافیک و مدلینگش عالی نشون میده به نظرم باید منتظر سوپرایز باشیم براش :d

لوگو که زیاد جالب نیست
هنوزم معتقدم سیمولیشن سبکه بازیه نه ارکید
ارزوم بود این سبک
همیشه پیش خودم میگفتم کاش این فورزا که این همه خوب سیمولیشن در اورده با سری فورزا , کاش همین گیم ÷لی رو بتونم باهاش تو جاده و خیابون رانندگی کنم
اصلا فکرشو نمیکردم یه روز به ارزوم برسم اما میرسم چون ارکید نیست شرط میبندم با همه !

این بازی که مشخصه100درصد نمیتونه شبیه ساز باشه.فکر کنم این جانشین سریpgrمیشه و نیمه شبیه سازه:دی

---------- نوشته در 11:16 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 11:07 AM ارسال شده بود ----------

دستت درد نکنه!!!ما که این همه تو بازی هستیم رو جزو اون .. ها حساب کردی؟؟؟:dحالا رو دیسک میاد؟؟؟
اخه اوتارت جیمز می فکر شاید روت تاثیر گذاشته:دی اره بابا رو دیسک میاد 99درصد اون1درصدم بذاریم باشه شاید دنیا عوض شد:دی

بازی به هیچ عنوان شبیه ساز نیست.سیاست Microsoft این نیست که 2 تا عنوان شبیه ساز رو به فاصله 1 سال و پشت سر هم منتشر کنه.

بازی ارکید هست اما ارکیدی که حسابی روش کار میشه و حتی به احتمال قریب به یقین cockpit view های خیلی خوبی هم براش طراحی میشه و جای خالی PGR رو پر می کنه

اما در یک فضای باز و با تکیه بر محیط های متنوع و زیبای طبیعی و مناظر کوهستانی و جنگلی و بیابانی.

بابا این قدر به باکس شات این بنده خدا گیر ندین!والا ماشینی هم که توش هست بد نیستش دوج وایپر هم خشن هست هم پر قدرت!(هرچند خودم از رانندگی باهاش خیلی لذت نبردم!!!)
در ضمن مگه شما میخواید با باکس شات بازی کنید؟؟؟!!!بابا مهم توی باکسه!

شاخ و شونه نمیخوام بکشما ولی یه حسی بهم میگه بازی ارکید نیست سیمولیشن هست ( شایدم اشتباه کنم و ارکید باشه :d) ولی بازم دوستان هر کی خواست بیاد جلو من سره سیمولیشن بودنش باهاش شرط میبندم :d
سره هر چی بگین :d ( زدم به سیم اخر .... )

شاخ و شونه نمیخوام بکشما ولی یه حسی بهم میگه بازی ارکید نیست سیمولیشن هست ( شایدم اشتباه کنم و ارکید باشه :d) ولی بازم دوستان هر کی خواست بیاد جلو من سره سیمولیشن بودنش باهاش شرط میبندم :d
سره هر چی بگین :d ( زدم به سیم اخر .... )
سر اينكه سيموليشن هستش بازي موافقم! (يعني اميدوارم باشه) :d

ببخشيد داداش همچين ميگى انگار تا حالا من فورزا بازى نکردم. نسخه هاى قبلى خوب نسبت به سرى nfs خيلى هيجانش کمتره.

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

خب دیگه اون بستگی به سلیقه داره . بازی شبیه ساز که بلیس نمیفته دنبالت . برای من این جذابتره برای شما nfs

ببخشيد داداش همچين ميگى انگار تا حالا من فورزا بازى نکردم. نسخه هاى قبلى خوب نسبت به سرى nfs خيلى هيجانش کمتره.
شما داری یه بازی ـه سیمولیشن رو با یه آرکید مقایسه میکنی؟!
خوب معلومه نسخه های قبلی ـه Forza در مقابل NFS هیجان کمتری داشتن.
ولی این نسخه چون به احتمال زیاد آرکید هست مطمئنا از هیجان بیشتری برخورداره.
-----------------------------
فرشاد.
اتفاقا من فکر میکنم 99% بازی آرکید باشه. هم پارسال FM4 اومد و مطمئنا نمیان 2 سال پشت هم سیمولیشن بدن، هم تیم سازنده اکثرا آرکید ساز بودن، و هم اینکه اینا میخوان سبک آرکید رو (مثل سیمولیشن) تسخیر کنن. >:)
در مورد شرط هم یه پیشنهاد دارم (:دی) : سرـه نسخه ی اصل بازی ببند. (منظورم با من نیستا، با هر کی خواستی :دی)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or