musicloveline
کاربر سایت
حالا خدا کنه تو این بازی که میاد ترمز هارو درست کنن نه مثل 4 که abs مثل ترمز پیکان بود 20 30 متر می کشید
حالا خدا کنه تو این بازی که میاد ترمز هارو درست کنن نه مثل 4 که abs مثل ترمز پیکان بود 20 30 متر می کشید
عزیزم اونجا واقعی بود شما با بهترین ماشین جهان هم با سرعت 300 تا ترمز کنی حداقل 40 متر میکشه..
اگه بنا بود ترمز ها اینجوری باشن که همه به درگاه ایزدی میپیوستن
درست مدل ماشینو یادم نیست اما همین جرمی کلارکسون با یه مازراتی تو پیست بالای 200تا زد ترمز 10 12 متر کشید....که الان همون ماشین تو فورزا اصلا ترمز نداره...ترمزاش جای کار داره
توی سرعتهای عادی هم اگه دقت کنید با سرعت نچنددان زیاد ماشینو نگه نمیداره
از این لحاظ خُب حرفی نیست ولی شاید اون ماشین اونطوریه.مثلاً بوگاتی خیلی عالیه.تو 10 ثانیه ایست کامل میکه.
اینها خیلی جدی گرفتن بابا بی خیال
نه دارم تحسین میکنم.. فقط بدبختی اینجاست مرز تعریف کردن و ترول کردنم مشخص نیست..
جون هرکی دوس داری دست از سر این تاپیک بردار من اعصاب ندارم امین :d
چیو جدی گرفتن ؟ همیشه همینجوری بوده برنامه
خب کلآ آرکید به اون شکل نیست ! یعنی این طور که من از چند تا از سازنده های بازی شنیدم و خوندم ، فیزیک بازی همون فیزیک Forza Motorsport 4 هست با یه کم تغییرات و احتمالآ نوع هندلینگ ماشین ها هم بیشتر به شبیه ساز نزدیک هست تا آرکید. ولی خب دیگه سخت گیری زیاد مثل نسخه های معمولی نداره و میشه از کناره های جاده و خاک و چمن و اینا هم رفت. یا مثلآ کوبیدن به نرده ها و موانع کنار جاده مثل اینکه امتیاز میده. کلآ گیم پلیش برای این سبک خیلی جالب به نظر میرسه و هم فیزیک واقع گرایانه داره برای ماشین ها داره ، هم بعضی از بخش های لذت بخش بازی های آرکید رو توی خودش جمع کرده !تریلرو دیدم هنوز اوون آرکیدی که من دوس دارم نیست ول کنترل فرمون یکم خشکه و تصادفشم که با اینکه کم بود ولی بنظرم جالب نیود و سطحی بود ( با توجه به تصادف سطحی تریلر گفتم) شاید خیل بهتر این حرفا باشه
در کل امیدوارم بترکونه