Forza Horizon

اگه بنا بود ترمز ها اینجوری باشن که همه به درگاه ایزدی میپیوستن
درست مدل ماشینو یادم نیست اما همین جرمی کلارکسون با یه مازراتی تو پیست بالای 200تا زد ترمز 10 12 متر کشید....که الان همون ماشین تو فورزا اصلا ترمز نداره...ترمزاش جای کار داره
توی سرعتهای عادی هم اگه دقت کنید با سرعت نچنددان زیاد ماشینو نگه نمیداره

اگه بنا بود ترمز ها اینجوری باشن که همه به درگاه ایزدی میپیوستن
درست مدل ماشینو یادم نیست اما همین جرمی کلارکسون با یه مازراتی تو پیست بالای 200تا زد ترمز 10 12 متر کشید....که الان همون ماشین تو فورزا اصلا ترمز نداره...ترمزاش جای کار داره
توی سرعتهای عادی هم اگه دقت کنید با سرعت نچنددان زیاد ماشینو نگه نمیداره

از این لحاظ خُب حرفی نیست ولی شاید اون ماشین اونطوریه.مثلاً بوگاتی خیلی عالیه.تو 10 ثانیه ایست کامل میکه.

از این لحاظ خُب حرفی نیست ولی شاید اون ماشین اونطوریه.مثلاً بوگاتی خیلی عالیه.تو 10 ثانیه ایست کامل میکه.

بوگاتی که ماشین نیست .... !! فرشتس
اون مستند نشنال جو گرافیک رو دیدید که چجوری این ماشین رو میساختن ؟؟؟
بوگاتی ترمزش با فناوری ترمز جت ساخته شده و تو سرعت بالای 200 ترمز بادی ضد ایرودینامیکی هم داره

سالی 10 تا بیشتر تولید نمیشه !!
اونوقت این ماشین رو با ماشینای درپیت مقایسه میکنید ؟؟
سارری !!

بوگاتی واقعا ماشین معرکه ای هست اما من تو بازی احساس میکنم که خیلی سنگینه سر پیچا و خیلی واسه پیچیدن دنگ و فنگ داره...اما خوب این گیم پلی بازی هوریزون که من دیدم خیلی بهتر بود سر پیچا
البته فک کنم تمام مشکلات از این باشه که یکی مثل من همه چیو off میکنه :d

i7814_00505.jpg

اینها خیلی جدی گرفتن بابا بی خیال

جون هرکی دوس داری دست از سر این تاپیک بردار من اعصاب ندارم امین :d
چیو جدی گرفتن ؟ همیشه همینجوری بوده برنامه

نه دارم تحسین میکنم.. فقط بدبختی اینجاست مرز تعریف کردن و ترول کردنم مشخص نیست..
yahoo_4.gif

دقیقا اینقدر این مدت ترول کردی نمیشه ازت امتظار تعریف داشت هرچی بگی ترول حساب میشه امین :d

آخرین ویرایش:
تریلرو دیدم هنوز اوون آرکیدی که من دوس دارم نیست ول کنترل فرمون یکم خشکه و تصادفشم که با اینکه کم بود ولی بنظرم جالب نیود و سطحی بود ( با توجه به تصادف سطحی تریلر گفتم) شاید خیل بهتر این حرفا باشه
در کل امیدوارم بترکونه

تریلرو دیدم هنوز اوون آرکیدی که من دوس دارم نیست ول کنترل فرمون یکم خشکه و تصادفشم که با اینکه کم بود ولی بنظرم جالب نیود و سطحی بود ( با توجه به تصادف سطحی تریلر گفتم) شاید خیل بهتر این حرفا باشه
در کل امیدوارم بترکونه
خب کلآ آرکید به اون شکل نیست ! :دی یعنی این طور که من از چند تا از سازنده های بازی شنیدم و خوندم ، فیزیک بازی همون فیزیک Forza Motorsport 4 هست با یه کم تغییرات و احتمالآ نوع هندلینگ ماشین ها هم بیشتر به شبیه ساز نزدیک هست تا آرکید. ولی خب دیگه سخت گیری زیاد مثل نسخه های معمولی نداره و میشه از کناره های جاده و خاک و چمن و اینا هم رفت. یا مثلآ کوبیدن به نرده ها و موانع کنار جاده مثل اینکه امتیاز میده. کلآ گیم پلیش برای این سبک خیلی جالب به نظر میرسه و هم فیزیک واقع گرایانه داره برای ماشین ها داره ، هم بعضی از بخش های لذت بخش بازی های آرکید رو توی خودش جمع کرده ! :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or