میشه بگید نحوه ی بازی کردن فورزا 4 با کینکت چجوریه ؟
بیاید اینجا رای بدید
Forzamotorsport.net Forums - Poll: Why are you getting Horizon?
:d
GAMES12: Gameplay Video - Forza Horizon - فيديو أسلوب لعب - YouTube
به خدا گرافیکش زیادی بالاست :d
زمانی که تازه ماشین استارت میزنه که راه بیفته به ذرات خاک و گرد و غبار توجه بفرمایید . یه جا دیگه هم برگا میرن رو هوا :d
طراحی کاکپیت فوق العادست . واقعا به مقدار زیادی پیشرفت کرده به نظرم . درختانی که در دوردست ها قرار دارن هم فک بنده رو به شخصه Drop کردن . کلا Draw Distance عالیه . یه جا نور خورشید از لای این درختای پاییزی میزنه تو چشم واااای :d
نور پردازی اگه نگیم بی نظیره اما به شدت کم نظیره :d فقط تنها نکته ی منفی تریلر چیز دست بودن بازی کننده هستش که عادیه فکر کنم باید زیاد بازی کنی تا دستت بیاد :d
به خدا گرافیک بالا نشون دهنده حجم بالا نیستبعد توی یک دی وی دی!
بعد توی یک دی وی دی!
بنزین گرونه برای همین خلوته. :dبه خدا گرافیک بالا نشون دهنده حجم بالا نیست
=====
یارو با اون بازی کردنش ر...د :d
--
ولی نوید ترافیک تو بازی خیلی کمه به نظرم. یک شلوغ تر بود بهتر بود.
یه نکته هم این که فک کنم کرکتر بازی یا قابل کاستمایزه یا میشه تغییر داد. هر بار دستش یه جوری بود. یه بار ساعت یه بار دست کش
بابا چه گیری دادین به تعداد دیسک Geow و هیلو و.. با اون عظمت یک دیسک بودن..
اون دیسک دوم fm4 هم فکر کنم کمتر از 2 گیگ بود..
ولی نوید ترافیک تو بازی خیلی کمه به نظرم. یک شلوغ تر بود بهتر بود.
یه نکته هم این که فک کنم کرکتر بازی یا قابل کاستمایزه یا میشه تغییر داد. هر بار دستش یه جوری بود. یه بار ساعت یه بار دست کش
من یه چیزی بگم و برم
حجم بازی نه به گرافیک ربط داره نه به عظمت. تنوع بالای محیط و تنوع تکسچر و همینطور تنوع انیمیشن هست که بیشترین تاثیر رو روی حجم میذاره. (هرچند که انیمیشن و تنوع تکسچر هم جزئی از گرافیک حساب میشه به هر حال)
ولی خب بازی ریسینگ کلا انیمیشن زیادی نداره و تنوع تکسچر هم اونقدرها نیاز نداره.
RDR هم مثلا 8 گیگ بود فقط ولی خب 80% بازی بیابون بود، طبیعتا همش هم تکسچر های تکراری (اینم بگم که به هیچ وجه نکته ی منفی نیست حالا نگید داره ترول میکنه )
از اونور L.A Noire یا U3 به خاطر موشن کپچر و موشن اسکن حجم بالایی داشتن.
سه بعدی بودن هم حجم رو تقریبا دو برابر میکنه. (البته فکر میکنم فقط با اون تکنیکی که تو بازی های سونی استفاده میشه حجم انقدر بالا میره.)
شرمنده بابت آف تاپیک
3D فقط حجم ویدیو های از پیش رندر شده رو دوبرابر میکنه. اگه بازی ای cut-scene هاش pre-render باشه فقط حجم ویدیو ها تقریبا دوبرابر میشه و اگه pre-render نباشه، 3D تاثیری رو حجم بازی نداره.سه بعدی بودن هم حجم رو تقریبا دو برابر میکنه. (البته فکر میکنم فقط با اون تکنیکی که تو بازی های سونی استفاده میشه حجم انقدر بالا میره.)